Gamer sæt

Gamer sæt
Sidst opdateret: februar, 2024 | Denne artikel indeholder annoncer

At købe gaming udstyr kan være en dyr affære, men ved køb af et gamer sæt kan du nemt spare 20-60%. Der findes et utal af gaming pakker, og derfor kan det være en jungle at finde frem til det bedste tilbud. Nogle pakker indeholder alt gaming udstyr inklusiv computer, mens andre kun indeholder udstyr uden computer.

Gamingmagasinet har i samarbejde med IT- og hardware ekspert Ricki Guldborg lavet en test af gamer sæt/gaming bundles. Se de 3 testvindere (3 med computere og 3 uden) herunder og/eller læs ekspertens købsråd længere nede i artiklen.

Gamer Sæt Test: Top 3 Bedste Gamer Pakker

Produktvalg baseres på analyse og research, men artiklen indeholder kun produkter fra vores kommercielle partnere, hvilket gør den til en annonce. Læs her for at forstå, hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker vores produktvalg. Vores artikler bygger som udgangspunkt på eksterne tests og anmeldelser fremfor vores egne.

1. Føniks All-Inclusive Gaming Bundle - Komplet Pakke

Bedste gamer sæt med computer

Pris: 10.999 DKK

Vinderen i kategorien “bedste gamer sæt med computer” er sættet fra Føniks Computer, som giver dig færdigsamlet computer (Føniks Banshee III), en fantastisk gamer skærm (AOC 24G2SPU/BK), stol (Gear4U Rook Gamer Stol), headset (Fourze GH500 Headset), tastatur (Fourze GK60 RGB), mus (Fourze GM800 RGB), musemåtte (Fourze Mousepad 900x500x3mm) og antivirus (Norton 360). Alt sammen i god kvalitet for en fantastisk pris. Det er nemt at mærke, at der ikke er blevet sparet på noget til trods for den lave pris.

Annonce

1. Paracon ATTACK Gaming Bundle

Bedste gamer sæt uden computer

Pris: 897 DKK

Vinderen i kategorien “bedste gamer sæt uden computer” er sættet fra Paracon, som giver dig mus, tastatur og headset. Alt sammen i god kvalitet for en fantastisk pris. Det er nemt at mærke ved brug at der ikke er blevet sparet hvor det gælder.

Annonce

2. Ultimativ Wither - Perfekt Begynder Gaming Computer (Bundle)

Bedste billige gamer sæt med computer

Pris: 6.453 DKK

Vinderen i kategorien “bedste billige gamer sæt med computer” er Ultimativ Wither Gamer Sæt. Computer (Geekd færdigbygget gamer stationær), mus (Havit), tastatur (Havit HV-KB391L), headset (Havit GAMENOTE), musemåtte (White Shark) og skærm (Dahua DHI-LM24) i et sæt. Sættet er et godt praktisk valg for økonomien, og du får altså her et komplet gamer sæt med alt, hvad der kræves for at spille uden besvær.

Annonce

2. Havit KB675CM Gamer Pakke

Bedste billige gamer sæt uden computer

Pris: 499 DKK

Vinderen i kategorien “bedste gamer sæt uden computer” er sættet fra Havit, som giver dig mus, musemåtte, tastatur og headset. Alt sammen i god kvalitet for en fantastisk pris. Det er nemt at mærke ved brug at der ikke er blevet sparet hvor det gælder.

Annonce

3. Føniks Pro Bundle

Bedste premium gamer sæt med computer

Pris: 17.385 DKK

Vinderen i kategorien “bedste premium gamer sæt med computer” er sættet fra Føniks Computer. Det indeholder en gamer PC (Føniks Intel i7/RTX3080), skærm (AOC Gaming Q27G2E/BK), headset (Logitech G G335), tastatur (Logitech G413), mus (Logitech G703 LIGHTSPEED), musemåtte (Logitech G G740) og Norton 360 antivirus. Alt udstyr er i højeste kvalitet og udvalgt af danske IT specialister.

Annonce

3. Ultimativt Gaming Bundle 2

Bedste premium gamer sæt uden computer

Pris: 2.266 DKK

Vinderen i kategorien “bedste premium gamer sæt uden computer” er sættet fra Geekd. Det indeholder en mus (Glorious Model O), musemåtte (DON ONE), tastatur (Glorious GMMK 2) og headset (HyperX Cloud Revolver). Alt udstyr er i højeste kvalitet og udvalgt af danske IT specialister.

