Arozzi gaming stol – Er det pengene værd?

arozzi gaming stol

Arozzi er et svensk brand, som er kendt for sit fremragende udvalg af gamer stole, gamer borde og gamer briller. Før i tiden var Arozzi kendt for at udvikle gaming udstyr af høj kvalitet til lave priser, men i dag er priserne en lidt anden størrelse. På grund af den høje efterspørgsel efter gaming udstyr fra Arozzi, har Arozzi valgt at prissætte sit gaming udstyr (inklusiv gamer stole) til højere priser.

Men er priserne blevet for høje? Er det alle pengene værd at købe en Arozzi gaming stol? Vi anmelder alle gamer stole-modeller fra Arozzi og afslører nu, om det kan betale sig at købe en Arozzi gaming stol. For mere information om valg af Arozzi gaming stol, så læs vores købsguide under testen.

Arozzi gaming stol test

Hvis du vil have det korte svar på, om en Arozzi gaming stol er pengene værd, så kommer vores svar lige her. JA – en Arozzi gaming stol er alle pengene værd. Du får unikt design, høj kvalitet og god komfort til en gennemsnitlig pris. Vi anmelder alle stole-modeller fra Arozzi herunder:

Arozzi Monza

Arozzi Monza
Arozzi Monza

Pris: 1499 kr.

Vægtkapacitet: 95 kg

Farver: fås i 4 forskellige farver

Arozzi Monza er Arozzi’s svar på en super god gamer stol til en lav pris. Stolen har været en del af Arozzi’s sortiment i mange år, og er i løbet af årene blevet videreudviklet på. Arozzi Monza udmærker er af høj byggekvalitet og tilbyder god komfort. Den høje byggekvalitet kommer af de slidstærke og holdbare materialer, som stolen er lavet af. Og den gode komfort kommer af det bløde PU-læder som stolen er betrukket med, men også af stolens funktioner. Stolens funktioner er blandt andet ekstra polstret armlæn, hjul, højdejustering og justerbar ryglæn (rocker tilt-funktion). Alt dette gør det til en komfortabel stol at sidde i. Man har under udvikling af stolen haft fokus på at skabe en letvægts stol. Resultatet er, at stolen vejer 15 kg, hvilket er ingenting sammenlignet med andre gamer stole på samme prisniveau. Vægten gør den nem at flytte rundt med.

Arozzi Monza er en Arozzi gaming stol som ikke kan tilfredsstille den kræsne gamer, som f.eks. sætter pris på mange funktioner. Men når det er sagt, så er det en behagelig stol i et lækkert design, som er fuldt ud funktionsdygtig. Stolen, som har fået fabelagtige anmeldelser af diverse internationale medier, kan fås til under halvdelen af prisen på gamer stole som tilbyder samme kvalitet, komfort og funktioner. Arozzi Monza er velegnet til dig, der leder efter en billig gamer stol.

Køb Arozzi Monza

Arozzi Enzo

Arozzi Enzo
Arozzi Enzo

Pris: 1499 kr.

Vægtkapacitet: 95 kg

Farver: fås i 6 forskellige farver

Arozzi Enzo er ligesom Arozzi Monza en billig gamer stol, der har de nødvendige funktioner til at sikre en komfortabel spiloplevelse. Arozzi Enzo har også været en del af Arozzi’s gamer stol sortiment i mange år, og er en meget populær gamer stol i den billige prisklasse. Enzo stolen er lavet af samme stærke og slidstærke materialer samt udstyret med de samme funktioner (justerbar ryglæn, som Monza. Enzo stolen vejer også det samme (15 kg) og har den samme størrelse som Monza stolen. De eneste forskelle er udseendet og bredden af stolehovedet. Enzo stolen er ikke en ligeså farverig stol som Monza stolen, og stolehovedet på Enzo er 15mm mindre. Derudover kan Arozzi Enzo fås i hele 6 forskellige farver, hvor Arozzi Monza kan fås i 4 forskellige farver.

Ligesom Arozzi Monza gør Arozzi Enzo stolen det også super godt og har overrasket positivt mange ekspertpaneler i diverse tests i en positiv forstand. Overraskelsen kommer blandt andet af, at man har haft lave forventninger pga. den lave pris. Men alle funktioner fungerer optimalt og den er komfortabel at sidde i. PU-læder polstringen er utrolig blød på stolen, hvilket giver en lyst til at sidde i stolen i flere timer. Den smarte rocker tilt-funktion til ryglænet og de ekstra polstret armlæn er også et kæmpe plus! Alt i alt har stolen været en god test-oplevelse. Arozzi Enzo er et god bud på en gamer stol til gameren med et stramt budget.

