Paracon gamer stol – Er det pengene værd?

paracon gamer stol

Paracon er et dansk gaming brand, som er et af de velkendte gaming brands herhjemme i Danmark, når det kommer til gamer stole. Paracon er kendt for at udvikle gaming udstyr af høj kvalitet til lave priser. I løbet af de seneste par år er Paracon blevet et velkendt gaming brand, især i de nordiske lande. Men er kvaliteten til at stole på, når det kommer til gamer stolene fra Paracon?

Det har vi valgt at undersøge ved at anmelde alle gamer stole-serier fra Paracon i 2020, hvor vi taler om stolenes funktionalitet, komfort og kvalitet. Hvis du er interesseret i det korte og præcise svar på, om en Paracon gamer stol er alle pengene værd, så kan du se svaret i begyndelsen af Paracon gamer stol testen nedenfor. For mere information om hvordan du vælger den rette Paracon gamer stol, så læs vores købsguide under testen. Hvis du er interesseret i at se de bedste gamer stole i 2020, så læs vores gamer stol test.

Paracon gamer stol test

Er Paracon gamer stole alle pengene værd? Det korte svar er et stort JA! Sammenlignet med andre gaming brands får du rigtig meget gamer stol for pengene, når du køber en Paracon gamer stol. Byggekvaliteten er høj, komforten er god og funktionerne fungerer som de skal – der er intet at sætte en finger på. Af disse årsager kan du roligt købe en Paracon gamer stol. Nedenfor kan du læse vores anmeldelser af gamer stolene fra Paracon, så du kan finde frem til, hvilken en der passer dig bedst.

Paracon ROGUE

Paracon ROGUE
Paracon ROGUE

Pris: 1499 kr.

Vægtkapacitet: 105 kg

Farver: kan fås i 6 forskellige farver

Paracon ROGUE er en full-feature gamer stol, der passer til både børn, teenagere og voksne. Det er uden tvivl den Paracon gamer stol, hvor du får mest gamer stol for pengene. ROGUE-stolen fra Paracon er producentens hidtil mest populære gamer stol. Årsagen til det er, at du får en enestående all-round stol, som tilbyder rummelighed, holdbarhed og alle de funktioner en gamer kan drømme om – alt dette til en super skarp pris. Stolens funktioner er justerbare armlæn (kan justeres op og ned samt drejes), højdejustering, justerbar ryglæn og aftagelige puder til nakke og lænd som kan justeres alt efter gamerens behov. Paracon ROGUE har også en meget stærk konstruktion, da man under udvikling af stolen, har fokuseret på at skabe en solid og holdbar stol. Så du kan forvente, at stolen har en lang levetid. Stolen kan fås i 6 forskellige farvekombinationer, så der er lidt til enhver smag.

Paracon ROGUE er en god allround gamer stol, der kan anbefales til alle og enhver. Funktionerne fungerer som de skal, så der er altså ingen problemer med funktionaliteten. Derudover er stolen meget komfortabel at sidde, også flere timer i streg. Der er kort sagt intet at sætte en finger på.

Hvis du er på udkig efter en billig full-feature Paracon gamer stol, der stadig tilbyder høj kvalitet og komfort, så er Paracon ROGUE det rette valg. I øvrigt har ROGUE-stolen den størrelse, der gør, at alle gamere kan passe stolen – både den mindste og den største.

Køb Paracon ROGUE

Paracon KNIGHT

Paracon Knight
Paracon Knight

Pris: 1799 kr.

Vægtkapacitet: 105 kg

Farver: kan fås i 9 forskellige farver

Paracon KNIGHT er en opgradering af ROGUE-stolen og er Paracon’s svar på den bedste high-end gamer stol – vi kan kun give dem ret! Det er en Paracon stol, som kan bruges af alle aldre. Paracon KNIGHT har i øvrigt vundet en lang række priser heriblandt læserprisen hos idényt. KNIGHT og ROGUE stolene minder meget om hinanden, men forskellen ligger i størrelse, komfort/ergonomi og kvalitet. For selvom at stolene ligner hinanden på billederne, så er KNIGHT-stolen en tand bedre i alle parametre undtagen funktioner – her er stolene udstyret med det samme antal.

Men når det kommer til rummelighed, så er Paracon KNIGHT stolens sæde lidt bredere og ryglænet et par centimeter bredere og højere. De ekstra centimeter betyder bare utrolig meget for rummeligheden, fordi man føler sig som en konge, når man sidder i Paracon KNIGHT stolen – det øger naturlivs komforten. Stolen har også et ergonomisk design, som forhindre dig i at få diverse længerevarende smerter, som man typisk får ved at sidde i en almindelig stol. Ikke nok med det, så er stolen polstret i PU-læder, som øger komforten i høj grad.