Annonce

Indholdsfortegnelse

Guide til gamer sæt

Hvad er et gamer sæt?

Når du spiller, har du brug for en masse gaming hardware for at gøre din oplevelse god eller endda for overhovedet kan kunne spille. Du har brug for et gaming tastatur til at aktivere mange af spillenes funktioner, en gaming mus til at kun navigere rundt og ramme præcist og et gaming headset for at kunne kommunikere med andre spillere og høre fjenden. Og dette er endda kun nogle af de mange ting du har brug for eller som kan gøre din oplevelse bedre. Et gamer sæt er derfor dejlig praktisk, da gamer sæt kommer med flere af disse essentielle gamer hardware i en pakke. Du kender muligvis konceptet fra andre produkter. Produkt sæt er nemlig ikke en ny ting, men heldigvis også nået til gaming markedet.

Hvorfor skal jeg have et gaming bundle?

Gaming kan hurtigt blive en meget dyr hobby og hvis du først lige er blevet introduceret til den, kan man hurtigt blive druknet i information og anbefalinger. Man kan derfor godt ende med at købe et super godt højkvalitets og dyrt gaming komponent og finde ud af at der bare ikke er penge til at skaffe alt hvad man har brug for. Gamer sæt er fantastisk netop af denne grund. Samtlige dele kan findes i et sæt. Ikke nok med det, men sæt er billigere og gør det derfor nemmere at dykke ind i denne hobby for første gang. Det gør det også nemmere at give gamer udstyr som gave til de nye gamere. Derudover, behøver du ikke at bekymre dig om kvaliteten svinger mellem delene, da alt gamer grej i et sæt har samme kvalitet og vil derfor være et perfekt match.

Det er desuden vigtigt at du har alt til et fuldt setup. Hvis ikke alt dit grej er beregnet til komfortabelt siddende miljø og gaming session, får du ikke en optimal oplevelse. For eksempel, vil et gaming tastatur med en almindelig computer mus, vil tastaturet ikke nødvendigvis give de fordele du forventede. Det samme gælder Headset. Høretelefoner til musik kan være fantastiske, hvis kvaliteten er høj og du har en mikrofon ved siden af. Et gaming headset giver den lydkvalitet du har brug for, samt en mikrofon så du kan kommunikere med andre spillere. Det samme gælder stol og bord. Et ergonomisk setup er vigtigt, så du ikke ødelægger dig selv. 

Hvilket gamer sæt skal jeg vælge?

Hvilket sæt du skal vælge, kan variere meget. Det kommer an på hvad du mangler eller hvor du vil starte. Hvis du ikke er helt ny til hobbyen og dermed, for eksempel, har et godt gamer headset, findes der en masse gamer sæt uden et headset. Der findes mere eller mindre alle typer af sæt. Et uden musemåtte, uden headset, med stol, med skærm og endda nogle med en computer. Det eneste som altid er ens ved alle gamer sæt er kombinationen af et gamer tastatur og mus. Du skal starte med at vide hvad du præcis mangler for at kunne starte med at have en god oplevelse. Disse gaming bundles kan svinge meget i pris, alt efter hvad du leder efter, så husk at have dit budget i tankerne. 

Kombinér gamer pakke med andet udstyr

Gamer sæt kommer ikke altid med alt man gerne vil have fat i eller den specifikke musemåtte du bare bliver nødt til at eje. Det er derfor oplagt at du kombinerer dit gamer sæt med andet grej. Måske endda et andet gamer sæt. Der er dog flere ting som kunne kombineres godt sammen med et gamer sæt, som ikke ligefrem er oplagt. Heriblandt en mouse bungee. Mouse bungee er næsten aldrig en del af et gamer pakke, men kan være uvurderlig for dit setup, især hvis din museledning er tykkere og tungere end regnet med. Igen skal du huske på ergonomien i dit setup, så at kombinere dit udstyr med et godt bord, som for eksempel, et af de mange gamer borde på markedet.

Gamer sæt vs. at købe gaming udstyr separat

Der er fordele og ulemper ved at købe et gamer sæt, hvilket også gælder at købe udstyr separat. Ved at købe udstyr separat er det helt rigtig, at du kan vælge præcis hvad du gerne vil have i en høj kvalitet. I dag er der dog så mange forskellige ting at holde øje med og sætte sig ind i, før man kan købe bare en af de mange dele der skal til for et helt sæt. Vi har skrevet købsguide til hver stykke grej du skal bruge for et fuldt sæt, hvis du skulle være interesseret i at dykke længere ned, men hvis du som mange andre føler dig overvældet af information, er gamer bundles perfekt indtil du en dag har mere styr på det hele. Derudover er der penge at spare. Gamer pakker kan give dig små til store rabatter på hver del, så du vil spare flere hundrede kroner end hvis du købte delene hver for sig. Udstyret vil desuden være lavet af det samme virksomhed og der vil derfor ikke opstå problemer med kompatibilitet. 

Pleje af gaming bundle

For at rengøre samtlige udstyr du kan finde i en gaming bundle, skal du bruge en skål med vand og en smule sæbe, en mikrofiber klud og vatpinde til de skrøbelige og vanskelige steder. Start med at fjerne udstyret fra computeren eller andre strømkilder. Husk desuden at lade udstyret tørre helt igennem før brug. 

Gamer mus: Tør musen af med en fugtig klud. Brug en fugtig vatpind til at fjerne snavs de steder du ikke kan komme ind med kluden. For sensoren skal du igen bruge en ren og fugtig vatpind, men du skal være forsigtig når du renser den, da selv de mindste skader kan ødelægge sensoren. 

Gamer Tastatur: Hvis tasterne, også kaldet keycaps, kan fjernes fra dit tastatur, bør det gøres for at gøre det nemmere. En keycap puller vil være bedst at bruge for at minimere chancen for skader. Brug derefter en støvsuger eller komprimeret luft, som er bedst at bruge, til at fjerne løst snavs og krummer. Brug derefter en klud eller vatpind dyppet i sæbevand til at fjerne siddende snavs.

Gaming Headset: Vask headsettet med en fugtig klud. Hvis ørepuderne er af et læderagtigt materiale, kan du gøre det samme med dem. Hvis de er lavet af stof, kan du lægge dem i et vandbad imens du gnider snavs af med hænderne. Husk at lade dem lufttørre i mindst 48 timer.

Gamer stol: Start med at fjerne løst snavs. Med en læderstol kan dette gøres med en mikrofiber klud. Hvis den er af stof, kan en støvsuger bruges så længe du er forsigtig. Fastsiddende snavs kan være mere vanskelig. Tjek stolen manual for at se hvad der anbefales, da ikke alt materiale kan tåle alt slags sæbe og visse materialer kan ikke tåle nogen form for sæbe. 

Valg af gamer pakke

Typer af gamer sæt

Vi har anbefalet flere forskellige gamer bundles, fordi der nemlig flere forskellige typer af pakker, som du kan overveje. Fra dig der vil starte ud for første gang med gaming, frem til dem som gerne vil dykke dybt ned i udstyrs entusiast for første gang. 

Minimalistisk sæt

Den minimalistiske gamer pakker kommer ikke med alt du nødvendigvis har brug for. Disse bundles kommer ofte med et par dyre stykker udstyr som giver dig en fin besparelse. Gamer sættet består ofte kun af en mus og tastatur. Til tider vil du også finde dem med en musemåtte.

Essentielle sæt

Det essentielle gamer sæt kommer med at gaming udstyr du har brug for, for at have en optimal oplevelse ved din computer, hvis du vel og mærke allerede har en fungerende computer eller bærbar. Disse pakker kommer med mus, tastatur, måtte og headset og er de bundles hvor det er nemt at se at der er en stor besparelse.

Alt i et sæt

Den perfekte gaming bundle som mangler stort set alt udover en fungerende maskine. De kommer med alt det essentielle sæt kommer med, samt en gamer skærm og en gamer stol. Det kan dog variere lidt hvorvidt både stol og skærm følger med. Disse pakker er dyre, men der er en stor besparelse.

Ultimative sæt

Til dig som mangler absolut alt. Selv gamer computeren. Disse pakker er ofte lavet til at du kan justere dem, da prisen er meget høj, men vil ofte komme med det samme som en minimalistisk sæt, samt selve gamer computeren. Husk derfor at justere pakken hvis du gerne vil spare penge på andet udstyr. 

