Gamingmagasinet.dk er et dansk online magasin, dedikeret til dem, der har en passion for gaming, hardware og overordnet set elektronik. Magasinet indeholder guides, produktanmeldelser, nyheder m.m., som vores læsere kan blive inspireret og lære af.

Formålet med magasinet er, at hjælpe og inspirere de mennesker, der gamer og er interesseret i elektronik samt at gøre flere danskere opmærksom på den digitale verden.

Hvem står bag gamingmagasinet.dk?

Anders
Billedet er taget i forbindelse med en turnering jeg deltog i, da jeg spillede på professionelt plan.

Mit navn er Anders, og det er mig, der står bag gamingmagasinet.dk. Jeg har en stor passion for gaming og er selv tidligere professionel eSports-spiller. Siden barnsben har jeg brugt størstedelen af min fritid på at game forskellige spil – alt lige fra strategispil (LOL, DOTA osv.) til skydespil (CSGO). I dag arbejder jeg som analytisk træner for et CS:GO hold.

Udover at have en stor passion for gaming, har jeg også en lige så stor passion for journalistikken. Derfor valgte jeg i sin tid at oprette gamingmagasinet. Ud fra min egen erfaring og viden skriver jeg guides, produktanmeldelser og artikler omhandlende gaming.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende gaming og elektronik, vil jeg med glæde besvare dem. Jeg er altid aktiv på min mail, og her vil altid give en hjælpende hånd:

gamingmagasinet@gmail.com

Bliv skribent eller blogger på gamingmagasinet.dk

Kunne du tænke dig at være en del af gamingmagasinet.dk? Jeg søger altid erfarne it-nørder og gamere, der kunne have interesse i at dele sin viden med vores læsere. Som skribent hos gamingmagasinet.dk får du en række fordele:

  • Du får lov til at skrive købsguides og blogindlæg, der hjælper og inspirere vores læsere.
  • Du vil også få tilsendt gaming udstyr, som du skal teste og anmelde.
  • Du vil også modtage specielle tilbud og rabatkoder fra vores samarbejdspartnere.
  • Du vil få et fast beløb for hver artikel/nyhed/produktanmeldelse du skriver

Hvis det kunne have interesse, er du mere end velkommen til at skrive til mig på mail.