Headset holder (2020) – Komplet test og guide

headset holder

En headset holder/headset stand er ofte et overset stykke tilbehør til dem, som sidder meget foran computeren. Faktum er, at det er et nyttigt tilbehør/supplement til dit skrivebord, som hjælper dig med at organisere dit udstyr. Det er altid rart, når ens skrivebord er ryddet og clean. Udover at en headset holder sørger for at mindske kaosset på skrivebordet, så viser den også dit headset fra sin bedste side. Derudover hjælper en headset holder med at holde dit headset sikkert fra dine armbevægelser, for vi alle har vel på et eller andet tidspunkt, kommet til at skubbe headsettet ned på gulvet – ikke?

Nedenfor afslører vi de 9 bedste headset holdere i 2020. Alle de headset holdere som er i vores test er kompatibel med stort set alle headsets. For mere information så læs vores købsguide. Står du og mangler en gamer stol? Så tag et kig på vores gamer stol test.

Headset holder test

1. Corsair ST100 RGB

Corsair ST100 RGB
Corsair ST100 RGB

Pris: 549 kr.

Corsair ST100 RGB er kongen af headset holdere. Den er blevet kåret som bedste headset holder af diverse medier heriblandt High Ground Gaming og GamingScan. Corsair ST100 RGB holder dit headset med stil. Holderen er en tyk, aluminiums konstruktion som er robust og slidstærk. Du kan derfor forvente, at Corsair headset holderen kommer til at holde sig i mange år. Selve designet er stilrent og minimalistisk. Den sorte farve får RGB lyset til at fremtræde kraftigere, så man virkelig lægger mærke til lyset.

Det som Corsair ST100 RGB gør unikt er funktioner og teknologi. Holderen er udstyret med en teknologi, der gør, at holderen kan give headsets 7.1 virtuel surround sound, hvilket ikke ses i andre headset holdere. Derudover er holderen fra Corsair også udstyret med USB porte til bedre opladnings effekt og hurtigere datahastigheder. Så hvis du godt kan lide RGB lys, smarte funktioner og et stilrent design, så er Corsair ST100 RGB helt klart noget for dig.

Køb Corsair ST100 RGB

2. ROCCAT Modulok

ROCCAT Modulok
ROCCAT Modulok

Pris: 308 kr.

Her har vi igen fat i en premium headset holder, denne gang fra den tyske gaming producent ROCCAT. Med ROCCAT Modulok slipper du for at headsettet fylder på skrivebordet eller bliver skadet. Det er en headset holder med et simpelt og stilrent design – ligesom Corsair ST100 RGB. Holderen fra ROCCAT har ingen funktioner og teknologier som RGB lys, USB porte og surround sound. Til gengæld er ROCCAT Modulok ekstrem stabil pga. dens design samt gummifødderne på bagsiden.

Så hvis du ikke er interesseret i at smide penge efter RGB lys og andre funktioner, men bare vil have en super solid headset holder, så er ROCCAT Modulok måske noget for dig. I øvrigt koster den et par hundrede kroner mindre end Corsair ST100 RGB, hvilket er en hel del penge at spare, hvis du egentlig ikke er særlig begejstret for funktioner. Den lave pris skyldes dog, at headset holderen er af en plastik konstruktion.

Køb ROCCAT Modulok

3. Piranha Holder

Piranha Holder
Piranha Holder

Pris: 199 kr.

Headset holderen fra Piranha har et noget andet udseende end visse andre headset holdere. Designet er lidt mere abstrakt, hvilket mange sætter pris på. Piranha holderen tilbyder stabilitet og sørger for at dit headset bliver vist fra sine bedste sider. Holderen er lavet af plastik, hvilket naturligvis gør den mere skrøbelig og mindre holdbar end premium headset holderen Corsair ST100 RGB. Med det sagt får du stadig en fin headset holder af høj byggekvalitet til en forholdsvis lav pris. Piranha holderen er idéel til dig, der er på udkig efter en billig headset holder med et anderledes design, som stadig er stabil og kan holde i et godt stykke tid.

Køb Piranha Holder

4. COUGAR Bunker S

COUGAR Bunker S
COUGAR Bunker S

Pris: 309 kr.

COUGAR er også et gaming brand, som i den seneste tid har vundet frem – specielt i de nordiske lande. De udvikler meget forskelligt gaming udstyr heriblandt headset holdere. Holderen fra COUGAR har sit helt eget design, som ikke er til at tage fejl af. Bunden af holderen er en rund kerne, som sikrer, at holderen forholder sig stabil og passer på headsettet. COUGAR Bunker S udmærker sig med sin sugekop teknologi. For bagsiden af headset holderen består af en rund sugekop, som er en avanceret og patenteret sugekop, som sørger for en stærk forbindelse med overfladen. Holderen kan umuligt vælte, og det er dette her parameter som holderen fra COUGAR gør til UG.