Premium sæt

Gamer udstyr du køber separat i højeste kvalitet, ses sjældent som gamer sæt og når de gør, er det normalt som minimalistiske pakker. Det sker dog, især omkring december, at premium sæt kommer på markedet. Disse sæt kan indeholde mekaniske tastaturer, trådløse mus, RGB musemåtter og endda headsets. Pakkerne har selvfølgelig en højere pris, men de er bestemt det værd hvis du overvejer at købe lignende udstyr alligevel.

Entusiast sæt

For nogle, er gamer udstyr ikke bare en del af deres gaming hobby, men en hobby i sig selv. Hvis du syntes denne del, kunne være interessant, vil der til tider være begynder entusiast sæt du kan investere i. Disse kommer ofte med modulære taster, unikke keycaps og et rullet kabel. Pakkerne kan også findes med mus, men de er dog væsentlig svære at finde. 

Spil

Alt efter hvad du gerne vil spille, eller måske allerede spiller, må dette da gerne have en indflydelse i hvilken gaming bundle du kigger på. Hvis du spiller på en bærbar, synes du muligvis ikke du har brug for en sekundær skærm. Har du allerede et en god stol, behøver du jo selvfølgelig ikke investere i en ny. Derfor kan spil også have en indflydelse. Er du mere til rolige spil, hvor kontrol ikke spiller en rolle og du er meget tilfreds med bare at kunne høre historien eller diverse lyde, kan et minimalistisk gamer sæt være passende. Hvis du gerne vil spille Esport spil, vil det minimalistiske sæt ikke være godt nok. I Stedet bør du overveje at købe et af de essentielle bundles. Hvis du derimod gerne vil spille de nyeste af de nyeste spil, men maskinen du allerede har ikke er tilstrækkelig er det muligvis den ultimative pakke du skulle overveje. 

Materialer

ABS plastik: Plastik et af de materialer brugt mest ved alle former for gamer udstyr. Materialet er slidstærkt, nemt at forme og billigt. ABS plastik er det mest brugte, da det kan manipuleres meget med, og er et af de stærkere plastik typer. Gamer mus og tastaturer benytter sig næsten eksklusivt af ABS plastik.

Aluminium: Aluminium ses ofte ved headset og dyrere tastaturer. Aluminium er et billigt metal, som giver en del stabilitet, fleksibilitet eller bare giver en mere premium følelse. Du vil også se forskellige ståltyper blive brugt ved stole eller inden i noget gamer udstyr.

Faux læder: Dette materiale vil nemt kunne findes på gamer stole og headset. Læder gamer stole er nemme at gøre rene og holde pæn i længere tid. Faux læder på ørepuder er også brugt meget. Dette lukker lyden mere og kan give en mere tæt pasning på hovedet.

Stof: Gamer stole og musemåtter er hvor du vil se almindeligt stof blive brugt mest. Musemåtter med fokus på fart, bruger ofte et glat stykke stof. Ørepuder kan også være af stof. Fordelen med stof, er at det ofte kan klare lidt mere. Rengøring kan du ofte også tillade dig at skrubbe til, hvilket ikke er muligt med andre materialer.

Andet: Alt gaming udstyr kan være unikt. Mesh kan blive brugt på både stole og headset. Gummi ses også på fødderne på tastatur og bunde af musemåtter. Gamer mus benytter sig også af teflon som fødder.

Funktioner

Tastatur: Gaming tastaturets primære funktioner vil ofte være makro knapperne som den kommer med. De vil ofte kunne ændres til andre funktioner, såsom genveje til programmer eller hjemmesider. Alt efter hvem der har lavet det og hvilken kvalitet det har, er det muligt at automatisere visse ting i spil eller på computeren igennem disse makroer.

Mus: Ligesom gaming tastaturet har gaming musen også ofte makroknapper, men den primære funktion gamer musen har er DPI indstillinger. Igennem disse indstillinger kan du kontrollere hvor hurtigt musen bevæger sig på skærmen. Dette kan være en stor faktor i konkurrence præget spil.

Musemåtte: Musemåtter er meget simple produkter, men det betyder ikke at du ikke at du ikke kan finde en musemåtte der gøre mere end beskytte din mus. Der findes gamer musemåtter som kan lyse, holde styr på din ledning eller endda er en smule modulær.

Gaming stol: En god gamer stol kan justeres og gerne på mange måder. Alle stole vil kunne justeret i højde og armlæn kan også næsten altid justeres. De bedste gamer stole kommer dog med mulighed for at justere bredden af armlæn og placering af lændestøtte.

