Lanceres RTX 3090 SUPER i ultimo 2021?

Lanceres RTX 3090 SUPER i ultimo 2021?
Af: Gamingmagasinet
Udgivet: 13. jul 2021, 10:33

RTX 3090 SUPER anses for at blive en strømsluger i allerhøjeste grad, og performancen bliver også på sit højeste nogensinde, hvis rygterne holder stik.

Vi kan ikke vide os sikker på, om rygterne taler sandt eller ej, idet hvert rygte er forskellig. Men ifølge Greymon55 forventes grafikkortet fra Nvidia at have en TDP på over 400W, hvilket er uhørt. Flere andre er enige i rygtet, mens en række andre eksperter forventer en TDP på 450W eller derover. Denne form for strøm betyder, at der vil være brug for en tre 8-pin strøm tilslutninger som standard – dog er der andre alternativer, men denne løsning er den mest sandsynlige.

Rygterne siger også, at Nvidia kortet bliver udstyret med 21 Gbps hukommelse, og derfor forventer eksperter også, at denne grafikkort-model bliver Nvidias nye flagskip, som computer-entusiaster i hele verden tager til sig. Alt andet lige vil kortet overgå selveste RTX 3090 og RTX 3080 Ti med flere mil.

Forfatter
Ricki Guldborg
Ricki Guldborg

Ricki arbejder som IT- og hardware ekspert for Gamingmagasinet. Elektronik er noget, der har fyldt meget i hans opvækst, og i dag er han ikke mange meter fra at kunne leve af sine IT-kundskaber. For i øjeblikket uddanner han sig som datamatiker med speciale i spilprogrammering. Eftersom han har bygget utallige PC’er gennem tiden, er hans spidskompetence afgjort PC-byg. Derfor ved han stort set alt om de forskellige komponenter, deres specifikationer, og hvad der bør kombineres for et optimeret byg.

Andre nyheder