Noget andet som COUGAR Bunker S tilbyder er, at den også kan monteres fast til dit kabinet. Der er altså to muligheder for at anvende COUGAR Bunker S, og det ser man sjældent hos headset holdere. Du får rigtig meget headset holder for pengene, hvis du køber COUGAR Bunker S.

Køb COUGAR Bunker S

5. SpeedLink Excedo

SpeedLink Excedo
SpeedLink Excedo

Pris: 150 kr.

SpeedLink Excedo er en billig headset holder, som stadig har et fint design, som er til at holde ud at kigge på. Ofte er det sådan for headset holdere, at når man når et lavt prisleje, så bliver designet ligeså stille grimt at kigge på. Men det er ikke tilfældet for SpeedLink Excedo. Udover at headset holderen fra SpeedLink har et stilet design, så er den også robust og skridsikker. For selvom holderen er lavet af plastik, er den sikker og stabil. Derudover er der på bagsiden et skånsomt silikoneunderlag, som stabiliserer holderen i det hele taget. Kort sagt er SpeedLink Excedo et godt valg, hvis man går efter en billig headset holder.

Køb SpeedLink Excedo

6. Deltaco Folding

Deltaco Folding
Deltaco Folding

Pris: 77 kr.

Til sølle 77 kroner får du en foldende headset holder, som er en gemt skat, når det kommer til headset holdere. Det er utrolig smart at lave en foldende headset holder, da den er langt mere alsidig. Den vejer heller ikke særlig meget. Derudover er den betrukket af PU læder, som giver den et high-end udseende. Når man kigger på Deltaco Folding skulle man ikke tro, at den var prissat så lavt. Den har et sammenfoldeligt og letvægtsdesign, så du kan tage holderen med dig overalt. Den er let at rengøre og har en PU læder og glasfiber konstruktion. På grund af designet kan den sagtens holde et headset uden problemer. Deltaco Folding er et super godt valg, hvis du er interesseret i en lille, alsidig og smart headset holder, som kan tages med overalt.

Køb Deltaco Folding

7. SkyPAD Table

SkyPAD Table
SkyPAD Table

Pris: 79 kr.

SkyPAD Table er den absolut billigste headset holder, som kan stå på dit skrivebord. Eftersom prisen er lav, kan du heller ikke forvente den bedste kvalitet. Umiddelbart er headset holderen tiltænkt de mindste headsets. Holderen kan godt klare større headsets, men der skal ikke meget til, før holderen vælter. Producenten anbefaler, at man eventuelt taper holderen fast til skrivebordet, hvis man vil være sikker på, at den er stabil. Hvis du har at gøre med et meget lille budget, så kan SkyPAD Table være et ganske udmærket valg af headset holder.

Køb SkyPAD Table

8. Deltaco Hanger

Deltaco Hanger
Deltaco Hanger

Pris: 65 kr.

Som noget helt andet er Deltaco Hanger ikke en headset holder, der placeres på dit skrivebord. Deltaco Hanger placeres i stedet under skrivebordet enten via to skruehuller eller det medfølgende klistermærke. Der findes nemlig mange typer headset holdere, og Deltaco Hanger er en af dem, som placeres under skrivebordet. Det kan for mange være det idéelle sted at hænge sit headset. Ikke desto mindre sparer du rigtig mange penge, når du køber Deltaco Hanger. Der er tale om 65 kroner for en headset holder, som fungerer optimalt. Den kan det, som alle headset holdere kan – nemlig holde et headset. Faktisk kan den holde to headsets, da den har to kroge. Så hvis du hellere vil hænge dit headset under skrivebordet, så er Deltaco Hanger i hvert fald en mulighed.

Køb Deltaco Hanger

9. SkyPAD Monitor

SkyPAD Monitor
SkyPAD Monitor

Pris: 49 kr.

SkyPAD Monitor er den billigste løsning, når det kommer til headset holdere. Headset holderen monteres fast til din skærm, så dit headset kan hænge ved siden af skærmen. Der medfølger special lavet tape, som sættes fast på en af skærmkanterne eller bordkanten for den sags skyld. Efterfølgende kan du hænge dit headset på krogen. Som sagt er det en super billig men også smart løsning. Du kan være sikker på, at headset holderen er stabil. For når først holderen sætter sig fast til tapen, så bliver den meget stabil. Hvis du selv synes, det lyder som en smart og billig løsning, så kan du købe SkyPAD Monitor for kun 49 kroner i skrivende stund.