Skærm: En god gamer skærm kan have mange funktioner, men en af de vigtigste er mængden af Hertz skærmen køre med. Skærme som køre med 60Hz er ikke helt optimalt for langt de fleste spillere. 120 til 165 Hz er mest normalt at finde.

Headset: Et gamer headset vil næsten altid være født med en mikrofon. Denne mikrofon, samt lyd skal jo kunne kontrolleres og derfor kommer mange headset med justerbar lyd på headsettet eller ledningen, men også en knap der kan slukke for mikrofonen. En funktion der også er blevet meget populær er 7.1 surround sound. 

Design

Gamer grej kan være meget unikke i deres designs og er et punkt der altid ændrer sig, da design på gaming udstyr er som mode på mange måder. Der er dog nogle trends der sjældent ændrer sig eller ses oftere. Derudover har gamer sæt den fordel at alt i pakken vil have et matchende design og meget nemmere passe ind i dit setup. Ved billigere gaming bundles vil du se designet kendt som det typiske gamer design. Det vil have en mere modig form og skarpe kanter. Mangel på farver vil også ses en del, når det gælder gaming pakker. Den sorte nuance bliver brugt på rigtig meget udstyr, da det kan matches med alt. Det er også en af de grunde til RGB lys stadig er en stor trend. Det er en måde hvorpå du kan personliggøre dit setup for en lille pris. 

Pris

En af de grunde til du sikkert kigger på et gamer sæt er prisforskellen. Gaming bundles er generelt billigere. Selvom det er billigere, betyder det ikke at det er billigt. Gamer sæt varierer i pris alt efter kvalitet og mængden af udstyr. Derfor skal du vide hvor mange penge du kan tillade dig at bruge. Det kan selvfølge også være forskelligt. Heldigvis kan du finde minimale og essentielle sæt ned til omkring 200 DKK, men forvent ikke en høj kvalitet. Du finder dog allerede bedre udstyr omkring de 500 DKK. Langt de bedste sæt med det mest essentielle ligger dog omkring de 800-1000 DKK, da der er en god variation mellem rabat og kvalitet. Du kan også finde sæt for 2000 til 5000 DKK, som kan indeholde premium udstyr, skærm eller stol. Hvis du har budgettet og ved du vil springe ud i gaming, kan et sæt med en computer være et godt valg. Disse sæt koster mindst 10.000 DKK, men ofte mere.

Gamer sæt inspiration / idéer

Et gamer sæt er et godt sted at starte for at danne sit helt eget setup. Du, som så mange andre, vil gerne føle dig tilpas og afslappet når du befinder der og personliggørelse er derfor vigtigt. Det kan dog være meget svært at finde ud af hvad vil være mest optimalt, måske økonomisk reelt eller hvor du skal starte. Vi kan anbefale at tjekke Pinterest for Gaming Setups. Her kan du se hvor kreative andre har været og danne dine egne ideer. YouTube er også et super godt sted at finde inspiration, hvis du ved hvor du skal lede. Her kan du blandt andet søge “Gaming setup tour” eller se serien “Room Tour Project”.

5 tips til gaming bundle

Tip 1: Billigt er ikke altid bedst

Du kan snildt finde meget billige gaming pakker. Det er nemt at tænke at dette er perfekt for dig, men desværre er det alt for ofte for godt til at være sandt. Det er derfor bedst at holde sig væk fra de helt billige pakker, da de kan være lige så godt eller værre end normalt computer udstyr.

Tip 2: Dyrt er ikke altid bedst

Meget dyre pakker er ikke nødvendigvis en meget bedre ide end de helt billige. Ja, kvaliteten er meget bedre, det kan være ude for at du mulig ikke rigtig spare penge og når man er oppe i en meget høj prisklasse, er separat udstyr muligvis være en bedre investering.

Tip 3: Undersøg stadig en smule

Gaming bundles er perfekt for nye gamere. Det langt fra nært så intimiderende at finde ud af hvad der er godt, hvad der skidt og hvor meget af dette der egentlig er en smagssag. Det er dog stadig bedst at undersøge en smule. Prøv at finde ud af om du egentlig spare penge, hvis den dyre gaming pakke virker interessant eller tjek om de forskellige gamer pakker har af anmeldelser.

Tip 4: Gør det til dit eget

Gaming pakker kan gøre dit setup meget ensformigt, hvilket også kan blive lidt kedeligt. Du skal derfor ikke være bange for at smide en smule personlighed ind. Gode musemåtter er billige og det samme er mouse bungees. Hvis et kabel kan ændres, kan du altid skifte til et med nogle farver. Det samme gælder keycaps på tastaturet. På den måde kan du hurtigt gøre det til dit eget for nogle få hundrede kroner. 

Tip 5: Overvej en kontroller pakke

Gaming er fantastisk og er i dag noget du kan nyde overalt og endda bruge computer udstyr til mobil og konsol udstyr til computer. En gamer pakke med kontroller og udstyr dertil, er bestemt ikke en dum ide. Det er også god måde at glide fra konsol til computer eller omvendt.

Hvad siger undersøgelser om gamer sæt?

Gaming er en hobby som kan få dig til at sidde ved computeren i længere tid, så hele dit gamer sæt vil blive brugt i længere perioder. Der er derfor blevet lavet undersøgelser for at finde ud af hvilke problemer der kan opstå. Afdelingerne for klinisk neurovidenskab i Oxford og Royal Brisbane har sammen med flere sundhedsskoler med fokus på led videnskab, dannet en undersøgelse omkring mus. Gamer mus har unikke, men faktisk meget ergonomiske designs, selvom de ikke er markedsført sådan. Til gengæld er der ergonomiske mus, som står vertikalt. Disse vertikale mus var designet for den bedste ergonomiske position ved computeren. Det viser sig dog at du stadig kan udvikle karpaltunnel syndrom og symptomer ved brug af disse mus.

Bedre vaner ved computeren kunne måske være en faktor. Ifølge en undersøgelse dannet af Cornell Universitet, er der visse andre faktorer som spiller en større rolle end musen. Heriblandt musemåtten og hvordan du bevæger musen. En flad musemåtte uden håndledsbeskytter er bedst, da du har bedst af at bevæge din mus med albueleddet i stedet for håndleddet. På den måde reducerer du skader som karpaltunnelsyndrom.

Gaming headsettet vil også sidde på dit hoved i lang tid og det vil påvirke dine øre. En undersøgelse dannet af Helsinki og Florida Internationale Universiteter, har fundet ud af at du potentielt kan skade dine øre ved langvarig brug af headsets. Headsets i god kvalitet vil være under eller på de 85 decibel, som er standarden sat af OSHA. De kan dog overstige dette ved mere 100% lydniveau. Billige headsets kan dog være skadelige selvom de teknisk set overholder standarden, på grund aflavere kvalitet af afdæmpning eller unødvendige frekvenser.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilket gamer sæt er bedst i test?

Vi har lavet en omfattende test og kåret de 3 bedste gamer sæt. Se og læs om testvinderne inde i artiklen.

Hvordan tester vi?

Gamer sættene vurderes ud fra følgende parametre: materialer, funktioner, brugervenlighed og design.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger et gamer sæt?

Valget af gamer sæt afhænger af mange forskellige parametre, og vi kommer ind på disse inde i artiklen.

Referencer
  • “A vertical mouse and ergonomic mouse pads alter wrist position but ….” https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25479984/. Tilgået 3 Nov. 2021.
  • “CUergo: 10 Tips for Mouse Use – Cornell University Ergonomics Web.” 4 Mar. 2011, https://ergo.human.cornell.edu/cumousetips.html. Tilgået 3 Nov. 2021.
  • “(PDF) A Potential Source of Hearing Impairment; Headphones.” 9 Jan. 2015, https://www.researchgate.net/publication/270587008_A_Potential_Source_of_Hearing_Impairment_Headphones. Tilgået 3 Nov. 2021.
Forfatter
Ricki Guldborg
Ricki Guldborg

Ricki arbejder som IT- og hardware ekspert for Gamingmagasinet. Elektronik er noget, der har fyldt meget i hans opvækst, og i dag er han ikke mange meter fra at kunne leve af sine IT-kundskaber. For i øjeblikket uddanner han sig som datamatiker med speciale i spilprogrammering. Eftersom han har bygget utallige PC’er gennem tiden, er hans spidskompetence afgjort PC-byg. Derfor ved han stort set alt om de forskellige komponenter, deres specifikationer, og hvad der bør kombineres for et optimeret byg.