Gamer bord (2020) – Komplet test og købsguide

gamer bord

Pynt dit gaming setup med et gamer bord! Et gamer bord – også kaldet gaming bord – er blevet en fast del af det typiske gaming setup inden for de seneste par år. Sammenlignet med et traditionelt skrivebord, tilbyder et gamer bord nogle unikke fordele. Fordele som højdejustering, bord-musemåtte (hele bordets overflade er en kæmpe gamer musemåtte), rum til kabler, skærmarme (så du mere simpelt kan tilslutte dine skærme) og nogle har endda en halvcirklet facon, så du kommer helt tæt på skærmen og gaming udstyret.

Nedenfor afslører vi de 3 bedste gamer borde i 2020. For mere information, så læs vores købsguide, hvis du vil vide, hvordan du vælger det rette gamer bord. Hvis du er begyndt at få trætte øjne, kan det skyldes for meget tid foran computeren. Et par gamer briller kan lindre hovedpine, trætte øjne og mindske chancen for øjenskader – eventuelt læs vores test af gamer briller.

Gamer bord test

1. Arozzi Arena Gaming Desk

Arozzi Arena Gaming Desk
Arozzi Arena Gaming Desk

Pris: 2289 kr.

Størrelse: 160 x 82 x 81 cm

Farver: fås i 6 forskellige farver

Arozzi Arena Gaming Desk er et luksus gamer bord med et special designet gaming-design til en super skarp pris. Gamer bordet har vundet et utal af priser heriblandt den anerkendte Nikktech Editor’s Choice Award. Derudover er Arozzi Arena Gaming Desk også blevet anbefalet af verdenskendte tech-magasiner som blandt andet Lanoc Reviews og Legit Reviews. Desuden bliver Arozzi Arena Gaming Desk anvendt af de største eSports-hold. Arozzi Arena Gaming Desk er det mest populære og bedst anbefalet gamer bord.

Det svenske designteam fra Arozzi har brugt flere år på at designe og udvikle gamer bordet. De har især haft fokus på funktionalitet, kvalitet og design i løbet af denne proces. De har altså nøje udvalgt de mest solide og kvalitetsstærke materialer. Der er blevet brugt materialer af solid konstruktion, hvilket betyder, at bordet har rigtig mange leveår i sig. Blandt andet er basen i rent metal, hvilket giver bordet en meget solid konstruktion. Det er også grunden til, at bordet vejer hele 38,8 kg. og kan klare en kapacitet op til 80 kg. Som nævnt ovenfor kan du vælge mellem 6 forskellige farver: rød, sort, hvid, blå, grøn og pure black. Der er altså lidt til enhver smag.

Funktioner

Arozzi Arena Gaming Desk har mange forskellige funktioner. Først og fremmest består bordet af en enorm 1,31 kvadratmeter overflade, hvilket skulle være mere end rigeligt til selv den mest kræsne gamer. Med en bredde på 160 cm, vil du snildt kunne gøre plads til tre gamer skærme. Længden er på 82 cm, og det giver dig et kæmpe stort spillefelt for din mus og tastatur. Som du nok kan høre, er der tale om et meget rummeligt gamer bord.

Overfladen er yderligere formet, så overfladen er tilpasset den dedikeret gamer. Overfladen består af en halvcirkel, hvilket giver dig mulighed for at komme helt tæt på din skærm, tastatur og musemåtte. Du sidder altså meget mere komfortabelt og kan game mere komfortabelt på grund af halvcirklen. Det kan godt være, at du ikke tror en halvcirkel, vil gøre den helt store forskel. Men vi kan love dig for, at det gør underværker! Gamer bordet kan også højdejusteres, og du kan derfor indstille højden ved at løsne skruerne på benene. Derudover kan du justere fødderne for at stabilisere bordet.

Bordets overflade er en 3,2 kg. brugerdefineret, behagelig og vandafvisende musemåtte, der sidder stramt til bordet grundet skridsikker underside. Musemåtten kan maskinvaskes. Bordet er udstyret med hele tre udskæringer i musemåtten til kabler, så du hurtigt og nemt kan gemme dine kabler væk og få dit gaming setup til at se super skarpt ud. De tre udskæringer til kabler har også en anden funktion. De er forberedt til at montere tre skærme, så de nemt kan installeres.

I skrivende stund er bordet prissat til 2289 kr., hvilket er en helt fair pris. Du får et stort gamer bord, der er udstyret med en lang række brugbare funktioner, som ingen andre gamer borde kan hamle op med. Og ikke nok med det, så er byggekvaliteten i en klasse for sig og bordet har et dedikeret gaming-design. Gamer bordet fra Arozzi er designet til den seriøse gamer, der er på jagt efter det ultimative gamer bord.

Køb Arozzi Arena

Produktvideo:

2. Arozzi Arena Leggero Gaming Desk

Arozzi Arena Leggero Gaming Desk
Arozzi Arena Leggero Gaming Desk

Pris: 1889 kr.

Størrelse: 114 x 72 x 72,5 cm

Farver: fås i 3 forskellige farver

Arozzi Arena Leggero er et forholdsvis nyt gamer bord fra velkendte Arozzi, som hurtigt er blevet et meget populært gamer bord. Gamer bordet er designet til de gamere, der ikke har utrolig meget plads til et gamer bord. Arozzi Arena Leggero er nemlig Arozzi Arena Gaming Desk’s lillebror. Det vil sige, at de to gamer borde ligner nøjagtig hinanden, når det kommer til funktioner og byggekvalitet. Men Arozzi Arena Leggero’s design og størrelse er en lidt anden.

Arozzi Arena Leggero har et helt simpelt design uden en halvcirkel, og derudover er bordet noget mindre end Arozzi Arena Gaming Desk. Under udvikling af Arozzi Arena Leggero har man haft fokus på at skabe et solidt og robust gamer bord. Derfor har man udvalgt de mest stærke og holdbare materialer til at bygge bordet med. Det betyder også, at gamer bordet fra Arozzi kan holde sig i mange år. Bordet kan klare en vægtkapacitet på hele 65 kilo, hvilket siger meget om byggekvaliteten. Bordet kan fås i tre forskellige farver: sort, rød og hvid.

Funktioner

Arozzi Arena Leggero har en overflade med en bredde på 114 cm og en længde på 72 cm. Overfladen giver dig nok plads til mus, tastatur og to skærme. Når du køber Arozzi Arena Leggero er der inkluderet en vandafvisende og skridsikker gamer musemåtte med en tykkelse på 3mm. Musemåtten fylder hele bordet og har tre udskæringer. Udskæringerne kan bruges til at opsætte skærme til dit gaming setup. Derudover kan udskæringerne også bruges til at gemme kablerne, fordi der er et aflangt net til kabler under bordet. Så slipper du for at se på kabler. Sidst og ikke mindst kan gamer bordet justeres i højden ved at løsne skruerne på bordbenene.

Hvis du er på udkig efter et mindre gamer bord, så er Arozzi Arena Leggero Gaming Desk et super godt valg. Det er et lidt mindre gamer bord, som tilbyder enestående funktioner, en høj byggekvalitet og har et sprødt og minimalistisk design.

Køb Arozzi Arena Leggero

Produktvideo:

3. Nordic Gaming Champion

Nordic Gaming Champion

Pris: 1499 kr.

Størrelse: 113 x 77,5 x 61,5 cm

Farver: fås i en farve

Nordic Gaming Champion er også et super godt bud på et billigt gamer bord. Som du nok kan se på billedet, så udstråler bordet gaming og futurisme i allerhøjeste grad. Med sine z-formet aluminiumsben og sin futuristiske overflade med holder til kop, headset osv., så kommer du ikke tættere på et mere dedikeret bord til gameren. Så hvis du er en gamer, der nyder at se på et futuristisk gaming look og vægter funktioner som kopholder, krog til headset (på bordets venstre side) og stativ/hylde til andet gaming udstyr, så er Nordic Gaming Champion et godt bud på dit næste gamer bord. Gamer bordet fra Nordic Gaming er et forholdsvis lille gamer bord med en bredde på 113 cm og en længde på 61,5 cm. Bordet består af slidstærke aluminiumsben samt en robust overflade med en kulfibertekstur.

Funktioner

Bordets overflade har en bredde på 113 cm og en længde på 61,5 cm. Der er altså masser af plads til både mus, tastatur og to skærme (afhængig af skærmenes størrelser). Nordic Gaming Champion er udstyret med et par funktioner, som de to gamer borde fra Arozzi ikke er udstyret med. Her kan vi nævne en kopholder, krogen i venstre side af bordet til headset og et stativ til andet grej. Derudover medfølger der også en stor gamer musemåtte, når du køber gamer bordet fra Nordic Gaming. Musemåtten har en størrelse på 77,6 cm (bredde) x 29,7 cm (længde), hvilket er mere end rigeligt for de fleste gamere. Til gengæld er Nordic Gaming Champion ikke udstyret med et rum til kabler og udskæringer til at gemme kabler og montere skærme, hvilket begge gamer borde fra Arozzi tilbyder.

Nordic Gaming Champion er velegnet til gameren, der leder efter et billigt og mindre gamer bord med et enestående futuristisk gaming-design.

Køb Nordic Gaming Champion

Produktvideo:

Gamer bord guide

Før du køber et gamer bord, er der nogle ting du skal vide og overveje. Nedenfor vil vi fortælle om de ting, du skal vide noget om og tage til overvejelse. Vi anbefaler derfor, at du tager dig god tid til at vælge et gamer bord, og her kan du blandt andet læse vores guide for at blive klogere på dit valg.

  • Hvad er et gamer bord?
  • Materiale
  • Funktioner
  • Pris
  • Mærker
  • Gamer bord tilbud

Hvad er et gamer bord?

Arozzi Arena Gaming Desk

Mange vil ofte stille sig selv det spørgsmål, hvad et gamer bord er – og hvad forskellen er på et gamer bord og et almindeligt skrivebord. Nedenfor forklarer vi, hvordan et gamer bord defineres, og hvad forskellen er på et gamer bord og et skrivebord.

Kort sagt er et gamer bord designet til gameren. Eksempler på det kan være et futuristisk gaming-udseende eller overfladens form. Med form mener vi en halvcirkel, som nogle gamer borde er formet som. Halvcirklen giver gameren mulighed for at sidde tættere på skærm, mus og skrivebord og alt dette øger komforten. Et eksempel på et gamer bord med sådan en form er Arozzi Arena Gaming Desk.

Udover udseende og design vil et gamer bord altid have nogle nyttige funktioner, der er designet til gameren fx. en gamer musemåtte der fylder hele overfladen, udskæringer til hurtig installering af skærme, net til kabler og højdejustering.

Materiale

Et gamer bords levetid afhænger af de materialer bordet er lavet af. Der findes en lang række materialer som producenter af gamer borde anvender. De mest anvendte er metal og aluminium. Metal er det materiale, som har den længste levetid. Arozzi Arena Gaming Desk og Arozzi Arena Leggero Gaming Desk har en solid og robust metalkonstruktion. Bordene består af en metal-base, som er med til at gøre bordene stabile og solide, hvilket sikrer dig de perfekte forhold til gaming. Nordic Gaming Champion består af ren aluminium, som også er et meget holdbart og robust materiale.

Funktioner

Et funktionelt gamer bord er nøglen til de ultimative spiloplevelser. Når et gamer bord er praktisk, nemt at anvende og tilbyder smarte funktioner, så tilfredsstiller det selv den mest kræsne gamer. Der findes en lang række funktioner, og nogle er mere brugbare end andre. Nedenfor kan du læse om de funktioner, vi mener, er de mest brugbare af slagsen.

Højdejustering

Højdejustering er nærmest et must, hvis man vil opnå den ultimative spiloplevelse. Der er forskel på, hvor høj man er og hvad ens højde-præferencer er. Derfor anbefaler vi, at man vælger et bord, som kan justeres i højden. De tre gamer borde som har klaret sig bedst i vores test, er alle udstyret med en form for højdejustering.

Musemåtte

Hvis du virkelig er en dedikeret gamer, så bør du vælge et gamer bord med musemåtte. Ved køb af et Arozzi bord, medfølger der altid en vandafvisende og skridsikker gamer musemåtte, som fylder hele overfalden. Musemåtten fra Arozzi er en vandtæt og meget robust musemåtte, der sidder stramt til bordet og kan maskinvaskes. Der medfølger også en gamer musemåtte, hvis du køber Nordic Gaming Champion. Men denne gamer musemåtte fylder ikke hele overfladen, da den har en bredde på 77,6 cm og en længde på 29,7 cm.

Rum til kabler

Et lille rum/net til kabler på bagsiden af et gamer bord er en super smart funktion, der giver dit gaming setup et ekstra skud glans. De fleste gamere kan hurtigt give os ret i, at det er irriterende at have en masse synlige kabler liggende. Hvis du den her type, anbefaler vi, at du anskaffer dig et gamer bord med et rum til kabler. Både Arozzi Arena Gaming Desk og Arozzi Arena Leggero Gaming Desk kan prale af, at de er udstyret med et net til kabler. Nordic Gaming Champion er dog ikke udstyret med sådan et net.

Let skærminstallation

Hvis du har det ultimative gaming setup, som består af flere gamer skærme, så vil du blive glad for et gamer bord med let skærminstallation. Let skærminstallation er, når bordet har udskæringer, som er forberedt til skærme, så de hurtigt og nemt kan installeres. Det er en funktion de færreste gamer borde er udstyret med. Men netop de to gamer borde fra Arozzi (med i vores test/top 3) tilbyder let skærminstallation til tre skærme via udskæringerne.

Pris

Jo højere pris, desto højere kvalitet og flere funktioner. Sådan forholder det sig i alle brancher inklusiv gamer borde branchen.

Hvis du har et stramt budget at gøre godt med, så vælg enten Arozzi Arena Leggero Gaming Desk eller Nordic Gaming Champion. Valget af de to gamer borde afhænger af dine behov og ønsker. Hvis du vægter byggekvalitet højere end funktioner og design, så vælg Arozzi Arena Leggero Gaming Desk. Men hvis du er mere interesseret i et gamer bord, der har et vildt futuristisk gaming-design og tilbyder en lang række funktioner, så er Nordic Gaming Champion det rette valg.

Hvis du er klar på et brænde mere end 2.000 kroner af på et gamer bord, så er Arozzi Arena Gaming Desk det rette valg. Arozzi Arena Gaming Desk koster 2289 kroner, hvilket er alle pengene værd. Du får et gamer bord af ekstrem høj kvalitet, så du er sikret et gamer bord med en lang levetid. Derudover får du også et stort bord, da overfladen er 160 cm (bredde) x 82 cm (længde). Der er altså masser af plads til mus, tastatur, snacks og så videre. Bordet tilbyder også en bred vifte af nyttige funktioner herunder højdejustering, udskæringer til let skærminstallation og et rum/net under bordet til kabler. Sidst og ikke mindst medfølger der en toptunet gamer musemåtte, som fylder hele overfladen – du kommer altså aldrig til at løbe tør for musemåtte igen!

Mærker

Når det kommer til producenter af gamer borde, er der ikke mange i den her niche. Der findes hovedsageligt to gaming brands, hvilket er Arozzi og Nordic Gaming. Arozzi har domineret markedet i flere år, og Nordic Gaming er en ny spiller på markedet.

Arozzi

Arozzi er en svensk producent af gaming udstyr, der er mest kendt for sine gamer borde, gamer stole og gamer briller. Arozzi er den førende producent af gamer borde i og uden for EU. Arozzi har været med til at sætte standarden for udviklingen af gamer borde. Årsagen til det er, at producenten er en af de eneste aktører i nichen. Udover Arozzi er der kun få andre gaming brands, som har valgt at begive sig ind i gamer bord branchen. Arozzi’s dominans skyldes, at producenten har været den førende produktudvikler og har udviklet sine helt egne metoder til at skabe de mest robuste, funktionelle og komfortable gamer borde fra begyndelsen af.

Man skulle tro at gaming producenter så som Razer og Steelseries også producerer gamer borde – men det gør de ikke. Arozzi har gjort et fremragende stykke arbejde for at skræmme alle andre gaming brands for at satse på udvikling af gamer borde. Der er dog for nyligt kommet et nyt gaming brand i gamer bord branchen – nemlig Nordic Gaming.

Nordic Gaming

Nordic Gaming er en ny spiller i gaming udstyr branchen, som har klaret sig godt indtil videre. Nordic Gaming holder til i Danmark og er meget kendt for at udvikle gaming udstyr af høj kvalitet til lave priser. Nordic Gaming er især kendt for at udvikle nogle enestående gamer stole til knivskarpe priser.

Det danske brand har også haft succes med at udvikle deres første og eneste gamer bord – Nordic Gaming Champion. Bordet fra Nordic Gaming er en af de bedst sælgende gamer borde.

Gamer bord tilbud

For hver uge der går, vil der være nye og spændende tilbud på gamer borde. Men nogen tilbud er bedre end andre, og nogen webshops tilbyder lavere priser end andre. Vi har foretaget en grundig prissammenligning og er kommet frem til, at WEBdanes tilbyder de laveste priser og bedste tilbud på gamer borde. Derudover har webshoppen også det største sortiment af gamer borde i hele Danmark. Man kan naturligvis købe gamer borde fra de velkendte mærker som for eksempel Arozzi og Nordic Gaming hos WEBdanes. Men webshoppen tilbyder også gamer borde fra andre velkendte brands som f.eks. L33t.

Webshoppen er i øvrigt en troværdig dansk webshop, der er E-mærket. Webshoppen har en Trustpilot score på hele 9.3 baseret på mere end 2100 kundeanmeldelser. Derfor anbefaler vi, at du tager et kig på det store udvalg af gamer borde webshoppen har at byde på. Klik på linket nedenfor for at se webshoppens tilbud og lave priser på gamer borde.

Se gamer borde fra WEBdanes

Gratis professionel rådgivning

Vi håber, at vores test og guide har været brugbar. Hvis du brænder inde med spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at skrive til os. Vi vil til enhver tid hjælpe dig på rette vej og svarer altid tilbage inden for 24 timer. Smid en kommentar i kommentarfeltet nedenfor eller send os en e-mail – så skal vi nok give dig et hurtigt og professionelt svar.