Gamingmagasinet er et af Danmarks førende medier inden for gaming og esport. Mediet er dedikeret til dem, der har en passion for gaming. Mediet indeholder dybdegående tests og anmeldelser som vores læsere kan blive inspireret og lære af.

Gamingmagasinets formål er, at hjælpe danskere med at vælge det rette gaming udstyr. Det kan være en jungle at finde frem til det bedste gaming udstyr. Det har vi gjort en ende på ved at skrive dybdegående og troværdigt indhold.

Gamingmagasinet tester ikke selv produkter, men samler testvindere og anbefalet produkter fra anerkendte medier, så du kan få et overblik over det bedste gaming udstyr på markedet.

Bliv skribent for Gamingmagasinet

Har du lyst til at kombinere arbejde med hobby? Vi søger altid skribenter, der kunne have en interesse i at skrive om alt der vedrører gaming. Det er et lønnet arbejde, og du vil derfor blive betalt et bestemt beløb for, hver tekst du skriver. Skriv en e-mail til os, hvor du fortæller lidt om dig selv og eventuelt din interesse for gaming.

Kontakt os

Er du i tvivl om et eller andet relaterende til gaming, så spørg os. Vi er altid klar på at hjælpe vores besøgende på rette vej.

gamingmagasinet@gmail.com

Et sundt arbejdsmiljø