gamer sæt

Når du køber et gamer sæt, så kan du spare flere hundrede kroner i stedet for at købe gaming udstyr separat. Vi vil prøve at hjælpe dig på rette vej og inspirere dig ved at vise de 5 bedste og vildeste gamer sæt der findes på nuværende tidspunkt. Vi har udvalgt fem forskellige gamer sæt, som varierer i pris og udvalg af gaming udstyr. Nogle gamer sæt er kun med mus og tastatur, mens andre er komplette gamer sæt med mus, musemåtte, tastatur, headset, stol og bord. Som du nok kan høre, er der lidt til enhver smag. Nedenfor kan du læse mere om de 5 bedste gamer sæt i 2020. Hvis du er på jagt efter en gamer stol, så læs vores gamer stol test. Vi ønsker dig god læselyst!

1. All inclusive gamer sæt

All inclusive gamer sæt
All inclusive gamer sæt

Pris: 2735 kr.

Dette her gamer sæt består af en gamer mus, gamer musemåtte, gaming tastatur, gaming headset, gamer stol og gamer bord. Med andre ord får du alt det, du som gamer kan drømme om. Det er det ultimative gamer sæt, hvis du mangler gaming udstyr til dit gaming setup, og du sparer flere hundrede kroner. Alle produkter er nøje udvalgt af erfarne eksperter. Lad os se lidt nærmere på produkterne.

Udstyret

Musen er fra mærket Oberon. Det er en mus designet til gaming, som har et dødlækkert futuristisk design, LED-lys, 6 programmerbare knapper og er komfortabel at spille med. Musemåtten er den såkaldte Hydra RAK, hvilket er en stor gamer musemåtte. Den er hele 30 cm i længden og 80 cm i bredden. Du kan altså både placere din mus og dit tastatur oven på musemåtten. Man har valgt at placere gummi på undersiden af musemåtten, så den er skridsikker. Tastaturet er et gaming tastatur kaldet Xtrike Hydra 302. Der er tale om et stort tastatur, som er udstyret med lys. Du kan derfor vælge mellem en lang række farvekombinationer. Det giver dit gaming setup et ekstra touch. Der medfølger også et dedikeret gaming headset fra mærket Hydra, som er meget komfortabel at have på. Kopperne er 50mm, hvilket er standardstørrelsen. Headsettet er udstyret med RGB belysning, knapper til at tilpasse lydindstillinger og en velfungerende mikrofon.

En anden ting som medfølger er Xtrike Hydra 901 gamer stolen, hvilket er en bestseller gamer stol. Det er en full-feature gamer stol med et ergonomisk design. Med full-feature menes der, at stolen er udstyret med alle de funktioner, som en gamer stol kan være udstyret med. Det vil sige hjul, højdejustering, justerbar ryglæn, armlæn og puder til lænd og nakke. Der medfølger også et gamer bord fra Nordic Gaming. Et bord som har en lang række brugbare funktioner heriblandt headset holder og kopholder. Derudover er bordet udstyret med RGB belysning i siderne, hvilket giver dit gaming setup et super lækkert udseende.

Konklusion

All inclusive gamer sættet er perfekt til dig, der er på udkig efter det ultimative gamer sæt. Du får alt gaming udstyr man har brug for som gamer, til en super skarp pris. Udstyret er endda af høj kvalitet og har derfor mange leveår i sig.

Køb all inclusive gamer sæt

2. Premium gamer sæt

premium gamer sæt
Premium gamer sæt

Pris: 1249 kr.

Premium gamer sættet minder meget om all inclusive gamer sættet. Den eneste som premium gamer sættet mangler er gamer bordet fra Nordic Gaming. Så hvis du allerede har et skrivebord/gamer bord, men mangler alt andet gaming udstyr, så er premium gamer sættet et godt valg. I premium gamer sættet er der inkluderet en gamer mus, gamer musemåtte, gaming tastatur, gaming headset og gamer stol.

Udstyret

Gamer musen er fra Oberon, og det er den samme som er i all inclusive sættet. Den har sprød lys og designet oser af gaming. Gamer musemåtten hedder Hydra HAK og har en gaming-optimeret overflade uden særlig meget friktion. Derudover er der placeret gummi på undersiden af musemåtten, så den ikke glider under gaming sessions. Tastaturet er et gaming tastatur fra Xtrike, og det er forholdsvis stort. Det er i øvrigt udstyret med RGB belysning og overordnet set er det meget komfortabelt at spille med. Gaming headsettet hedder Xtrike Hydra 302 og ørekoppernes størrelse er 40 mm. Der er mulighed for at styre volume og mikrofon på selve ledningen, og headsettet er rart at have på – også under lange gaming sessioner. Stolen er også den samme fra all inclusive sættet, nemlig Xtrike Hydra 901. Det er en full-feature gamer stol, hvilket vil sige, at den er udstyret med hjul, armlæn, puder til nakke og lænd, højden kan justeres og ryglænet kan vippe.

Konklusion

Premium gamer sættet er det idéelle gamer sæt til dig, der mangler en gamer mus, gamer musemåtte, gaming tastatur, gaming headset og gamer stol. Du sparer i hvert fald et par hundrede kroner ved at købe dette gamer sæt frem for at købe gaming udstyret separat.

Køb premium gamer sæt

3. Mid-end gamer sæt

mid-end gamer sæt
Mid-end gamer sæt

Pris: 499 kr.

Mid-end gamer sættet indeholder alt det, du skal bruge for at komme i gang med at game. I mid-end gamer sættet medfølger der en gamer musemåtte, gamer mus, gaming headset og gaming tastatur. Du får altså det mest nødvendige gaming udstyr, så du kan game på ordentlig vis. En gamer stol og et gamer bord er gaming udstyr, som ikke påvirker dine in-game skills direkte. Til gengæld vil en gamer musemåtte, gamer mus, gaming tastatur og gaming headset have en stor indflydelse på dit niveau i et spil.

Udstyret

Alt gaming udstyr i mid-end gamer sættet kommer fra Havit, som er kendt for at udvikle billigt gaming udstyr af høj kvalitet. Gamer musen har et stilrent design og er udstyret med hele 7 knapper. En af knapperne kan blandt andet justere DPI niveaet – fra 800 til 2400 DPI. I musens sider har udviklerne valgt at placere gummi, som er med til at sikre, at du ikke mister grebet om musen. Musen er udstyret med RGB lys, som vises i mange lys zoner på musen. Musemåtten er en lille, dedikeret gamer musemåtte af stof. Den har en længde på 25 cm, en bredde på 21 cm og en tykkelse på 0,2 cm.

Gaming tastaturet er naturligvis også fra Havit. Det har en stor størrelse på grund af de smarte multimedier knapper til musik indstillinger, men også det numeriske tastatur i højre side. Der er altså et væld af muligheder, hvis du skal sætte forskellige keybindings. I øvrigt har tastaturet også et armlæn, så du kan game mere komfortabelt. Gaming headsettet leverer en fin lyd og mikrofon klarhed. Og det har et ergonomisk design, som sikrer høj komfort.

Konklusion

Hvis du gerne vil spare penge og er på udkig efter det en musemåtte, mus, tastatur og headset, så er mid-end gamer sættet et godt bud. Det er i hvert fald et billigere alternativ til at købe gaming udstyr separat, og produkternes kvalitet er ikke så ringe endda trods den lave pris.

Køb mid-end gamer sæt

4. Low-end gamer sæt

Low-end gamer sæt
Low-end gamer sæt

Pris: 349 kr.

Her har vi fat i et gamer sæt, som indebærer den samme mængde gaming udstyr som mid-end gamer sættet. Den store forskel på gamer sættene er prisen. Low-end gamer sættet koster 349 kroner, hvilket er en noget lavere pris end mid-end gamer sættets pris. Årsagen til prisforskellen er, at kvaliteten af gaming udstyret fra low-end gamer sættet ikke er den samme som mid-end gamer sættet. Udstyret fra low-end gamer sættet er af en lidt lavere kvalitet. Men hvis du kan se bort fra det, så skal du helt klart have low-end gamer sættet med i dine overvejelser.

Udstyret

Gaming udstyret fra low-end gamer sættet oser af futuristisk og vildt design. Musen er en dedikeret gamer mus, som er hurtig, præcis og leverer god tracking. Den er udstyret med i alt seks knapper, hvor en af dem er en DPI knap, så du hurtigt kan skifte mellem DPI niveauer (800-3200 DPI). Derudover medfølger der også en lille gamer musemåtte, som har en glat overflade. På musemåttens bagside er der gummi, så musen ikke rykker sig på noget som helst tidspunkt under en gaming session. Gaming tastaturet er optimeret til esport spil, har en stor størrelse og er udstyret med lys. Gaming headsettet leverer en tilstrækkelig lydkvalitet og mikrofon klarhed. Ørekoppernes størrelse er på 40 mm, hvilket er lidt mindre end standard.

Konklusion

Alt i alt er gaming udstyret fra low-end gamer sættet af en tilstrækkelig kvalitet. Det er altså ikke noget, der kunne tilfredsstille den kræsne gamer. Hvis du er nybegynder eller aldrig før har anvendt dedikeret gaming udstyr, så vil du helt sikkert stillet tilfreds af low-end gamer sættet.

Køb low-end gamer sæt

5. Entry gamer sæt

Entry gamer sæt
Entry gamer sæt

Pris: 199 kr.

Meget gaming udstyr kan du leve uden, men en mus og et tastatur er et must. I entry gamer sættet medfølger der gamer mus og et gaming tastatur til en spot pris! For små 199 kroner får du en præcis og hurtig gamer mus samt et stort gaming tastatur. Så der er ingen tvivl om, at entry gamer sættet er et kæmpe scoop.

Udstyret

I sættet medfølger der en gamer mus fra Callisto og et Havit Hydra gaming tastatur. Callisto musen har et aggressivt, futuristisk og vildt design, som de fleste gamere vil sætte stor pris på. Derudover er der tale om et ergonomisk design, hvilket gør, at musen ligger super godt i hånden. Musen tilbyder endda dødlækkert multifarvet lys og 5 knapper.

Gaming tastaturet er det samme som tastaturet fra all inclusive gamer sættet og premium gamer sættet. Tastaturet er fra Xtrike Hydra og tilbyder de mest basale funktioner og mere til. Tastaturet er forholdsvis stort og udstyret med lækkert lys samt et numerisk tastastur. Derudover er det også komfortabelt at spille med.

Konklusion

Entry gamer sættet er et godt valg, hvis du mangler en gamer mus og et gaming tastatur til en ekstrem lav pris. Der er ingen tvivl om, at gaming udstyret ikke er det bedste på markedet. Men hvis du vægter pris højere end kvalitet, så vælg entry gamer sættet – du vil helt sikkert blive glad for gaming udstyret!

Køb entry gamer sæt

[kkstarratings]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *