Søg
Close this search box.

Arozzi gaming stol

Sort Arozzi gaming stol
Sidst opdateret: maj, 2024 | Denne artikel indeholder annoncer

Hvis du bruger længere perioder foran din computer, er det vigtigt at du sidder komfortabelt og at dit møbel støtter og hjælper dig. Her kan en Arozzi gaming stol komme til undsætning og gøre din mondæne oplevelse til et siddende eventyr.

Gamingmagasinet har i samarbejde med IT- og hardware ekspert Niklas Nyblom lavet en test af Arozzi gaming stole. Se de 5 testvindere herunder og/eller læs ekspertens købsråd længere nede i artiklen.

Arozzi Gaming Stol Test: Top 5 Bedste Gaming Stole Fra Arozzi

Produktvalg baseres på analyse og research, men artiklen indeholder kun produkter fra vores kommercielle partnere, hvilket gør den til en annonce. Læs her for at forstå, hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker vores produktvalg. Vores artikler bygger som udgangspunkt på eksterne tests og anmeldelser fremfor vores egne.

1. Arozzi Torretta 2

Bedste Arozzi gaming stol

Pris: 2.099 DKK

Arozzi Torretta er en formidabel spiller i kategorien for gaming stole. Med dens ergonomiske design og justerbare armlæn sikrer den enestående komfort selv under lange gaming-sessioner. Stolens stofbetræk ånder bedre end læder, hvilket er en fordel under intense kampe, og den solide konstruktion giver en følelse af stabilitet. Den er prismæssigt overkommelig i forhold til konkurrenterne og har med rette vundet prisen for bedste Arozzi gaming stol.

Annonce

2. Arozzi Inizio

Bedste billige Arozzi gaming stol

Pris: 1.699 DKK

Vinderen i kategorien “bedste billige Arozzi gamingstol i test” er den bløde og komfortable Inizio Gaming Chair, enten i stof eller PU-læder. Stolen kommer med det du har brug for i en gamingstol og så endda med valgmuligheden for enten stof eller PU-læder.

Annonce

3. Arozzi Vernazza

Bedste premium Arozzi gaming stol

Pris: 2.999 DKK

Arozzi Vernazza er kronjuvelen blandt Arozzis gamingstole, og det mærkes på både komfort og kvalitet. Som vinder af titlen som bedste premium Arozzi gaming stol, leverer Vernazza en luksuriøs siddeoplevelse med sin høje ryglæn, tykke polstring og justerbare armlæn. Stolens ergonomiske design og indstillingsmuligheder sikrer personlig tilpasning til forskellige kropstyper og præferencer, hvilket understøtter mange timers gaming. Den robuste konstruktion og det elegante, racerinspirerede look fuldender oplevelsen, og gør den til mere end bare en gaming stol, men et statement i enhver indretning.

Annonce

4. Arozzi Mezzo V2

Bedste ergonomiske Arozzi gaming stol

Pris: 2.199 DKK

Arozzi Mezzo V2 er en ergonomisk gamer stol, der forener komfort med stilfuldt design. Med sit alsidige justeringssystem kan stolens højde, armlæn og ryglæn tilpasses individuelt, hvilket sikrer en optimal siddestilling og støtte til lange gaming-sessioner. Betrækket i åndbart stof er behageligt og holdbart, og den robuste konstruktion giver god stabilitet. Denne stol, vinder af bedste ergonomiske Arozzi gamer stol, er en klar favorit for dem, der værdsætter godt håndværk og ergonomi i deres gaming-setup.

Annonce

5. Arozzi Vernazza Vento

Bedste ergonomiske Arozzi gaming stol

Pris: 3.339 DKK

Arozzi Vernazza Vento er en triumf inden for gaming stole, som med rette har sikret sig titlen som bedste store Arozzi gamer stol. Denne model udstråler luksus og komfort med sit brede sæde og høje ryglæn, der samtidigt er udstyret med justerbar lændestøtte. Det robuste design understøttes af en solid stålramme, hvilket garanterer en stabil og holdbar oplevelse gennem lange gaming sessioner. Med en indbygget kippemekanisme tilbyder Vernazza Vento personlig tilpasning til hver enkelt bruger. Det stilrene, sorte stof med stilfulde detaljer komplimenterer ethvert gamer-setup.

Annonce

Indholdsfortegnelse

Guide til Arozzi gaming stol

Hvad er en Arozzi gaming stol?

En gaming stol er jo egentlig meget simpelt at kunne relatere til. Det er et møbel som du kender i forvejen, og stolen ligner til forveksling det du har set andre steder, som fx på kontoret, på skolen mm. Der er ikke voldsomt mange åbenlyse forskelle fra Arozzis gamingstole set i forhold til andre mærker eller brands af gamingstole, men Arozzi gør alligevel nogle ting anderledes der er værd at lægge mærke til.

Mørkegrå Arozzi gaming stol med rødt logo

Hvorfor skal jeg købe en Arozzi gaming stol?

En gamerstol kan for nogle muligvis forveksles med en helt elementær kontorstol, lavet af lidt anderledes materialer og måske lidt flere farver. Dog er der flere fordele og gevinster at hente, hvis du endnu har anskaffet dig en Arozzi gaming stol. Gennemgående for stort set hver serie og hver model, er det siddeoplevelsen og kroppens positur der er det vigtigste. Design og udtryk kommer dog på en stærk andenplads.

Komfort
De fleste producenter tager udgangspunkt i de undersøgelser fagprofessionellle har udført, hvor gamere blev observeret i adskillige timer, mens de sad og gamede. En af de største (og måske og mest åbenlyst) er komfort. En gamingstol er designet til at blive brugt i flere timer ad gangen, hvorfor komforten også skal være i top. Konturerne og materialerne er nøje valgt og udformet, således at langt de fleste brugere vil opleve en verden til forskel – især hvis de sidder ned i lange perioder i løbet af dagen, på arbejdet eller foran deres foretrukne spillemaskine eller computer. 

Støtte

Det er ikke kun for behagelighedens skyld, at stolene er så ergonomisk korrekt designet som overhovedet muligt. Stolene er med til at understøtte og støtte din positur og din oplevelse, da rigtig mange modeller fokuserer på netop støtte for lænden, ryggen og rygradens holdning. Vi er ikke ligefrem eksperter i ergonomi eller biologi, men de dygtige møbelsnedkere hos Arozzi har i den grad taget støtte og ergonomi til efterretning. 

Design
Vi kommer heller ikke udenom at stolene her er nogle ganske flotte, smagfulde og meget appellerende. Smag og behag er naturligvis subjektivt, men eftersom de skønne materiale- og farvekombinationer er rigelige, så bør der være noget for enhver smag. Det gør ikke spor, at et møbel du investerer i også ser flot ud.

Kombinér arozzi gaming stol med andet gaming udstyr

Arozzi har flere produkter til gaming-interesserede. Såfremt du sidder og påtænker at anskaffe dig en vidunderlig stol fra Arozzi, så vil vi helt klart anbefale at du også bladrer gennem deres produktkatalog.

Gamingbord

Hvis din kommandocentral skal ligne og føles som en vaskeægte gamer, så kan du komme (næsten) i mål med et gamerbord. Modellerne fra Arozzi er ikke kun designet til at stille en skærm og et tastatur på. Nej, der er både tænkt på plads, komfort, kabelføring, højde mm. Sammen med din gamerstol, er der mange muligheder for at minimere slid og tære på kroppen og maksimere din ydeevne og nydelse. Hver model kommer en musemåtte der dækker hele bordpladen. Så løber du aldrig tør for plads i dine kampe eller dueller!

Mikrofon

Der er også kælet for designet hos Arozzis kvalitetsmikrofoner mikrofoner. Disse er såkaldt stand-alone mikrofoner. Det betyder at de ikke er integreret i et headset eller lignende. De skal “bare” stå på bordet tæt ved dig og se flotte ud. Hvis du virkelig er interesseret i at have meget høj komfort og passe lidt ekstra på dig selv når du gamer, så kunne det være en ganske fin ide at anskaffe dig en arm til netop mikrofonen. Så kan du justere højde og afstand lige så meget du vil.

Kabelholder til mus

Nu hvor vi taler om design og funktionalitet, så hvorfor ikke anskaffe dig en kabelholder til musen også? Ikke alene slipper du for at kablet fra din mus ligger og flyder, men du undgår også at kablet bliver fanget i noget, eller at du må hive i musen for at få nok råderum til at flytte markøren.

Pleje af arozzi gamer stol

Ved mange andre typer at kvalitetsvarer, er der oftest en interesse for at pleje og passe på varen. På den måde sikrer du at du får den maksimale levetid ud af din stol, og du kan undgå at materialerne sprækker eller mister farve ved en smule regelmæssig vedligehold. Heldigvis kræves det hverken en lang videregående uddannelse eller hårde industrikemikalier for at passe på din gamingstol.

Rengøring af stolen

Brug en mikrofiberklud og gerne en sprayflaske med lunkent vand og tør alle overflader af. Gentag antal strøg efter behov, men hvis du gør dette regelmæssigt, som fx én gang om måneden, bør det ikke kræve hverken knofedt eller adskillige ture. Når hele stolen har fået en tur, lad den lufttørre før du sætter dig igen. 

Det kan være en god ide at klare stolen ben, mens stolen tørrer af, men hvis din model har metalben, så bør du selv tørre benene af lige efter, for at undgå at der fortsat er fugt der muligvis kan medføre rust.

Ved svære og genstridige pletter, som blæk, kan du anvende desinficerende middel, som fx din håndsprit. Ved væskepletter kan du bruge mildt rengøringsmiddel.

Gode råd om vedligehold

For at få det meste ud af din stol, kan du tage disse råd til dig, for at maksimere levetiden og udseendet på din stol.

 • Undgå at stolen står i direkte sollys. Det kan medføre at materialet krakelerer og at farven falmer.
 • Sved kan muligvis blive et problem for stolens materialer, så husk at rengør stolen lidt oftere, hvis det er nødvendigt (se ovenover).
 • Du kan finde adskillige PU-læder produkter, for at vedligeholde materialet og undgå at det skulle sprække eller på anden måde falme eller gå i stykker. Dette gælder også for modeller der er lavet af stof.

Opsætning af arozzi gaming stol

Når du først pakker din Arozzi gaming stol ud, medfølger der en instruktion om hvordan du samler stolen. Du har ikke brug for andet end en unbraconøgle for at samle (næsten) alle modeller. Denne medfølger i forsendelseskassen. 

 1. Find “benene”, eller hjulbasen, frem. Hjulbasen er det der allermest ligner en femtakket stjerne. Vend denne på hovedet, således at hullerne til hjulene vender op mod loftet. Find hjulene frem klem dem i. Her er det vigtigt at sørge for at de sidder godt fast, men uden at banke eller klemme dem i med andet værktøj.
 2. Vend hjulbasen om igen, sådan at hjulene nu er placeret på gulvet. Find gasstemplet frem.  Fjern den beskyttende plastikkappe, og sæt den modsatte ende i midten af hjulbasen, sådan at stemplet vender op mod loftet.
 3. Sæt det cylinderformede beskyttende plastik over stemplet. Det er den store “kop” der skal være i bunden og den lille “kop” der skal være mod toppen.
 4. Du kan nu sætte hjulbasen til side og finde selve stolesædet frem.
 5. Placer stolesædet på gulvet med sædet fladt mod gulvet og monteringsstængerne op mod loftet.
 6. Find stoleryggen frem og lokaliser de to skruer der sidder på hver side af ryggen. Disse skruer skal du sørge for, at de er skruet helt løse da de skal bruges til at stramme stoleryggen fast til monteringsstængerne bagefter.
 7. Placer stoleryggen over de to monteringsstænger der peger op mod loftet på stolesædet. Før du skruer skruerne i igen, undgå at skrue dem helt tæt og stramt til. Du kan nøjes med at skrue dem 80% fast, så du kan justere ryggen og sædet og først til sidst skrue dem 100% fast, når alt er på plads.
 8. Når du har strammet skruerne 100%, vender du stolen om, således at nakkestøtten og armlænene hviler på gulvet og du har adgang til “bunden” af stolesædet.
 9. På bunden af stolesædet er der yderligere fire skruer, som du også skal skrue helt af.
 10. Find nu selve stolens mekaniske sidde-komponent frem. Denne kan variere i udseende alt efter hvilken model du har erhvervet dig, men det er oftest en forholdsvist tung metalplade, med stolens bevælige dele monteret. Der er fire skruehuller i pladen som du skal placere ud fra de skruehuller, der nu er synlige på stolesædets bund.
  • OBS: På hver mekaniske sidde-komponent er der et klistermærke hvor der står FRONT. Den ende hvor dette klistermærke sidder, skal “pege” ud mod stolens front – det vil sige, den skal ikke pege mod ryglænet, men derimod mod gulvet (forudsat at stolen stadig er placeret på gulvet, hvor nakkestøtten og armlænene rører gulvet).
 11. Før du skruer skruerne i igen, undgå at skrue dem helt tæt og stramt til. Du kan nøjes med at skrue dem 80% fast, og skru dem gerne i et diagonalt mønster. Det vil sige at hvis du starter i nederste venstre hjørne, så placer den næste skrue i det modsatte hjørne, nemlig øverst til højre.
 12. Du kan derefter justere pladen sådan den sidder helt rigtig og slutteligt skrue skruerne 100% i.
 13. Du er nu klar til at placere stolesædet og -ryggen i selve hjulbasen. Sørg for at hjulbasen står på en plan overflade så den ikke bevæger sig. Få eventuelt en anden til at holde på hjulbasen, mens du placerer stolesædet ovenpå gasstemplet.
  • Ved Arozzis Pro-modeller medfølger der arme til at justere højde og stolens vippemekanisme, som skal placeres i selve soklen på stolen, lige under sædet, på hver sin side.
  • Hvis der ikke medfølger arme til at justere højden eller vippemekanismen, vil der være en arm der allerede er monteret på den mekaniske sidde-komponent, som stikker ud fra stolens sokkel.
 14. Til sidst skal du placere de medfølgende plastikstykker over de to skruer, som er på hver side af stolens ryg.

Valg af Arozzi gaming stol

Funktioner

På trods af at vi lever i en verden hvor vi har gjort ganske store teknologiske landvindinger, er stole stort set det samme møbel som de har været i årtusinder. Naturligvis er der eksempler på vanvittige møbler, som motoriserede lænestole eller nogle gamingstole hvor både, højtalere, skærme og anden teknologi er indbygget.

Selvom vi endnu ikke er nået til hverken flyvende eller teleporterende stole, er der fortsat nogle funktioner der er værd at lægge mærke til, hvad angår gamingstole. Mange af disse funktioner har Arozzi også valgt at lægge stor vægt på, som stort set er repræsenteret i alle deres serier. Det mest åbenlyse funktion, at kunne sidde ned, er det helt grundlæggende for stolen, men det er ikke kun det at sidde ned der er vigtigt. Det er vigtigt at sidde komfortabelt og at stolen er med til at støtte dig, i stedet for at smide endnu flere udfordringer din vej.

Tilpasningsevne

Langt de fleste modeller kommer med adskillige muligheder for at tilpasse tilbagelæningsgrad, højde, vippegrad, justerbare armlæn og nakkestøtte for at nævne de mest gængse. Dette er med til at imødekomme det faktum at vi alle har lidt anderledes krop, hvorfor vores møbler også bør være med til at understøtte de forskelligheder vi har.

Stort ryglæn

For at kunne tilbyde den allerbedste støtte og komfort er modellerne udstyret med et stort ryglæn. Ikke nok med at det nok er det mest iøjenfaldende karaktertræk ved en gamingstol, så er det også den største fordel, da din krop og stol har flere kontaktpunkter hvor de kan hjælpes ad. Det kan have en positiv effekt for din blodcirkulation modsat konventionelle stole.

Lænde- og nakkestøtte

Når ryglænet netop er så stort, støtter stolen også de steder på kroppen, der oftest er udsat for ømhed; lænden og nakken. Mange modeller kommer med både nakke- og lændepude der kan give dig en ekstra mulighed for at tilpasse den støtte der er bedst for dig. Derudover kan det nævnes at armstøtter også er en god mulighed for at minimere belastning for dine skuldre, når du bruger stolen i længere tid af gangen.

Materialer

I forbindelse med et køb af en gaming stol fra Arozzi, så kan det være fornuftigt at give de forskellige materialer noget opmærksomhed. Alt efter hvilke komfort- og nydelseskriterier du ligger inde med, er der adskillige materialer der kan tilgodese enten det ene eller det andet. Se efter produktbeskrivelserne for at finde hvilke komponenter, der er fremstillet af hvilke materialer, for at finde netop den stol der er lige dig.

Som med så meget andet har prisen noget at sige, men det kan være at du kan se gennem fingrene mht. prisen, hvis du for alvor vil få et større udbytte af din stol. Kategorier som åndbarhed, vedligehold, blød eller hård komfort er blot nogle som er mere eller mindre defineret af hvilket materiale stolen (for det meste) består af.

PU-læder

Dette materiale findes på mange af stolene fra Arozzi, og det er der en grund til. PU er en forkortelse for polyurethan, som er det materiale læderet er beklædt med. Det læder som bliver brugt til at fremstille denne type materiale er et biprodukt af det “ægte” læder. Det betyder så desværre også at materialet ikke er så slidstærkt som ægte læder og det er heller ikke særligt åndbart. Det er dog nemt at rengøre, og med lidt vedligehold bør det holde længe.

Stof

Mange er sikkert bekendt med den helt klassiske, sorte kontorstol hvor ryglænet og siddepuden er lavet af stof. Stof har den fordel at det er yderst åndbart, hvorfor stolen har nemmere med at slippe af med varmen. I forhold til de andre typer af materialer, er stof også oftest den blødeste af materialerne, så komforten er helt i top. Dog kan det være svært at skille sig af med væskepletter.

Pris

Priserne for de forskellige stoleserier varierer fra ca. 1.100 kroner op til ca. 3.000 kroner. Der er noget af et spænd fra de billigste til de dyreste. Derimod får du virkelig også god kvalitet og en fænomenal siddeoplevelse, ved at punge ud for de dyreste modeller eller vælger en model fra den dyreste serie. Dog, hvis du vil have en støttende, god og funktionel stol uden at fravælge de mest essentielle fordele, anbefaler vi et budget på omkring 2.200 kroner. Her får du virkelig en ganske fornuftig stol, uden at skulle gå på kompromis med hverken komfort eller understøttelse af god positur.

Med det sagt, bliver du hverken krumbøjet eller får skader eller smerter ved at købe en af de billigere modeller, men de dyrere modeller har ikke kun flere muligheder for at tilpasse din positur og siddekomfort, der er også kræsent mere for detaljerne samt materialerne som regel har længere levetid og de er lavet i højere kvalitet.

Hvis du endelig beslutter dig for at smide en gamingstol i indkøbskurven, så brug måske en kende mere af dit tidligere etablerede budget, end hvad du først havde tænkt dig. Det kan lyde tåbeligt at planlægge et fastlagt budget for så bevidst at tilsidesætte det bagefter. Men, trods alt, køber du jo ikke bare et møbel, men du køber dig ind i en behagelig dagligdag.

Lidt om Arozzi

Arozzi er et svensk firma, der udover stole også tilbyder andre gaming-produkter; gaming-borde, gaming-briller, mus mm. Firmaet blev grundlagt i 2013, med det største fokus på stole lavet af kvalitetsmaterialer og en udtrykkelig opmærksomhed på høj komfort. På trods af de andre produkter de også har på lager, er det klart at stolene er firmaets kronjuveler og mest imponerende vare. Stolene er inddelt i forskellige serier, hvor disse serier har navne italiensk inspirerede navne, såsom Monza, Milano og Toretta.

Det er vigtigt at pointere at Arozzi ikke bare designer og producerer stole for gamere, men at stolene mere skal anses for at være et supplement eller en kompliment til din krops positur og velvære, når du bruger stolen i længere tid af gangen. Netop derfor er det helt tåleligt, og næsten forventeligt, at prisklasserne her ligger lidt højere oppe end andre producenter. Det er ikke kun en stol som designmæssigt er tiltalende for mange, eller en flot og farverig nichevare, men faktisk et funktionelt møbel, hvor helbred og ergonomi har taget højsædet og ikke bare en stol, som du tilfældigvis kan skubbe foran computeren og sidde i.

De materialer Arozzi primært bygger deres modeller af, har en meget fornuftig levetid såfremt du passer på og plejer din stol regelmæssigt. Derfor er stolen ikke kun et køb-og-smid-væk-produkt, men faktisk mere en investering. En stol fra Arozzi fortæller nemlig også lidt om dig selv; du er ikke bange for at investere i dig selv og i din krop, ved at fokusere på en bedre og mere behagelig siddeoplevelse, og derfor også en bedre gaming- og/eller arbejdsoplevelse.

Sortiment

Arozzis sortiment af stole er opdelt i forskellige serier. Disse serier har nogle særlige kendetegn, som fx særlige materialer el. funktioner, som kendetegner de modeller i hver serier. Gå gerne på opdagelse i de forskellige serier, og se hvilke helt særlige karakteristika de har at tilbyde.

Udover stole kan det nævnes at de også har ganske flotte og funktionelle gamerborde, der sammen med en gamingstol, virkelig kan tage din spilleoplevelse til en nyt niveau. Og på samme tid også se ret fedt ud! Priserne er ganske konkurrencedygtige især når man ser og oplever den designmæssige omhu og høje kvalitetsstandard deres produkter bærer præg af.

Kvaliteter

Det kan næppe være kontroversielt at nævne, at Arozzi ikke ligefrem har opfundet den dybe tallerken. Møbler og tilbehør til gaming relaterede aktiviteter er et voldsomt, og stadig voksende marked, men Arozzi formår alligevel at skille sig ud på grund af deres øje for rent og tiltalende design, samt at anvende materialer af høj kvalitet og fokusere på det der er egentlig bør være vigtigt: brugerens oplevelse.

Sammen med deres høje byggekvalitet og tilsvarende priser henvender Arozzi sig til de, som interesserer sig for den gode sidde- og gameroplevelse. Det kan lyde en smule fanatisk, men solide og pålidelige stole der har fokus på brugerens anvendelse af dem, er jo faktisk det eneste det handler om. Design og udtryk kommer lidt i anden række, men alligevel formår stolene er fremstå som professionelle og seriøse uden at være for elitære eller højtragende.

3 tips til Arozzi gaming stol

Tip 1: Stolen er til for numsen

Brug stolen til at sidde i. Det bør sige sig selv, men undgå at bruge stolen til noget andet end det den er designet til. Ikke alene kan det forværre levetiden af stolen og forpurre stolens funktioner, men det kan også ende med at du selv kommer til skade.

Tip 2: Kun for de tobenede

Hold dit, eller dine, kæledyr væk fra stolen. Kløer og bid ridser i overfladen og i værste fald kan der opstå sprækker, huller eller andre skader der ikke er lige til at ordne.

Tip 3: Nogle pauser om dagen holder lægen på bagen

Tag rigeligt med pauser i løbet af din tid, mens du sidder ned foran dit skrivebord. På trods af at nyere stole understøtter og fordrer en bedre positur en og designet oftest har et ergonomisk øjemed, så er det stadig bedst at du rejser dig op, strækker lidt ud, går lidt rundt for at stimulere blodcirkulationen. Gerne 10 minutter for hver påbegyndt time.

Hvad siger undersøgelser om Arozzi gaming stole?

Gamingstole er kommet for at blive. Det er ikke kun noget vi synes, men rundt om i verdenen vokser markedet mere og mere. Efter pandemiens indtog, har flere og flere fundet sin vej frem til et lidt bedre helbred, ved at anskaffe sig en gamingstol. Denne rapport viser at markedet er vokset markant, og ikke kun fordi stolene er smarte eller flotte. En af de største drivkræfter bag den eksplosive vækst indenfor gamingstolemarkedet er at forbrugere er mere fokuserede på deres helbred, nu hvor mange har måtte blive på hjemmekontoret i stedet for at møde ind på arbejdspladsen. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilke Arozzi gaming stole er bedst i test?

Vi har lavet en omfattende test og kåret de 5 bedste Arozzi gaming stole. Se og læs om testvinderne inde i artiklen.

Hvordan tester vi?

Stolene vurderes ud fra følgende parametre: materialer, funktioner, brugervenlighed og design.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger Arozzi gaming stol?

Valget af Arozzi gaming stol afhænger af mange forskellige parametre, og vi kommer ind på disse inde i artiklen.

Referencer
 • “Gaming Chair Market|Size, Share, Growth, Trends|Industry Analysis ….” https://www.technavio.com/report/gaming-chair-market-industry-analysis. Åbnet 25 mar.. 2021.
Forfatter
Picture of Niklas Nyblom
Niklas Nyblom

Niklas arbejder som IT- og hardware ekspert for Gamingmagasinet. Udover at rådgive magasinets læsere inden for hardware, udstyr og tilbehør til gaming, arbejder han som IT-tekniker for en større IT-koncern. Her plejer han systemer og maskiner for at sikre, at de fungerer upåklageligt. Med hans stilling og et anerkendt AI Controller certifikat i bagagen, har han en IT-erfaring som siger spar 2, og den nyder han at dele ud af her på magasinet.