Mouse bungee (2020) – Komplet test og købsguide

mouse bungee

En mouse bungee – også kaldt for ledningsholder til mus – er et smart stykke gaming udstyr, som hjælper dig med at få styr på dit kabel til musen. Udstyret sikrer også stabile bevægelser med musen uden nogen form for modstand fra kablet af. Den mindre modstand gør, at du som gamer kan være mere nøjagtig i dine bevægelser, og derved bliver din præcision forbedret.

Nedenfor afslører vi de 5 bedste mouse bungees i 2020. Det er alt lige fra den bedste high-end mouse bungee til den bedste budget mouse bungee. For mere information om hvordan man vælger en mouse bungee, så se vores købsguide under testen. Hvis du er på udkig efter en gamer mus, så læs vores gamer mus test.

Mouse Bungee Test

1. BenQ ZOWIE Camade Mouse Bungee

BenQ ZOWIE Camade Mouse Bungee
BenQ ZOWIE Camade Mouse Bungee

Pris: 239 kr.

BenQ ZOWIE Camade Mouse Bungee er en enestående mouse bungee fra BenQ. Den har et robust design og er lavet af en stålbase, som sikrer stabile bevægelser. Mouse bungeen fra BenQ har et simpelt design. Den holder styr på dit kabel til musen, så du ikke kommer ud for at kablet pludselig står i vejen eller gør modstand. Med mouse bungeen fra BenQ får du meget stabile bevægelser, så du nemmere kan hive sejren i hus.

Ledningsholderen fra BenQ vejer en hel del pga. stålbasen. Derfor er du garanteret en stabil ledningsholder til musen. Selve spidsen af armen er af gummi, så du let kan montere kablet fast til ledningsholderen. I øvrigt kan BenQ ZOWIE Camade Mouse Bungee prale af sin justerbare arm. Du kan nemlig indstille længden af armen efter eget behov. Det er en super smart funktion, som ingen andre mouse bungees er udstyret med. Armen sørger for, at kablet forbliver over musemåtten, så kablet ikke står i vejen for bevægelser med musen. Ledningsholderen har også en anti-slip bund der sikrer stabile gaming-oplevelser.

Køb benq zowie camade mouse bungee

2. Razer Mouse Bungee

Razer mouse bungee
Razer Mouse Bungee

Pris: 199 kr.

Her har vi fat i Razer’s splinternye mouse bungee, som er en forbedret version af den gamle model. Mouse bungeen fra Razer har et stilrent og minimalistisk design og er designet til at sikre ultimativ stabilitet. Derudover hjælper den med at undgå at ledninger vikler sammen, så dit gaming setup er strømlinet og organiseret på ordentlig vis. Mouse bungeens arm er også designet, så ledningen fra din mus holdes over musemåtten, hvilket giver dig masser af bevægelsesfrihed.

Den nye ledningsholder fra Razer vejer forholdsvis meget, og du er derfor garanteret, at mouse bungeen er stabil under en hektisk gaming-session. Fjederarmen er også forbedret i form af, at den er meget fleksibel og følger godt med musens bevægelser. Armen har en blød gummi spids, som gør det let for dig at tilslutte kablet til mouse bungeen. For at få mere line kan du trække kablet fra toppen af armens spids. For at få mindre længde kan du trække i kablet fra den nederste del af armen. Razer mouse bungee har også en anti-slip gummibund, som sørger for at mouse bungeen ikke vælter eller bevæger sig. Razer mouse bungee er en enestående mouse bungee, som giver dig følelsen af, at du spiller med en trådløs mus.

Køb razer mouse bungee

3. Mouse Bungee ROCCAT

Mouse Bungee ROCCAT
Mouse Bungee ROCCAT

Pris: 149 kr.

Mouse bungeen fra ROCCAT har et stilrent design der oser af gaming og futurisme i allerhøjeste grad. Med mouse bungeen fra ROCCAT kan du holde dine kabler organiseret. Den hjælper dig med at opnå stabile bevægelser og sørger for at ledningen til musen ikke står i vejen for at vinde. Mouse bungeen diagerer ledningen væk fra musen og holder ledningen over musemåtten. Ledningen fra musen vil aldrig komme til at forstyrre dig igen.

ROCCAT mouse bungeen har anti-slip gummifødder, som sikrer, at mouse bungeen ikke glider rundt på skrivebordet eller vælter. Derudover er mouse bungeen udstyret med en forholdsvis stor vægtklods i dens center. Den ekstra vægt sikrer stabilitet. Armen er meget fleksibel og sikrer dig smooth bevægelser.

Køb Mouse Bungee ROCCAT

4. Cougar Bunker Mouse Bungee

Cougar Bunker Mouse Bungee
Cougar Bunker Mouse Bungee

Pris: 139 kr.

Cougar Bunker Mouse Bungee har et interessant og anderledes design end andre ledningsholdere. Ledningsholderen er designet til at være utrolig stabil. Den er lavet af robuste og slidstærke materialer. Den hjælper dig med at diagere ledningen væk fra musen og holde den over musemåtten. Armen er fleksibel og holder kablet over musemåtten, så du aldrig mere bliver forstyrret af ledningen.

Cougar Bunker er ikke lige så fleksibel som de andre ledningsholdere. Til gengæld er den ekstrem stabil og har meget svært ved at vælte og glide. Dette skyldes vægten men også bunden, som er en form for sugekop. Selvom armen ikke er lavet af gummi, kan du stadig montere ledningen fast til ledningsholderen fra Cougar uden problemer.

Køb Cougar Bunker Mouse Bungee

5. SpeedLink ADJIX Mouse Bungee

SpeedLink ADJIX Mouse Bungee
SpeedLink ADJIX Mouse Bungee

Pris: 139 kr.

Ledningsholderen fra SpeedLink har et lidt anderledes design. Ledningsholderen giver dig mere kontrol over dine kabler og sikrer, at ledningen til musen ikke forstyrre dig, når du gamer. Du kan let montere ledningen fast til den fleksible arm. Du opnår mere stabilitet og kan derfor være mere nøjagtig, når du gamer med SpeedLink ADJIX.

SpeedLink ADJIX har en skridsikker underside, så den ikke glider eller vælter. Derudover mindsker ledningsholderen fra SpeedLink modstanden fra musekablet, så du ikke bliver irriteret. Det simple design gør, at ledningsholderen passer ind til både kontormiljøet og gamermiljøet.

Køb SpeedLink ADJIX Mouse Bungee

Guide til valg af mouse bungee

Der er en række ting, du skal være opmærksom på og tage til overvejelse i forbindelse med valget er en mouse bungee. Herunder kan du læse om de vigtigste ting:

  • Hvad er en mouse bungee?
  • Bevægelser
  • Indstillings muligheder
  • Kabeltykkelse

Hvad er en mouse bungee?

En mouse bungee er en ledningsholder, der sørger for at museledningen ikke forstyrre dig, mens du gamer. Den holder museledningen over musemåtten, så den ikke irritere dine bevægelser. En ledningsholder har typisk en base og en arm. Basen sørger for at ledningsholderen ikke vælter eller glider, når du bevæger musen. Armens opgave er at følge musens bevægelser og holde museledningen over musemåtten, så den ikke rammer gameren. Armen er fleksibel og er enten lavet af plastik eller gummi. Når du anvender en ledningsholder, får du følelsen af, at du spiller med en trådløs mus – hvilket er et stort plus!

Dét, at museledningen ikke forstyrre din gaming påvirker din spillestil. For når du gamer kan en smule modstand fra museledningen være altafgørende for, om du vinder eller ej. En ledningsholder vil derfor hjælpe dig med at forbedre din præcision in-game. En ledningsholder giver også et mere stilrent look, fordi museledningen bliver organiseret frem for at den bliver viklet ind i andre ledninger.

Bevægelser

Noget af det som du skal lægge mærke til, før du køber en ledningsholder til din mus er dine bevægelser. Analysér dine bevægelser med musen og find frem til, om du laver store eller små bevægelser.

Hvis du laver store bevægelser, anvender du formentlig en lav DPI. Og hvis det er tilfældet, anbefaler vi, at du vælger en ledningsholder som har en meget fleksibel arm. Her kan vi nævne BenQ ZOWIE Camade Mouse Bungee og Razer Mouse Bungee fra vores test. Disse to ledningsholdere er meget fleksible. Du kan naturligvis også vælge en af de andre ledningsholdere fra vores test, men vi råder dig til at vælge enten den fra BenQ eller Razer.

Hvis du laver små bevægelser, er din DPI formentlig lav. Hvis du laver små bevægelser, har du ikke brug for en særlig fleksibel ledningsholder. Det vil sige, at du kan vælge alle ledningsholdere, som er nævnt i vores test ovenfor.

Indstillings muligheder

Hvis du gerne vil have mulighed for at justere din ledningsholders armlængde, så skal du naturligvis vælge en ledningsholder som tilbyder dette. Der findes kun en ledningsholder, som kan justere sin armlængde, og det er BenQ ZOWIE Camade Mouse Bungee.

At justere armlængden giver dig mulighed for at lave alle former for bevægelser med musen uden ledningsholderen vælter eller glider på skrivebordet. Det er en smart funktion, som godt kan betale sig.

Ledningstykkelse

Ledningstykkelse er en meget vigtig ting at være opmærksom på. De forskellige ledningsholdere der findes er ikke designet til alle ledningstykkelser. Alle ledningsholdere i testen oven for er designet til alle tykkelser. Derfor kan du ikke gå ramme helt ved siden af, hvis du vælger en af de fem ledningsholdere fra vores test.