Køb Arozzi Enzo

Arozzi Verona Junior

Arozzi Verona Junior
Arozzi Verona Junior

Pris: 1689 kr.

Vægtkapacitet: 60 kg

Farver: fås i 4 forskellige farver

Arozzi Verona Junior er en full-feature gamer stol designet til børn og generelt små personer (maks 60 kg). Det er Arozzi’s eneste gamer stol designet til børn og små personer. Stolen oser af luksuriøsitet og stil. Der er ingen tvivl om, at Arozzi Verona Junior er den ultimative gamer stol til børn og generelt små personer. Gamer stole til børn/små personer er et up-coming marked, som de færreste gaming brands har begivet sig ud i, men Arozzi er en undtagelse.

Stolen er lavet af slidstærke materialer, der sikrer, at stolen har en lang levetid. Derudover har udviklerne haft fokus på at skabe et ergonomisk design, så man sidder godt og undgår diverse smerter. Det bløde PU-læder gør det kun mere komfortabelt at sidde i stolen. Stolen er også udstyret med en række brugbare funktioner som for eksempel armlæn der kan dreje og justeres i højde, puder til nakke og lænd, ryglænet kan justeres til forskellige vinkler og stolens rocking-funktion gør det muligt at låse stolens position og tilte stolen tilbage. Som du nok kan høre, er stolen udstyret med en lang række nyttige funktioner.

Stolen brillerer i diverse tests og anses for at være den bedste gamer stol til børn og generelt små/lave personer. Stolens funktioner fungerer som de skal og giver dig mulighed for at sidde i den helt idéelle siddestilling. Det øger naturligvis komforten. Det bløde PU-læder er også super lækkert at sidde på. Ifølge ekspert paneler har det været en god og komfortabel oplevelse at teste Arozzi Verona Junior. Arozzi Verona Junior er det helt rigtige valg af gamer stol til børn og små personer.

Køb Arozzi Verona Junior

Arozzi Milano

Arozzi Milano
Arozzi Milano

Pris: 1699 kr.

Vægtkapacitet: 95 kg

Farver: fås i 5 forskellige farver

Arozzi Milano stolen udmærker sig ved at have et ergonomisk design, som sikrer god komfort. Selve stolens størrelse minder meget om Arozzi Monza og Arozzi Enzo, men Arozzi Milano er dog en smule bredere på det øverste stykke af stolen (stolens hoved). Den ekstra plads til hovedet er naturligvis altid rart at have.

Som tidligere nævnt har stolen et ergonomisk design. Udviklerne af Arozzi Milano har haft fokus på at skabe et ergonomisk design, så du kan sidde i en sund siddestilling. Det mindsker chancen for at smerter og skader opstår. Stolen er polstret med tætvævet og blødt PU-læder, og er polstret ekstra på armlænene. Alt dette fører til bedre komfort. Milano stolen er lavet af slidstærke materialer, så stolen kan holde sig i lang tid. Hvad angår funktioner er stolen udstyret med en blød justerbar pude, som gamere normalt bruger til at støtte enten nakke eller lænd. Men det er naturligvis op til dig selv, hvor på kroppen du gerne vil støtte. Derudover kan du justere stolens højde samt tilte stolen tilbage og låse den i den position, du føler er mest komfortabel.

Arozzi Milano har klaret sig godt i tests i 2020, og det er derfor svært at sige noget negativt om stolen. Stolens eneste minus er prisen. Man kunne godt forvente flere funktioner til den pris, fordi der findes andre gaming brands, som udvikler gamer stole med flere funktioner til en lavere pris. Det danske brand Paracon er en af de brands, som udvikler gamer stole med flere funktioner til en lavere pris end Arozzi Milano’s pris. Arozzi Milano er et godt valg for dig, der er på udkig efter en komfortabel gamer stol af høj byggekvalitet til en fair pris.

Køb Arozzi Milano

Arozzi Verona V2

Arozzi Verona V2
Arozzi Verona V2

Pris: 1889 kr.

Vægtkapacitet: 105 kg

Farver: fås i 7 forskellige farver

Her har vi fat i en af Arozzi’s high-end gamer stole, som oser af rummelighed, god komfort, høj byggekvalitet og er udstyret med et væld af funktioner. Arozzi Verona V2 er større end de andre ovennævnte gamer stole fra Arozzi hvilket betyder, at du er sikret en super god komfort. I design-processen har man haft fokus på ergonomi, så du som gamer kan sidde i en sund siddestilling. Det ergonomiske design er Arozzi’s signatur design, som gør det nemmere for din ryg og kropsholdning at klare længere perioder i stolen.

Stolen er sammensat en en metalkonstruktion, der sikrer stolen en lang levetid. PU-læderet er blødt at sidde på og nemt at rengøre (ligesom alle andre Arozzi gaming stole). Arozzi Verona V2 er en full-feature gaming stol. Det betyder, at stolen har alle de funktioner, en gamer kan drømme om. Udover at stolen har de almene funktioner (højdejustering, stolens tilt-funktion og armlæn), så er den også udstyret med justerbare armlæn, to puder og et justerbar ryglæn.

Eksperter mener, at Arozzi Verona V2 er alle pengene værd. Man får en full-feature gaming stol, som kan det samme som andre high-end gaming stole til over 2.000 kroner. Stolen har endda et ergonomisk design og af lavet af slidstærke materialer, som har mange år i sig. Der er altså ingen tvivl om, at Arozzi Verona V2 er et super godt køb og et godt valg til dig, der er på udkig efter en full-feature gamer stol til en lav pris.

Køb Arozzi Verona V2

Arozzi Torretta

Arozzi Torretta
Arozzi Torretta

Pris: 1899 kr.

Vægtkapacitet: 100 kg

Farver: fås i 5 forskellige farver

Arozzi Torretta er en rummelig gaming stol, der er lavet af åndbare materialer af høj kvalitet. Materialevalget er en kombination af åndbare materialer og PU-læder, som holder dig kølig, så du kan fokusere på din gaming. Hvis du ofte sveder, er Arozzi Torretta et super godt valg. Stolen er af en letvægts konstruktion, som gør den mere alsidig. Derudover tilbyder stolen en unik komfort, som de færreste gaming stole kan hamle op med. Årsagen til den gode komfort er det ergonomiske design samt stolens funktioner. Stolen er nemlig en full-feature gaming stol, og er derfor udstyret med en lang række brugbare funktioner. Funktionerne er højdejustering, tilt-funktion, armlæn som kan højdejusteres og dreje, justerbar ryglæn og to puder til nakke og lænd. Kort sagt kan stolen tilfredsstille selv den mest kræsne gamer.

Igen har vi fat i en Arozzi gaming stol, som har klaret det suverænt i tests og er blevet rost til skyerne. Komforten er en klasse for sig, og det kommer ikke kun af det ergonomiske design og stolens rummelighed. Stolens funktioner har en ligeså stor betydning for, at du sidder godt i stolen. Arozzi Torretta er designet til gameren, der er på jagt efter en åndbar full-feature gaming stol.

Køb Arozzi Torretta

Arozzi Torretta XL

Arozzi Torretta XL
Arozzi Torretta XL

Pris: 2089 kr.

Vægtkapacitet: 120 kg

Farver: fås i 6 forskellige farver

Arozzi Torretta XL er XL versionen af Arozzi Torretta. Forskellen på de to gaming stole er, at XL versionen tilbyder mere siddeplads og en højere vægtkapacitet. Derfor er stolen velegnet til de tunge og større gamere, som enten har en meget bred krop eller vejer over de 100 kilo. Stolen er ligesom Arozzi Torretta lavet af en kombination af åndbare materialer og PU-læder. Det giver en kølig effekt, når du gamer. Hvis du har en tendens til at svede, så har denne stol velegnet til dig. Stolen består af en stærk og robust metalramme, som kan klare en vægtkapacitet op til 120 kilo. Ligesom Arozzi Torretta har XL versionen et unikt ergonomisk design, som sikrer god komfort. Stolen er også udstyret med de samme funktioner som Arozzi Torretta.

Mange anmeldere af stolen er begejstret over stolens størrelse. Der er masser af plads til selv den største gamer. Ligesom Arozzi Torretta er XL versionen også meget komfortabel at sidde i. Funktionerne fungerer også som de skal. Alt er i tip top stand! Arozzi Torretta XL er et glimrende valg til gameren, der leder efter en rummelig high-end gaming stol.

Køb Arozzi Torretta XL

Arozzi Mezzo V2

Arozzi Mezzo V2
Arozzi Mezzo V2

Pris: 2089 kr.

Vægtkapacitet: 120 kg

Farver: fås i 4 forskellige farver

Her har vi fat i Arozzi Mezzo V2, som er en high-end gaming stol, der tilbyder en fremragende komfort. Stolen er en af Arozzi’s mest behagelige stole at sidde i. Den unikke komfort kommer af, at stolen er polstret med ekstra blødt skum under det tætvævet PU-læder. Derudover har den også et enestående ergonomisk design, som mindsker chancen for at smerter opstår. Byggekvaliteten er også i en klasse for sig, eftersom stolen er bygget op omkring en ekstrem stærk ramme og betrukket med slidstærkt PU-læder. Stolen er en full-feature gaming stol udstyret med følgende funktioner:

Vi kan kun anbefale stolen herfra, da der igen er tale om en Arozzi gaming stol, som er blevet rost af mange. Komforten er noget udover det sædvanlige og funktionerne fungerer optimalt. Stolens eneste minus er, at dens armlæn ikke kan drejes. Men hvis det ikke har den store betydning for dig, så skal du helt bestemt tage stolen med i dine overvejelser. Arozzi Mezzo V2 er en high-end gamer stol, som er designet til den seriøse gamer.

Køb Arozzi Mezzo V2

Arozzi Verona XL+

Arozzi Verona XL+
Arozzi Verona XL+

Pris: 2389 kr.

Vægtkapacitet: 160 kg

Farver: fås i 4 forskellige farver

Arozzi Verona XL+ er iblandt de allerstørste gaming stole fra Arozzi. Det er den ultimative gaming stol for dig, der gerne vil have en komfortabel, robust og rummelig stol. Byggekvaliteten fejler intet hos Arozzi Verona XL+ eftersom den er lavet af de mest solide materialer. Metalrammen er ekstrem robust, og sikrer stolen ekstra holdbarhed. Den høje komfort kommer af den ekstra plads, det ergonomiske design og stolens funktioner. Stolen er en full-feature gaming stol, som har en lang række funktioner heriblandt højdejustering, justerbar armlæn, justerbar ryglæn, tilt-funktionen og to puder til lænd og nakke.

Arozzi Verona XL+ er alle pengene værd. Du får en enestående gaming stol, som er blandt de bedste. Byggekvaliteten og komforten er utrolig høj, og stolen er udstyret med et væld af nyttige funktioner. Arozzi Verona XL+ er designet til gameren, som ønsker en enestående komfort, et væld af funktioner og rummelighed af allerhøjeste grad.

Køb Arozzi Verona XL+

Arozzi Vernazza

Arozzi Vernazza
Arozzi Vernazza

Pris: 2589 kr.

Vægtkapacitet: 160 kg

Farver: fås i 6 forskellige farver

Nu er vi kommet til den ultimative Arozzi gaming stol – nemlig Arozzi Vernazza! Det er Arozzi’s top-tier stol, som er er blandt de bedste, hvis ikke den bedste gamer stol af alle. Den tilbyder en fabelagtig komfort og er lavet af de mest slidstærke materialer. Den er betrukket med PU-læder og indeholder ekstra blød skum for at sikre en enestående komfort. Stolen er stor, rummelig og kan klare en vægt på maksimum 160 kilo, så selv de største gamere kan anvende den. Når det kommer til funktioner, er der ingen andre gaming stole fra Arozzi, som kan måle sig med Arozzi Vernazza. Stolens funktioner er store, slidstærke hjul, højdejustering, tilt-funktion (stolen kan lænes tilbage og låses fast i forskellige positioner), justerbar ryglæn, flerdimensionale armlæn (kan justeres i højde, drejes og skubbes frem og tilbage) og to store puder.

Arozzi Vernazza er for mange eksperter en af deres hidtil vildeste test-oplevelser. Når man sidder i Arozzi Vernazza får man lyst til at blive siddende og game langt ud på natten. Komforten og funktionerne er i en klasse for sig, og man kan tydeligt se, føle og få en fornemmelse af den ekstrem høje byggekvalitet. Hvis du er på jagt efter den ultimative gaming stol, så er Arozzi Vernazza det rette valg.

Køb Arozzi Vernazza

Arozzi gaming stol guide

Hvis du har læst vores test, men stadig er i tvivl om, hvilken en du skal vælge, så bør du tag og spids ører. I denne lille guide vil vi forklare de ting, du bør vide noget om og tage til overvejelse for at træffe det helt rigtige valg af gamer stol.

  • Vægtkapacitet
  • Materiale
  • Funktioner
  • Pris

Vægtkapacitet

Noget af det første du skal lægge mærke til er vægtkapaciteten. Hvis en stol ikke kan klare din vægt, så er den ubrugelig. Derfor er det vigtigt, at du har styr på, at stolen kan holde til din vægt. Gaming stole fra Arozzi har en mindste vægtkapacitet på 95 kilo – undtagen Arozzi Verona Junior (børne stolen/stol til små personer).

