Om os

Gamingmagasinet er det foretrukne digitale magasin inden for gaming branchen. Og hvorfor er vi så det? Simpelthen fordi vores indhold er verdensklasse. Udover at lave indhold der både henvender sig til begyndere og eksperter, så dækker vi alle aspekter i de områder vi arbejder med.

Vores ultimative mål er at blive Danmarks allerbedste gaming medie. Vi har både nyheder, artikler og faktuelt indhold, og fællesnævneren for indholdet er, at det er relevant og troværdigt. Vores indhold er nemlig altid skrevet af branchefolk og fagpersoner.

Vi har journalister, som selv har gamet professionelt, som er esportstrænere, som er konsulenter for de danske TV og radio-stationer. Så du er altid sikret indhold af høj kvalitet.

Gamingmagasinet har overordnet set tre forskellige emneområder:

Nyheder

Hvis du vil opdateres omkring Esports turneringer, resultater og/eller nye produkter i branchen, så er Gamingmagasinet alt, hvad du har behov for. Vi er hurtige og konkrete i forhold til nyhedsformidlingen.

Artikler

Hos os kan du læse tests, artikler om gaming udstyr og andet artikel-relateret indhold. Vi har specifikke udstyrs-eksperter, som udvælger de allerbedste produkter inden for en given produktkategori. Med andre ord gør vi det nemt for dig at vælge dit næste gaming udstyr. I vores artikler giver vi forklaringer, tips og information om det pågældende emne.

Fakta

Hvis du gerne vil dykke endnu mere ned i teknikken bag specifikt udstyr og/eller få svar på ofte stillede spørgsmål, så kan vi også bidrage på dette område. Vi skriver fakta-artikler om alt inden for gaming branchen, og de er altid skrevet af personer, som har specifik ekspertise på det pågældende område. Disse artikler læner sig tæt op ad eksisterende forskning, hvilket gør sig gældende for alle artikler på magasinet.

Mød hele holdet fra Gamingmagasinet

Kasper Toft Braun

Kasper Toft BraunKasper har det overordnet daglige ansvar for Gamingmagasinet og er særligt opmærksom på magasinets økonomi og videre udvikling.

Han nyder at game i sin fritid – Det er dog et must for ham, at han gamer sammen med andre. Han spiller primært LoL og Fifa.

Derudover nyder han også at være aktiv. Det drejer sig både om løb og styrketræning.

Læs mere om Kasper

Michael Dall

Michael DallMichael går under kaldenavnet Dall. Han har altid enorme mængder af energi og arbejder med alt det indhold, du læser på sitet. Det er ham, der koordinere artikler og nyheder. Han gamer også LoL og følger med i, hvad der rører sig i Esports-verden.

Derudover kan Dall også godt lide at være aktiv i sin fritid. Det gælder både løb og styrketræning. Og så siger han aldrig nej til wraps til aftensmad!

Læs mere om Michael

Anders Toft Braun

Anders Toft BraunAnders er vores kreative hoved, som altid har ideer og nye tilgang til magasinet. Han kommer op med nye idéer hver eneste dag, og for at holde styr på dem alle, har han fået sig et word dokument på 50 sider, hvor han skriver dem alle ned.

Han spiller også en del – primært computer og allerhelst LoL, hvor vi ofte blamer ham for at køre solo. Udover gaming bruger han også rigtig meget tid på friluftsliv og træning i sin dagligdag.

Læs mere om Anders

 klimaprofilen.dkReklamebeskyttelse

Et sundt arbejdsmiljø