Mouse bungee

Sort mouse bungee
Sidst opdateret: april, 2021 | Denne artikel indeholder annoncer

En mouse bungee – også kaldt ledningsholder til mus – er et udstyr, som holder musens ledning. Det sikrer stabile og lette bevægelser uden nogen form for modstand fra ledningen.

Gamingmagasinet har i samarbejde med IT- og hardware ekspert Anders Braun lavet en test af mouse bungees. Se de 5 testvindere herunder og/eller læs ekspertens købsråd længere nede i artiklen.

Mounse Bungee Test: Top 5 Bedste Ledningsholdere Til Mus

Testen er baseret på vores eksperts anbefalinger, erfaring og research. Vi tester ikke selv produkterne.

Bedste mouse bungee

Pris: 199 DKK

Vinderen i kategorien “bedste mouse bungee i test” er Razer Mouse Bungee V3. Den fornyede version af V2’eren i et stilrent design og med en gummibelagt anti-slip base. Eliminér ledningsstøj og nyd smooth, uafbrudte bevægelser.

Annonce

Bedste billige mouse bungee

Pris: 149 DKK

Vinderen i kategorien “bedste billige mouse bungee” er Glorious Mouse Bungee. Trods den lave pris er modellen fra Glorious udstyret med en skridsikker base og en justerbar arm, så du kan hæve og sænke ledningen alt efter behov. Til gameren på budget.

Annonce

Bedste premium mouse bungee

Pris: 239 DKK

Vinderen i kategorien “bedste premium mouse bungee” er Zowie Camade II. En prisvindende ledningsholder som, til trods for at have et par år på bagen, fortsat er blandt eliten. Et sikkert valg hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Annonce

Bedste stabile mouse bungee

Pris: 163 DKK

Vinderen i kategorien “bedste stabile mouse bungee” er ROCCAT Apuri Raw. Bungeen har et unikt design, som giver dig yderst stabile og fleksible bevægelser, som de færreste konkurrenter kan outperforme. Så hvis du ønsker stabiliet og , er dette bungeen for dig.

Annonce

Bedste kompakte mouse bungee

Pris: 129 DKK

Vinderen i kategorien “bedste kompakte mouse bungee” er Xtrfy B4. En yderst kompakt bungee med en ganske fin base belagt med non-slip gummi. Udstyret med en silikonearm, som mindsker friktion. Velegnet til minimalisten.

Annonce

Indholdsfortegnelse

Guide til valg af mouse bungee

Der er en række ting, du skal være opmærksom på og tage til overvejelse i forbindelse med valget er en mouse bungee. Herunder kan du læse om de vigtigste ting:

  • Hvad er en mouse bungee?
  • Bevægelser
  • Indstillings muligheder
  • Kabeltykkelse

Hvad er en mouse bungee?

En mouse bungee er en ledningsholder, der sørger for at museledningen ikke forstyrre dig, mens du gamer. Den holder museledningen over musemåtten, så den ikke irritere dine bevægelser. En ledningsholder har typisk en base og en arm. Basen sørger for at ledningsholderen ikke vælter eller glider, når du bevæger musen. Armens opgave er at følge musens bevægelser og holde museledningen over musemåtten, så den ikke rammer gameren. Armen er fleksibel og er enten lavet af plastik eller gummi.

Sort og rød mouse bungee

Når du anvender en ledningsholder, får du følelsen af, at du spiller med en trådløs mus – hvilket er et stort plus! Dét, at museledningen ikke forstyrre din gaming påvirker din spillestil. For når du gamer kan en smule modstand fra museledningen være altafgørende for, om du vinder eller ej. En ledningsholder vil derfor hjælpe dig med at forbedre din præcision in-game. En ledningsholder giver også et mere stilrent look, fordi museledningen bliver organiseret frem for at den bliver viklet ind i andre ledninger.

Bevægelser

Noget af det som du skal lægge mærke til, før du køber en ledningsholder til din mus er dine bevægelser. Analysér dine bevægelser med musen og find frem til, om du laver store eller små bevægelser. Hvis du laver store bevægelser, anvender du formentlig en lav DPI. Og hvis det er tilfældet, anbefaler vi, at du vælger en ledningsholder som har en meget fleksibel arm. Hvis du laver mange små bevægelser, er din DPI formentlig lav. Hvis du laver små bevægelser, har du ikke brug for en særlig fleksibel ledningsholder. Det vil sige, at du kan vælge alle ledningsholdere, som er nævnt i vores test ovenfor.

Justerbarhed

Hvis du gerne vil have mulighed for at justere din ledningsholders armlængde, så skal du naturligvis vælge en ledningsholder som udstyret med en justerbar funktion. Oppe i vores test kan du se, hvilke mouse bungees som tilbyder justerbar arm og vægt. At justere armlængden giver dig mulighed for at lave alle former for bevægelser med musen uden ledningsholderen vælter eller glider på skrivebordet. Det er en smart funktion, som godt kan betale sig. Vægten er også smart at kunne justere, eftersom det er forskellige fra PC bruger til PC bruger, hvor store armbevægelser man laver. Så husk at have dette in mente, når du vælger en mouse bungee.

Ledningstykkelse

Ledningstykkelse er en meget vigtig ting at være opmærksom på. De forskellige ledningsholdere der findes er ikke designet til alle ledningstykkelser. Alle ledningsholdere i testen oven for er designet til alle tykkelser. Derfor kan du ikke gå ramme helt ved siden af, hvis du vælger en af de fem ledningsholdere fra vores test.

3 tips til mouse bungee

Tip 1: Hold styr på, hvor du placerer din mouse bungee

Det hænder, at du stiller din bungee på to forskellige underlag, f.eks. skrivebord og musemåtte (især hvis du har en udvidet musemåtte), hvilket er en begynderfejl, idet det reducerer stabiliteten. Så husk at placere bungeen på ét underlag, så bungeen står lige.

Tip 2: Pas på ledningen

Mange har en tendens til at presse ledningen ind i bungeen, hvilket kan gøre mere skade end gavn. Der er ingen grund til at bruge flere kræfter end nødvendigt, for du kan risikere at ledningen slides op og går i stykker over tid. Så i stedet for at presse ledningen i hullet, kan du med fordel glide ledningen i et roligt tempo.

Tip 3: Lad ledningen falde

Du kan med fordel lade ledningen falde en smule, så den ikke sidder for stramt til mouse bungeen. Således reducerer du friktion og risikoen for at bungeen går i stykker.

Mouse bungee mærker

Razer

Razer er et prominent gaming mærke, som har et sortiment bestående af både hardware, udstyr og tilbehør til gaming. Det er primært mus, tastatur og headset, som Razer udvikler og har fokus på, men i løbet af de seneste år, har virksomheden udvidet deres sortiment med bl.a. mouse bungees. Med en bungee fra Razer er du sikret en høj kvalitet og fleksible samt stabile bevægelser med musen.

Zowie

Zowie er bedst kendt for at udvikle gamer skærme, gamer mus, gamer musemåtter og bungees. Fællesnævneren for alle produkter fra Zowie er, at de er af høj kvalitet, og samtidig kan de anskaffes til yderst fordelagtige priser. Alt dette gør sig også gældende for deres bungee produkter.

Glorious

Glorious er et forholdsvist nyt gaming mærke, som for alvor så dagens lys omkring 2015. Siden da har virksomheden reddet på vækstbølgen og har udviklet nogle af de allerbedste gamer mus, som nogle af de største esportsspillere har taget til sig. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilke mouse bungees er bedst i test?

Vi har lavet en omfattende test og kåret de 5 bedste mouse bungees. Se og læs om testvinderne inde i artiklen.

Hvordan tester vi?

Mouse bungees vurderes ud fra følgende parametre: materialer, funktioner, brugervenlighed og design.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en mouse bungee?

Valget af mouse bungee afhænger af mange forskellige parametre, og vi kommer ind på disse inde i artiklen.

Referencer
  •  
Forfatter