Køb SkyPAD Monitor

Headset holder guide

  • Hvad er en headset holder?
  • Størrelse
  • Placering
  • Funktioner
  • Materialer
  • Pris

Hvad er en headset holder?

Kort sagt er en headset holder et sted, hvor du kan stille dit headset i stedet for at lade det ligge og fylde på skrivebordet. Der skabes altså orden og mindre rod i dit arbejdsområde. Derudover sørger en headset holder også for at holde dem sikre for ulykker og fald. Headset holdere er et udstyr til dem, som bruger meget tid foran computeren. Det er et udstyr, som har været på markedet i mange år. Men inden for den seneste tid, har bl.a. gaming brands som Corsair forsøgt at lave premium modeller af udstyret. Med premium menes der, at udviklerne har haft fokus på at lave en headset holder af lækre, robuste materialer og har forsøgt at skabe et stilrent design. Derudover tilbyder nogle headset holdere også funktioner heriblandt RGB lys, USB porte og 7.1 surround sound.

Størrelse

Noget af det første du skal lægge mærke til, når du vælger en headset holder er, om den passer til dit headset. Hvis ikke den passer, så er den direkte ubrugelig. Alle de headset holdere som ses i testen ovenfor, passer til alle headsets. Så hvis du vælger at købe en af de nævnte headset holdere i testen, så kan du være sikker på, at den passer til dit headset.

Placering

Hvor har du tænkt dig at stille headset holderen? Det er et godt spørgsmål at stille sig selv, før du køber en tilfældig headset holder. Skal headset holderen kunne stå på skrivebordet? Eller vil du hellere have en headset holder der kan monteres til din skærm? Hvad med at placere holderen under bordet? Der findes et utal af headset holdere, og de varierer i mange forskellige typer. Du kan vælge mellem alt lige fra de traditionelle headset holdere, som placeres på skrivebordet, til headset holdere som kan monteres fast til kanten af skærmen eller under skrivebordet.

Funktioner

I dag findes der et væld af headset holdere, som varierer meget i størrelse, type og funktioner. Nogle producenter (især gaming producenter) udvikler headset standere med en række nyttige funktioner. Her er nogle af de funktioner, du kan komme til at støde ind i.

RGB lys er noget de færreste headset holdere kan tilbyde. Det er naturligvis en super fed funktion og kan være prikken over i’et til dit PC/gaming setup. Hvis du er ligeglad med RGB lys, så lad vær med at bruge penge på det. Det eneste det er til for er udseende.

Surround sound er også en af de funktioner/teknologier, en headset holder kan være udstyret med. Det ses typisk i headset holdere fra gaming brands, at man har valgt at putte 7.1 surround sound ind i deres headset holdere. Men hvad betyder det? Først og fremmest er der tale om virtuel surround sound, hvilket ikke giver en ligeså god lyd som “rigtig” surround sound. Men surround sound funktionen kan via headset holderen transformere et headset, som måske ikke tilbød surround sound, til et surround sound headset.

USB porte ses også i nogle headset holdere. Meningen med USB porte er, at opladnings effekten bliver forbedret og tilføjer hurtigere datahastigheder til dit headset, telefon og andre enheder.

Materialer

Nogle materialer er mere holdbare og slidstærke end andre – sådan er det bare. Det er vigtigt, at du afgører med dig selv, om du er interesseret i en holdbar headset holder eller en ikke så holdbar headset holder. Holdbarheden afhænger naturligvis af prisen. Du kan ikke forvente, at headset holdere lavet af plastik kan holde i evigheder. Her er aluminium et meget mere slidstærkt og robust materiale, hvilket nogle headset holdere også er lavet af. Materialer har også indflydelse på udseendet. Det er en selvfølge, at en plastik headset holder ser mindre premium-agtig ud, end en headset holder som har en aluminiums konstruktion.

Pris

Jo flere penge du bruger, jo bedre bliver byggekvaliteten. Sådan siger man ofte, når man køber et produkt. Men for headset holdere er det sandt til en vis grad. Når der er tale om et udstyr som en headset holder, så er det begrænset, hvor meget mere kvalitet, du får for pengene. Hvis du køber en premium headset holder som Corsair ST100 RGB, så er byggekvaliteten naturligvis bedre end andre mid-end til low-end headset holdere. Men du betaler også et utrolig højt beløb for funktioner som RGB lys, surround sound teknologi og USB porte – er det det værd? Det skal du gøre op med dig selv, om du har brug for de funktioner/teknologier.

Derudover har brandet også indflydelse på prisen af en headset holder. Hvis du køber en headset holder fra Corsair, betaler du ikke kun for headset holderen, men også for brandet. Men hvis du vælger at købe en headset holder fra f.eks. SkyPAD, Deltaco og SpeedLink, så betaler du stort set kun for produktet.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *