Billig gamer stol (2020) – Komplet test og købsguide

billig gamer stol

Hvis budgettet er stramt, så er en billig gamer stol lige sagen. Hvis du gamer flere timer om dagen, så skal du helst sidde komfortabelt – og det gør du i en gamer stol! Når det kommer til stykket, så er der ikke en særlig stor forskel på en billig gamer stol og en high-end gamer stol – der er tale om marginaler. Så det kan i den grad betale sig at investere i en gamer stol, så du kan forbedre gaming oplevelsen.

Nedenfor afslører vi de 3 bedste billige gamer stole i 2020. For mere information, så læs vores købsguide. Hvis du ikke går på kompromis med pris og er på udkig efter den bedste gamer stol, så læs vores test af de bedste gamer stole.

Billig gamer stol test

1. XTRIKE HYDRA 901

XTRIKE HYDRA 901
XTRIKE HYDRA 901

Pris: 939 kr.

Vægtkapacitet: 125 kg

Farver: kan fås i 5 forskellige farver

Den populære gamer stol fra XTRIKE er uden tvivl den bedste billige gamer stol. Du finder ikke en anden gamer stol til samme pris, der er ligeså komfortabel og har samme mængde funktioner som XTRIKE HYDRA 901. Stolen har et dødlækkert design, der oser af gaming. Derudover er stolen lavet af kvalitets materialer, hvilket giver. Stolen er betrukket med unikt PU læder, som er lavet af garvet oksehud. Læderet øger stolens komfort, så du kan sidde i stolen i lang tid af gangen. Derudover har man under udvikling af stolen haft fokus på at skabe et ergonomisk design, som mindsker chancen for at smerter opstår. Ingen gamer stol under 1.000 kr. kan nærme sig den samme mængde funktioner HYDRA 901 stolen er udstyret med. Stolen er udstyret med højdejustering, en pind der kan få ryglænet til at tilte, et justerbar armlæn og lænde- og nakke puder.

Alle ekspertpaneler og anmeldere som har testet stolen, er på rekordtid blevet begejstret for den. Stolen er super komfortabel at sidde i, den har et gaming design og et væld af funktioner som gør stolen til en full-feature gamer stol. Det er en gamer stol, der tilbyder alt det en gamer kan drømme om til en super skarp pris. I skrivende stund kan du købe stolen til 939 kroner inklusiv fragt. Hvis du er på udkig efter den bedste billig gamer stol, så vælg XTRIKE HYDRA 901.

Køb XTRIKE HYDRA 901

2. Paracon REAPER

Paracon REAPER
Paracon REAPER

Pris: 999 kr.

Vægtkapacitet: 105

Farver: kan fås i 9 forskellige farver

Dét som Paracon REAPER stolen gør bedre end nogen anden billig gamer stol til under 1.000 kroner er kvalitet og komfort. Stolen er den mest solide og robuste gamer stol til under 1.000 kroner. Derfor kan du være sikker på, at stolen kan holde sig i mange år. Paracon har haft et stort fokus på høj kvalitet, komfort og ergonomi under udvikling af stolen. Målet var at skabe en billig gamer stol, der oser af høj kvalitet og er komfortabel at sidde i over lang tid – og resultatet heraf er Paracon REAPER. Kvaliteten og komforten er stort set på samme niveau som high-end gamer stole til flere tusinde kroner. Kvaliteten kommer blandt andet af den ekstrem stærke ramme samt det tætvævet PU læder. Komforten kommer både af de valgte materialer, men også stolens ergonomiske design.

Når man sidder i Paracon REAPER kan man mærke den lækre kvalitet og komfort med det samme. Udover den høje kvalitet og komfort, så har stolen også et virkelig indbydende design, som appellerer til mange gamere. REAPER stolen fra Paracon har også et væld af funktioner heriblandt hjul, højdejustering, automatisk justerende ryglæn og aftagelige armlæn. Det eneste som REAPER stolen ikke er udstyret med, er puder til lænd og nakke. Du kan lige nu få stolen til 999 kroner, hvilket er en helt fair pris. REAPER stolen fra Paracon er designet til dig, der leder efter en komfortabel og kvalitetsstærk gamer stol i et ergonomisk design til en lav pris.

Køb Paracon REAPER

3. Nordic Gaming CHARGER

Nordic Gaming CHARGER
Nordic Gaming CHARGER

Pris: 799 kr.

Vægtkapacitet: 105 kg

Farver: kan fås i 6 forskellige farver

Her har vi fat i Nordic Gaming CHARGER, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter den billigste løsning. Stolen fra Nordic Gaming var den mest populære billige gamer stol i 2019 og er stadig den mest solgte i 2020. Men hvad er årsagen til dens popularitet? Du får ekstrem meget gamer stol for pengene – det er den primære årsag. Derudover er stolen prissat til et beløb, som de fleste gamere har på lommen, og det gør stolen meget attraktiv.

Nordic Gaming CHARGER er betrukket med PU læder, som er med til at øge komforten. Derudover har udviklerne af stolen haft fokus på at skabe et ergonomisk design, hvilket også øger komforten og mindsker risiko for smerter og ømhed. Når det kommer til funktioner, så er det ikke på den front stolen brillerer. Det er dog også en selvfølge, da stolen er super billig. Stolen er dog udstyret med højdejustering, hvilket også er den vigtigste funktion en gamer stol skal besidde.

I nationale og internationale tests udmærker Nordic Gaming CHARGER sig ved at være en ufattelig billig gamer stol. Selvom prisen er så lav, så er stolen behagelig at sidde i. Derudover virker højdejusteringen optimalt. Kort sagt, er der tale om en funktionel og komfortabel gamer stol med et stilrent design til 799 kroner. Eksperter og anmeldere er blown away over stolen og anbefaler den til gamere, der er på udkig efter en meget billig gamer stol, som tilbyder høj kvalitet og komfort. Hvis du har et stramt budget, er Nordic Gaming CHARGER et godt valg.

Køb Nordic Gaming Charger

Billig gamer stol guide

Uanset hvilket gaming udstyr du køber, så anbefaler vi, at du altid tænker dig godt om, før du købet udstyret. Det gælder også, når du skal købe og vælge en billig gamer stol. Der er en række ting, du bør overveje, før du vælger og køber en billig gamer stol.

  1. Hvordan definerer man en gamer stol?
  2. Vægtkapacitet
  3. Materiale
  4. Funktioner
  5. Pris

Hvordan definerer man en gamer stol?

En gamer stol er designet til at man kan sidde og game i lang tid uden at blive øm og få smerter. Producenter af gamer stole har typisk et stort fokus på komfort og ergonomi. Gamer stolens design er lavet med inspiration fra racer verdenen, som også er en disciplin, hvor man skal sidde i en stol i meget lang tid. Det er også grunden til, at de fleste gamer stole har et racer inspireret look og ligner professionelle racer stole.

Forskellen på en kontorstol og gamer stol er, at gamer stolen bedre på alle fronter. Ikke nok med at komforten og kvaliteten er højere hos en gamer stol, så er en gamer stol ofte udstyret med en lang række funktioner. Heriblandt hjul, højdejustering, et justerbar ryglæn, et justerbar armlæn og puder til lænd og nakke. Alle disse funktioner øger komforten, og dem ser man sjældent på en kontorstol.

Vægtkapacitet

En vigtig ting at kigge på er vægtkapacitet. For vejer du mere, end hvad stolen tillader, kan du ikke bruge den. Så husk altid at kigge på stolens vægtkapacitet, før du køber den. Det skal siges, at de tre bedste billige gamer stole (som vi har anmeldt i vores test) kan klare en vægtkapacitet på mindst 105 kg. Læs vores test af gamer stole for tunge/overvægtige drenge, hvis du vejer mere end 105 kg.

Materiale

Når vi taler om materialer til gamer stole, er det enten PU læder eller mesh. Der er en stor forskel på de to materialer. PU læder er uden tvivl det mest almindelige og populære materiale. Årsagen til det er, at det først og fremmest er langt mere komfortabelt end mesh. Derudover holder det i længere tid. Mesh har den fordel, at det er et åndbart materiale. Så hvis du er typen, der sveder meget, så er en mesh gamer stol meget nyttig. MEN – grunden til at mesh er upopulært er, fordi man aldrig kommer til at svede så meget, at mesh bliver en nødvendighed. Derfor anbefaler vi alle og enhver at vælge en billig gamer stol betrukket med PU læder

Funktioner

Gamer stole er udstyret med en lang række funktioner. Det er derfor vigtigt, at du finder frem til de funktioner, du ønsker, din billig gamer stol skal være udstyret med.

Hjul på en gamer stol er nærmest et must. Det er altid dejligt at have mulighed for at bevæge stolen en smule, når du gamer. De tre budget gamer stole som klarede sig bedst i vores test er udstyret med hjul.

Højdejustering er næsten også ved at være en selvfølge, hvad angår gamer stole. Højdejustering giver dig mulighed for at justere stolens højde. Vores anbefalet budget gamer stole (læs om dem i testen) tilbyder højdejustering.

Et justerbar ryglæn (at tilte ryglænet) er også en lækker feature, som virkelig kan gøre det mere komfortabelt at sidde i en stol. De mere high-end gamer stole tilbyder denne funktion, men mange billige gamer stole tilbyder ikke denne funktion.

Et armlæn er også ved at være et must for billige gamer stole. Der findes også billige gamer stole med justerbare armlæn, hvilket øger komforten. Vi er selv meget glad for denne her funktion.

Puder er også en super nyttig funktion, som sikrer en mere komfortabel gaming oplevelse. Nogle billige gamer stole er udstyret med puder, hvor andre ikke er udstyret med puder til lænd og nakke.

Pris

Jo højere pris, desto mere kvalitet og komfort. Denne tankegang er der mange som følger, og den gør sig også gældende, når du skal vælge en billig gamer stol til under 1.000 kroner. De mærker som producerer og udvikler de bedste billige gamer stole er XTRIKE, Paracon og Nordic Gaming

Hvis du er den seriøse budget gamer, der gerne vil have en billig gamer stol med mange funktioner, høj kvalitet og komfort, så er XTRIKE HYDRA 901 et super godt valg. Stolen har ligeså mange funktioner som high-end gamer stole til flere tusinde kroner. Derudover er den holdbar og meget komfortabel at sidde i pga. dens ergonomiske design.

Hvis du har et stramt budget at gøre godt med, så gå efter Nordic Gaming CHARGER. Stolen er det bedste billigste alternativ til gameren med et stramt budget. Mange gamere vælger denne stol, fordi du får virkelig meget gamer stol for pengene. Derfor er stolen også den mest populære gamer stol til under 1.000 kroner.

Det kan også være, at du vægter en komfortabel billig gamer stol af høj kvalitet højere end en lang række funktioner. Hvis det er tilfældet, så kan Paracon REAPER være en oplagt gamer stol kandidat. REAPER gamer stolen fra Paracon er et bud på en billig gamer stol, der tilbyder en unik komfort og skyhøj kvalitet. Komforten kommer af stolens ergonomiske design.