Hvis du er en lidt stor gut, så skal du kigge lidt på Arozzi’s store gamer stole-modeller. Her kan vi blandt andet nævne Arozzi Verona XL+ og Arozzi Vernazza.

Materiale

Der findes en bred vifte at materialer, som man kan bruge til at lave en gaming stol. De mest anvendte materialer er PU-læder, stof og mesh. Arozzi’s gaming stole er for det meste udviklet i ren PU-læder. Men Arozzi har dog lavet to modeller kaldet Arozzi Torretta og Arozzi Torretta XL som er en kombination af PU-læder og stof.

PU-læder er det mest anvendte materiale. PU-læder er det materiale som de fleste gaming stole bliver betrukket med. Materialet giver stolen et racer-inspireret og til tider futuristisk udseende, som de fleste gamere godt kan lide at kigge på.

Stof er også et meget anvendt materiale, når det kommer til gaming stole. Grunden til det er, at materialet giver et simpelt og minimalistisk udseende, som mange gamere foretrækker. Stof er også mere åndbar end PU-læder, hvilken er materialets primære fordel.

Mesh ses ofte på almindelige kontor stole. Materialet er ikke særlig udbredt i gamer stol-branchen. Arozzi har ingen gamer stole, som er betrukket med mesh. Mesh kendetegnes ved at være et åndbart, elastisk og fleksibelt materiale.

Funktioner

En gamer stol kan være udstyret med en lang række funktioner. Herunder har vi skrevet en lille beskrivelse af de mest nødvendige funktioner:

Hjul er et must. Alle gaming stole fra Arozzi er udstyret med hjul. Hjul giver dig mulighed for at sidde i en korrekt stilling foran din PC eller bærbar. Derudover er det nemt at flytte rundt på en gaming stol med hjul.

Højdejustering er også et must, og derfor kan alle Arozzi gaming stole justeres i højden. Når du kan justere din stols højde, så kan du være sikker på at sidde komfortabelt i forhold til dit skrivebord/gamer bord.

Armlæn er en meget omdiskuteret funktion, fordi der er delte meninger om funktionens nødvendighed. Vi vil dog til enhver tid anbefale dig at vælge en gaming stol med armlæn. Armlæn stabiliserer dine arme, så du bedre kan fokusere på din gaming. Der findes også justerbare/flerdimensionale armlæn, som kan justeres i højde, dreje og skubbes frem og tilbage. Alle stole fra Arozzi er udstyret med armlæn.

Justerbar ryglæn er også en funktion, der kan øge komforten. Ved at sidde i en gaming stol med et justerbar ryglæn kan du selv bestemme, hvor mange grader ryglænet skal tiltes.

Puder er også en funktion, (nærmere et slags tilbehør) som mange gamere foretrækker. Typisk bruger man dem til at støtte lænd og nakke, hvilket mindsker risikoen for smerter. Der er dog også en hel del gamere, som aldrig kunne finde på at anvende puder, fordi de ikke er vant til støtten.

Pris

Sammenlignet med andre gaming brands udvikler Arozzi gaming stole til gennemsnitlige priser. Hvis du køber en Arozzi gaming stol, så får du det, du har betalt for. Du betaler for selve stolen, men også brandet. Arozzi er et populært gaming brand med et godt omdømme, og derfor betaler du en smule for brandet. Hvis brand ikke betyder det store, så anbefaler vi gamer stole fra enten Paracon eller Nordic Gaming. Du kan med fordel læse vores gamer stol test. I testen afslører vi de bedste gamer stole i 2020. Det kan blandt andet nævnes, at gamer stole fra Arozzi men også Paracon og Nordic Gaming er iblandt de bedste.

Hvis du er på udkig efter en billig Arozzi gaming stol, så kan vi varmt anbefale Arozzi Monza og Arozzi Enzo. Stolene er komfortable at sidde i og har en fin byggekvalitet. Derudover har stolene også de nødvendige funktioner. Alt dette til en helt fair pris.

Er du på jagt efter en Arozzi gaming stol som koster mellem 1.500 til 2.000 kroner? Så tag et kig på Arozzi Verona Junior, Arozzi Milano, Arozzi Verona V2 eller Arozzi Torretta. Alle nævnte gaming stole har hver deres egenskaber, priser og er alle pengene værd. Læs om dem i vores test.

Er du interesseret i den ultimative gaming stol? Så anbefaler vi dig Arozzi Torretta XL, Arozzi Mezzo V2, Arozzi Verona XL+ og Arozzi Vernazza. Du kan læse mere om stolene i vores test.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *