Gaming tastatur (2020) – Komplet test og købsguide

gaming tastatur

Et gaming tastatur er noget du ikke bør overse, hvis du tager dit gaming setup seriøst. Et gaming tastatur er i de fleste tilfælde udstyret med mekaniske switches, som er optimeret til esports-spil som CS:GO, League of Legends og Fortnite. Med det sagt så er komfort og funktioner også i en lidt anden boldgade sammenlignet med almindelige tastaturer. Hvis du vil have det bedste af det bedste. Et tastatur med membran switches er den billige løsning og velegnet til casual gaming.

Nedenfor afslører vi de 10 bedste gaming tastaturer i 2020. Det er alt fra de bedste budget gaming tastaturer til de allerbedste high-end gaming tastaturer. For mere information, så se hvilke gaming tastaturer de professionelle eSport-spillere bruger eller læs vores købsguide, hvis du vil vide, hvordan du vælger det helt rette gaming tastatur. Mangler du også et nyt gamer bord? Så læs vores gamer bord test, hvori vi afslører de 3 bedste i 2020.

Gaming tastatur test

1. Corsair K55 RGB – bedste allround gaming tastatur

Corsair K55 RGB
Corsair K55 RGB

Bedste pris: 479 kr. hos WEBdanes

På førstepladsen, som det bedste allround gaming tastatur, finder vi Corsair K55 RGB. Det er et prisvindende gaming tastatur, som byder på et stilrent design, multimedieknapper og lynhurtige mekaniske switches. Corsair har formået at udvikle et billigt mekanisk tastatur, der performer lige så godt som mange high-end mekaniske tastaturer. Tastaturet har vundet flere tests end bare vores. For eksempel har IGN kåret Corsair K55 RGB til at være det bedste, billige gaming tastatur.

Lynhurtige mekaniske switches, materialer af høj kvalitet, funktioner og den lave pris er det, der gør Corsair K55 RGB til det bedste allround gaming tastatur. Det er svært at finde andre gaming tastaturer, som tilbyder lige så meget gaming tastatur til prisen. Selve tastaturet føles high-end, robust og lækkert. Derudover er tastaturet udstyret med en tre-zonet RGB-belysning, som lyser direkte under tasterne. Lyset kan justeret alt efter temperament ved brug af Corsair’s iCUE software som er let at navigere i. Tastaturet har også seks brugerdefineret taster (G-taster) og en numpad. Derudover er tastaturet udstyret med et aftageligt håndledsstøtte, der er blødt og komfortabelt. Ved køb af Corsair K55 RGB får du altså et fremragende gaming tastatur til en meget skarp pris.

Videoanmeldelse:

2. Razer Ornata Chroma – næstbedste allround gaming tastatur

Razer Ornata Chroma
Razer Ornata Chroma

Bedste pris: 1568 kr. hos Proshop

Razer Ornata Chroma er et godt allround gaming tastatur i en klasse helt for sig selv. Tastaturet udmærker sig ved at være udstyret med helt nye switches kaldet Razer Mecha-Membrane. De nye switches er blevet udviklet med udgangspunkt i at tage det bedste fra mekaniske switches (lækker føling og hurtig hastighed) og det bedste fra membran switches (den bløde og polstrede følelse), og herefter blande de to ting sammen, så resultatet bliver nogle super komfortable, lækre, bløde og hurtige switches. Razer har altså kombineret præcisionen fra et mekanisk tastatur med komforten ved et mambran tastatur.

Tasterne er placeret forholdsvis lavt sammenlignet med, hvordan taster er placeret på mekaniske tastaturer. Dét, at tasterne er placeret lavt giver den samme feeling, som hvis man tastede på et membran tastatur. Forresten kan tastaturet også lyse i 16,8 millioner forskellige farver, og lyset er fuldt ud justerbar. Lyset kan også indstilles, så det reagerer på, hvordan du gamer. Det vil sige, at du får oplysninger gennem lyset, hvis for eksempel dine abilities i League of Legends er under cooldown. Tastaturet er yderligere udstyret med et aftageligt, blødt og ergonomisk håndledsstøtte.

Videoanmeldelse:

3.  – bedste high-end gaming tastatur

4.  – næstbedste high-end gaming tastatur

5. SteelSeries Apex 150 – bedste budget gaming tastatur

6.  – næstbedste budget gaming tastatur

7. Paracon SPECTRA – bedste ultra-budget gaming tastatur

Paracon SPECTRA
Paracon SPECTRA

Bedste pris: 299 kr. hos WEBdanes

Paracon SPECTRA er en dansk-designet gaming tastatur med lækre membran switches. Tastaturet er et af de mest solgte budget gaming tastaturer i Danmark. Ved køb af tastaturet fra Paracon får du rigtig meget gaming tastatur for pengene. Det er lavet af holdbare og slidstærke materialer, hvilket betyder, at tastaturet har en lang levetid.

Hvad angår levetiden for tasterne, så kan de klare mere end 10 millioner tryk (svarende til mange, mange år). Desuden er tastaturet fra Paracon udstyret med en lang række funktioner heriblandt en død-lækker, regnbuefarvet LED baggrundlys, der lyser direkte gennem tasterne. Tastaturet er med kabel for at sikre bedste performance og mindske responstid, når du spiller. Kort sagt skal du vælge Paracon SPECTRA, hvis du er på udkig efter et billigt gaming tastatur med en lang række funktioner. Du får utrolig meget tastatur for pengene ved køb af Paracon SPECTRA.

8. – næstbedste ultra-budget gaming tastatur

9.  – bedste lille gaming tastatur

10.  – næstbedste lille gaming tastatur

11. – bedste trådløs gaming tastatur

12. – næstbedste trådløs gaming tastatur

SpeedLink PARTHICA

SpeedLink PARTHICA
SpeedLink PARTHICA

Pris: 399,00

Hvis du er på udkig efter et billigt gaming tastatur med et dødlækkert futuristisk design, så er SpeedLink PARTHICA måske noget for dig. Ikke nok med at tastaturet har et unikt design, så er tastaturet også udstyret med en lang række brugbare funktioner, som kan give dig konkurrencemæssige fordele.

SpeedLink PARTHICA tastaturet oser af lækkert design og brugerdefinerede taster. Der er hele 93 taster med fri konfiguration samt 15 frie programmerbare taster. Der er en række med 5 makro-taster i højre side af tastaturet og 10 taster til styring af lyd. Alle taster er placeret højt, så du komfortabelt kan trykke ned på dem. Tastaturet er i øvrigt også udstyret med baggrundsbelysning, hvor du kan vælge mellem 3 farver og forskellige styrkeniveauer. Derudover er der også inkluderet et komfortabelt håndledsstøtte. Tastaturet kan også højdejusteres efter eget ønske. Kort sagt er SpeedLink PARTHICA et billigt gaming tastatur med en lang række funktioner, som udkonkurrer alle andre gaming tastaturer til samme pris.

Køb SpeedLink PARTHICA

Produktvideo:

Razer Cynosa Chroma

Razer Cynosa Chroma
Razer Cynosa Chroma

Pris: 649,00 kr.

Razer Cynosa Chroma er kåret af TechRadar som værende en af de bedste gaming tastaturer. Membran tastaturet fra Razer har et stilrent design, lynhurtige switches, er udstyret med den vildeste RGB-belysning og ikke nok med det, er prisen fuldt ud overkommelig.

Razer Cynosa Chroma anses for at være det bedste membran gaming tastatur, og det er der god grund til. Udover at tastaturet har et lækkert æstetisk og minimalistisk design, så er tastaturet også udstyret med det sygeste RGB-belysning, der får mundvigene til at løbe i vand. De switches som tastaturet er udstyret med er også de absolut hurtigste, mest lydløse og bedste, der findes på membran tastaturer. Razer Cynosa Chroma performer næsten ligeså godt som de mekaniske high-end gaming tastaturer, og derfor finder du ikke et bedre membran tastatur end Razer Cynosa Chroma til samme pris.

Køb Razer Cynosa Chroma

Produktvideo:

SteelSeries Apex 150

SteelSeries Apex M400
SteelSeries Apex M400

Pris: 899,00 kr.

Her har vi fat i det billigste bedste mekaniske gaming tastatur. Tastaturet har vundet adskillige tests og priser. SteelSeries Apex M400 er et mekanisk gaming tastatur, der udmærker sig ved at være solidt bygget, udstyret med lynhurtige og præcis switches og har et super simpelt og minimalistisk design – og alt dette til en super skarp pris!

Med sine SteelSeries QX1 lineære mekaniske gaming switches er der lagt op til en lynhurtig responstid og fantastisk præcision. QX1 switches er i øvrigt estimeret til at kunne klare hele 50 millioner klik, hvilket svarer til mange års gaming. Tastaturet er solidt bygget op om en stål-base og kan derfor klare de værste tæsk og strabadser. Derudover har tastaturet også blå LED belysning under hver tast, som kan justeres efter eget ønske.

HyperX Alloy FPS

HyperX Alloy FPS
HyperX Alloy FPS

Pris: 999,00 kr.

Det mekaniske tastatur HyperX Alloy FPS anvendes af de største eSports-stjerner inden for FPS spil som for eksempel CS:GO. Danske dupreeh, som spiller for verdens bedste CS:GO hold (Astralis), spiller med HyperX Alloy FPS til træning og til turneringer. Det siger lidt om kvaliteten og funktionaliteten hos HyperX Alloy FPS tastaturet. Tastaturet er forresten udstyret med de såkaldte Cherry MX Brown switches, som anses for at være en af verdens bedste switches.

HyperX Alloy FPS er et mekanisk gaming tastatur, der udstråler meget simpelt, minimalistisk design og har kun de mest nødvendige taster. Tastaturet er dedikeret til FPS spil, men bliver også brugt til alle andre spil (MOBA spil, MMO spil osv.). HyperX Alloy FPS har en stålramme, og er derfor designet til at kunne leve i meget lang tid. Det er altså et robust mekanisk tastatur, der kan klare diverse slag, stød og tast. Cherry MX Brown switchene som tastaturet er udstyret med giver dig mulighed for at mærke hvert tryk og sikrer dig nøjagtighed og lynhurtig respons. Tastaturet er også udstyret med rødt baggrundsbelysning.

Køb HyperX Alloy FPS

Produktvideo:

Zowie CELERITAS II

Zowie CELERITAS II
Zowie CELERITAS II

Pris: 1089,00 kr.

Zowie af BenQ har sat sig stærkt på gaming tastatur markedet. Og med deres nyeste skud fra stammen, Zowie CELERITAS II, vil de forsøge at dominerer gaming tastatur markedet. Zowie CELERITAS II er Zowie’s svar på verdens bedste gaming tastatur.

Zowie CELERITAS II har et klassisk og enestående design, der oser af minimalisme. Og ikke nok med det, så er tastaturet udstyret med en helt ny teknologi, som du ikke kan få hos andre producenter. Tastaturet fra Zowie er nemlig udstyret med optiske switches fra Flaretech. Disse switches ligner alle andre switches på nær én ting. Optiske switches fungerer anderledes, de bruger nemlig infrarødt lys, der hjælper dig med at forårsage dobbelt tryk eller fejltryk. Og dobbelt tryk eller fejltryk kan virkelig være forskellen mellem liv eller død, når du gamer. Teknologien hjælper dig altså med at blive mere fejlfri og præcis. De nye switches giver dig også en ubeskrivelig hurtig responstid, som du ikke finder mange andre steder. Tastaturet tilbyder også rød LED belysning, og du kan selv justere lysstyrken efter eget behov.

Køb Zowie CELERITAS II

Corsair K70 RGB RAPIDFIRE

Corsair K70 RGB RAPIDFIRE
Corsair K70 RGB RAPIDFIRE

Pris: 1399,00 kr.

Det er ikke uden grund, at gaming/elektronik medier som Tweak og Eurogamer roser Corsair K70 RGB RAPIDFIRE til skyerne. Og siden verdens største streamer og eSports-stjerne Ninja spiller med Corsair K70 RGB RAPIDFIRE til daglig, må der være noget om snakken? Grunden til det, er tastaturets performance, holdbarhed og funktionalitet. Med andre ord: Corsair K70 RGB RAPIDFIRE hører til blandt eliten og er en af de absolut bedste, hvis ikke det bedste gaming tastatur.

Tastaturet er udstyret med switches i en klasse for sig – nemlig de såkaldte Cherry® MX RGB Speed switches. MX RGB Speed giver den hurtigste responstid og præcision. Det kan virkelig mærkes, når du spiller med tastaturet. Udover de lynhurtige switches er tastaturets byggekvalitet i en klasse for sig. Tastaturet er bestående af en robust aluminium ramme for mere holdbarhed og levetid. Tastaturet har også et væld af funktioner heriblandt justerbar baggrundsbelysning, dedikerede medieknapper og volumen hjul, ekstra taster og en ergonomisk håndledsstøtte. Du finder ikke et gaming tastatur, der tilbyder det samme som Corsair K70 RGB RAPIDFIRE til samme pris.

Produktvideo:

Corsair K95 RGB Platinum

Corsair Gaming K95 RGB Platinum
Corsair K95 RGB Platinum

Pris: 1589,00 kr.

Corsair K95 RGB Platinum er et prisvindende tastatur fra den anerkendte producent, Corsair. Internationale magasiner heriblandt TechRadarIGNPCMag og PC Gamer giver tastaturet topkarakterer i deres tests og mener, at det er det bedste gaming tastatur. Tastaturet fra Corsair oser af høj kvalitet, komfort og funktionalitet. Kort sagt er tastaturet udstyret med alt det, du som gamer kan drømme om, og tastaturet vil tilfredsstille selv den meget kræsne gamer.

Corsair K95 er naturligvis et mekanisk tastatur, der fremmer din performance, når du gamer. Tastaturet er udstyret med de såkaldte Cherry® MX RGB Speed switches, hvilket giver dig en mekanisk vandring på kun 1,2 mm. Du finder ikke switches, der er ligeså holdbare, hurtige og taktile/følsomme som Cherry® MX RGB Speed. Udover at tastaturet er udstyret med den nyeste teknologi af switches, så er det også et RGB tastatur. Det vil sige, du kan pynte dit gaming setup med masser af belysning fra tastaturet af. I øvrigt er tastaturet også udstyret med en lækker hvileflade/håndledsstøtte, så du ikke behøves at købe den separat. Tastaturet giver dig mulighed for at spille alle slags spil (FPS, MOBA, MMO m.m.) grundet de ekstra taster tastaturet er udstyret med. Corsair K95 har hele pakken og er uden tvivl et af de bedste gaming tastaturer.

Produktvideo:

Hvilke gaming tastaturer bruger professionelle eSports-spillere?

Mange af de danske gamere køber ofte det samme gaming udstyr som deres eSports-idoler – og det er også helt forståeligt. For hvis du vælger det samme gaming tastatur, som en professionel anvender til daglig, så er du garanteret et godt tastatur. Vi har derfor foretaget en grundig research for at finde frem til, hvilket gaming tastatur Ninja (professionel Fortnite-spiller), Dev1ce (professionel CS:GO-spiller) og Bjergsen (professionel Lol-spiller) anvender til daglig og til deres turneringer. Nedenfor kan du læse mere om, hvilket gaming tastatur de hver især anvender.

Ninja (professionel Fortnite-spiller)

Ninja
Ninja

Vi alle har nok hørt om Fortnite-guden Ninja. Ninja er på nuværende tidspunkt den mest populære og mest indflydelsesrige streamer. Med sine mange millioner følgere på YouTube, Instagram og Twitter dominerer Ninja eSports-scenen for øjeblikket. Ninja bliver i øvrigt også sponsoreret af NZXT og Red Bull. Siden Ninja streamer og spiller hver dag, har han brug for et af de bedste gaming tastaturer man kan anskaffe sig. Derfor spiller han med Corsair K70 RGB RAPIDFIRE, som i øvrigt er en del af vores test.

Som tidligere nævnt er Corsair K70 RGB RAPIDFIRE et helt unikt gaming tastatur, der er velegnet til alle slags spil. Det unikke kommer af byggekvaliteten som er helt i top, Cherry MX RGB Speed switches som garanterer bedste responstid og præcision og de mange funktioner heriblandt RGB belysning, aftagelig håndledsstøtte m.m. Hvis du er en seriøs gamer og ønsker det bedste af det bedste, så anbefaler vi, du anskaffer dig Corsair K70 RGB RAPIDFIRE.

Xyp9x (professionel CS:GO-spiller)

Xyp9x
Xyp9x

Andreas Højsleth, bedre kendt som ‘Xyp9x’, spiller for danske Astralis, hvilket er verdens bedste CS:GO hold i skrivende stund. Siden Xyp9x træner CS:GO dagligt og spiller på eliteniveau, har han brug for det bedste FPS tastatur. Han spiller derfor med Corsair K65 RGB RAPIDFIRE, som anses for at være verdens hurtigste kompakte mekanisk gaming tastatur. Corsair K65 RGB RAPIDFIRE er lillebroren til Corsair K70 RGB RAPIDFIRE. Den eneste forskel er, at K65 ikke har en number pad, hvilket giver god mening for Xyp9x, da han ikke har brug for den til CS:GO. Med andre ord – Corsair K65 RAPIDFIRE er designet til FPS spil så som CS:GO og Overwatch. Men kan naturligvis også bruges til alle andre spil – det kommer an på ens præferencer.

Corsair K65 RAPIDFIRE er et meget kompakt og forholdsvis lille gaming tastatur med de mest nødvendige taster. Tastaturet er udstyret med de såkaldte Cherry MX Speed RGB switches, der er blandt de bedste i verden og sikrer dig laveste responstid og bedste præcision. Med sin robuste, letvægts aluminiums-ramme er holdbarheden og levetiden helt i top. Tastaturet er også udstyret med en lang række funktioner heriblandt den vildeste RGB belysning, komfortabel og aftagelig hvileflade, dedikerede medietaster m.m. Hvis du leder efter et kompakt gaming tastatur, der har hele pakken, så er Corsair K65 RAPIDFIRE et godt valg.

Køb Corsair K65 RGB RAPIDFIRE

Bjergsen (professionel LoL-spiller)

Bjergsen
Bjergsen

Bjergsen, som i virkeligheden hedder Søren Bjerg, er en professionel dansk League of Legends-spiller, som spiller for holdet TSM (Team SoloMid), hvilket er et nordamerikansk eSport-hold. Han har vundet diverse internationale turneringer flere gange og hører stadig til blandt eliten i League of Legends. Bjergsen bliver ofte betegnet som en af de verdens bedste mid laners. Han er i øvrigt den eneste League of Legends-spiller, der bliver sponsoreret af Red Bull. Bjergsen har ligesom Ninja og Xyp9x også det ultimative gaming setup. Hans tastatur er Logitech G910 Orion Spectrum RGB, hvilket er Logitech’s bud på det bedste gaming tastatur.

Logitech G910 Orion Spectrum RGB er et ergonomisk og robust gaming tastatur med sine helt egen switches. Logitech har nemlig valgt at udvikle sine egne switches kaldet Romer-G, som har en exceptionel ydeevne, kvalitet og pålidelighed. Logitech påstår, at deres switches er 25 % hurtigere end de velkendte og mest brugte Cherry MX switches. Tastaturet er også udstyret med justerbart og intelligent RGB belysning, indbygget ARX control (tilslut din mobil/tablet til tastaturet og få vist systemstatistik samt oplysninger fra spillet), dedikerede medieknapper og hele 9 G-taster. Logitech G910 Orion Spectrum RGB har det hele og er uden tvivl det mest avanceret gaming tastatur!

Køb Logitech G910 Orion Spectrum RGB

Gaming tastatur guide

Nedenfor kan du læse nogle råd til, hvordan du vælger det rette gaming tastatur. Som altid er der nogle ting du skal vide noget om og tage stilling til, når du køber et nyt produkt, hvilket også gøre sig gældende ved køb af et gaming tastatur. Du skal blandt andet finde ud af, om du er mest interesseret i et mekanisk eller membran tastatur. Men mere om dette herunder.

 • Hvad er et gaming tastatur?
 • Forskellen på membran og mekanisk
 • Trådløst eller kabel
 • RGB-belysning
 • Pris
 • Mærker

Hvad er et gaming tastatur?

Et gaming tastatur er et avanceret tastatur, der er designet til at forbedre og optimere brugerens gaming oplevelse. Det kan ske i form af ergonomisk design, flere taster, nyeste teknologi af switches m.m. Et gaming tastatur er til dig, der ønsker at opnå en konkurrencemæssig fordel.

Der findes to typer af gaming tastaturer: mekanisk tastatur og membran tastatur. Længere nede i guiden forklarer vi forskellen på de to typer samt lister fordele og ulemper for hver type.

Forskellen på membran og mekanisk

Et membran tastatur (også kaldet rubberdome-tastatur) er det, du ofte ser på diverse kontorer. Det er dem, der bliver solgt flest af og som de fleste benytter. Grunden til det er, at de koster det halve (hvis ikke mere) af et mekanisk tastatur, hvilket gør det til et attraktivt køb. Under tasterne på et membran tastatur, sidder der kegleformet gummi dutter, og under disse sidder der to elektriske membrankredsløb oven på hinanden. Og mellem disse to kredsløb er der et mellemrum. Når man presser ned på en tast lukkes mellemrummet, og kredsløbet registrerer, at der er blevet tastet.

Et mekanisk tastatur har – som navnet antyder – mekanik i tastetrykket. Afhængig af hvilket mekanisk tastatur du vælger, er der forskellige former for mekanik. Fælles for dem alle er at lade brugeren mærke, hvornår tastetrykket er registreret. Derudover har mekanikken er lavere responstid end membrankredsløbet. Derfor vælger de seriøse gamere et mekanisk gaming tastatur.

Membran tastatur – fordele og ulemper

 • Fordele
  • Billig
  • Ikke særligt larmende
 • Ulemper
  • Man mærker ikke tastetrykket
  • Ofte dårlig kvalitet sammenlignet med et mekanisk tastatur
  • Knapperne kan virke forholdsvis bløde, gummiagtige og billige

Mekanisk tastatur – fordele og ulemper

 • Fordele
  • God kvalitet
  • Man kan mærke tastatrykket
  • God føling (lækre taster der føles solidt bygget)
 • Ulemper
  • Dyrt
  • Larmer meget
  • Kræver tilvænning hvis du er vant til membran tastaturet

Trådløst eller kabel?

Det afhænger naturligvis af, hvad dine præferencer er, og hvad du skal bruge din pc/bærbar til. Hvis du ikke ønsker at tumle rundt med kabler, så er det trådløse tastatur måske det rigtige valg. Vær dog opmærksom på, at et trådløst tastatur kører på batterier.

Hvis du er en seriøs gamer og ønsker bedste responstid, så vil vi anbefale et tastatur med kabel. Et tastatur med kabel har ingen respons lag, fordi den er koblet til selve computeren.

RGB belysning

Igen er det et spørgsmål om, hvorvidt du ønsker lækre farver. Nogle elsker den slags lys til sit gaming setup, mens andre er fuldstændig ligeglad med RGB belysning, og ser det som spild af penge. RGB belysning kan pynte på dig gaming setup, men forbedrer ikke dig som gamer.

Pris

Prisen på et gaming tastatur er meget forskellig. Det afhænger først og fremmest af, om du har tænkt dig at købe et mekanisk tastatur eller et membran tastatur. Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil have et mekanisk tastatur, vil du mindst skulle give omkring 899,00 kr. Her kan vi varmt anbefale SteelSeries Apex M400, som uden tvivl er det bedste, billigste gaming tastatur til dato. Hvis du vil have det bedste af det bedste, kan vi anbefale Corsair K95 RGB Platinum, som har hele pakken. I øvrigt har tastaturet fra Corsair vundet flest tests og er blevet anmeldt bedst i de internationale magasiner og medier. Bemærk, de ovennævnte gaming tastaturer er en del af vores test, og du kan eventuelt læse mere om dem i vores test.

Lavprisklassen

Hvis du vælger et gaming tastatur i lavprisklassen, ofrer du en række funktioner heriblandt smarte switches og RGB-belysning. Og hvis du har et budget på maks 500 kr., så må du nøjes med et membran tastatur. Til gengæld er byggekvaliteten stort set den samme som byggekvaliteten fra mellemprisklassen og højprisklassen. Det er også i denne prisklasse, hvor du får mest gaming tastatur for pengene.

Mellemprisklassen

Hvis du vælger et tastatur i mellemprisklassen (dvs. mellem 500-1.000 kroner), får du et tastatur, der tilbyder en god balance mellem pris, komfort, funktioner og design. Tastaturerne fra mellemprisklassen er de mest populære gaming tastaturer, da de er udstyret med det mest nødvendige til en fair pris.

Højprisklassen

Hvis du vil gå all-in på dit gaming setup, så bør du anskaffe dig et gaming tastatur i højprisklassen (over 1.000 kroner). Tastaturerne i højprisklassen tilbyder flere funktioner og langt bedre switches, som kan forbedre din performance, når du gamer. Tastaturerne har også en længere levetid og et design uden lige. Gaming tastaturerne i denne prisklasse bliver anvendt af de professionelle eSports-spillere.

Hvis du ikke råder over så stort et budget, så kan vi anbefale et membran tastatur. Membran tastaturer er langt billigere end mekaniske. De kan fås helt ned til 200-300 kr., og op til 700-800 kr. Det er værd at tage et kig på det såkaldte Paracon SPECTRA til 299 kr., hvis du har et lille budget. Hvis du har lidt flere penge at gøre godt med, så prøv at se på Razer Ornata Chroma til 749 kr.

Mærker

Så længe du vælger et gaming tastatur fra en velkendt producent, så kan du ikke skyde helt ved siden af. Hvis du har et lille budget, så gå efter mærkerne Paracon, HAVIT og SpeedLink. De har det tilfælles, at de producerer nogle super holdbare og komfortable gaming tastaturer med en høj ydeevne til en skarp pris. Med andre ord – du får meget gaming tastatur for pengene. De anerkendte gaming brands har også tilbud på deres gaming tastaturer, og her kan du spare flere hundrede kroner – så hold øje med tilbuddene!

Hvis du har et større budget og ønsker et high-end gaming tastatur, som er på niveau med de som professionelle spiller med, så kig på producenter så som Corsair, HyperX, Zowie, SteelSeries og Logitech. Fælles for dem er, at de laver kvalitetsstærke gaming tastaturer med den bedste performance og mest avanceret teknologi.