Vi kan kun anbefale Paracon KNIGHT, eftersom den er blevet rost til skyerne af eksperter og anmeldere. Paracon KNIGHT er den Paracon gamer stol, som koster mest. Det giver også sig selv, da den er med til at give nogle enestående gaming oplevelser. Funktionaliteten og rummeligheden samt det ergonomiske design gør det til en unik og komfortabel oplevelse at sidde i stolen.

Taget prisen i betragtning, så finder du ikke en billigere high-end gamer stol med samme funktioner, komfort, kvalitet og rummelighed. Du får et væld af funktioner samt en komfortabel og rummelig stol af holdbare materialer til en lav pris. Paracon Knight er velegnet til dig, der er på jagt efter den ultimative gamer stol.

Køb Paracon KNIGHT

Produktvideo:

Paracon REAPER

Paracon REAPER
Paracon REAPER

Pris: 999 kr.

Vægtkapacitet: 105 kg

Farver: kan fås i 9 forskellige farver

Paracon REAPER er Paracon’s nyeste skud fra stammen. Det er en komfortabel og ergonomisk gamer stol af høj kvalitet med et super lækkert racer-inspireret design til en meget skarp pris. Stolen kan benyttes af både børn, teenagere og voksne. Paracon REAPER blev lanceret i februar 2019, og er et forsøg på at skabe en fremragende gamer stol til under 1.000 kroner. Produktudviklerne har haft et stort fokus på at skabe en komfortabel gamer stol i et ergonomisk design for at forhindre smerter i at forekomme. Paracon REAPER er bygget op at et stærkt stålset, som gør stolen bundsolid. Derudover er stolen polstret i slidstærkt PU-læder, hvilket giver stolen et fedt look men øger også komforten. Alle disse robuste og stærke materialer som Paracon REAPER er lavet af, sikrer stolen en lang levetid.

Ikke nok med at stolen er af høj kvalitet og tilbyder høj komfort, så har stolen også en lang række funktioner. Stolen har samme funktioner som Paracon ROGUE og Paracon KNIGHT på nær puder til nakke og lænd. Det betyder også, at Paracon REAPER ikke er en full-feature gamer stol. Til gengæld kan Paracon REAPER prale med sin innovative autotiltfunktion, som er en mind-blowing funktion, der sikrer dig fuld kontrol over din komfort. Når du anvender funktionen, skal du bare skal læne dig tilbage, indtil du synes, at ryglænet er justeret bedst til dit behov – så låses ryglænet af sig selv. Paracon REAPER er den eneste gamer stol fra Paracon med denne funktion i 2020. Alle andre gamer stole – inklusiv Paracon gamer stole – har en normal ryglænsfunktion, der giver dig mulighed for at låse ryglænet i bestemte positioner. Autotiltfunktionen er altså en enestående funktion, som kan gavne enhver gamer.

Paracon REAPER har klaret sig forrygende i diverse nationale og internationale tests. Stolens eneste minus er manglen på puder til nakke og lænd, men det er naturligvis en smagssag. Nogle gamere finder det nødvendigt, mens andre gamere spiller bedst uden puder. Men det som Paracon REAPER gør utrolig godt er den høje komfort, der blandt andet kommer af det ergonomiske design og den smarte autotiltfunktion.

Paracon REAPER stolen er til dig, der leder efter en komfortabel og ergonomisk-designet Paracon gamer stol af høj kvalitet til en meget lav pris. I øvrigt kan stolen være et godt valg for dig, der ikke vægter funktioner særlig højt.

Køb Paracon REAPER

Paracon RANGER

Paracon RANGER
Paracon RANGER

Pris: 649 kr.

Vægtkapacitet: 105 kg

Farver: kan fås i 4 forskellige farver

Paracon RANGER er en prisvenlig gamer stol, der er idéel til børn og teenagere. Du finder ikke en anden gamer stol til samme pris, der har en ligeså høj komfort og kvalitet som Paracon RANGER. Paracon RANGER er producentens budget gamer stol, og er faktisk en af de mest populære budget gamer stole. Når du vælger en Paracon gamer stol til denne her pris, ofrer du naturligvis et par funktioner heriblandt puder og justerbar ryglæn. Stolen er dog udstyret med højdejustering, hjul og ekstra polstring til nakke samt arme. Paracon RANGER er polstret i en kombination af PU-læder og stof, som gør stolen åndbar. Selvom at stolen koster sølle 649 kroner, så får du stadigvæk en ergonomisk designet stol, hvilket øger komforten. Stolen er nemlig designet, således chancen for at smerter opstår mindskes.

Paracon RANGER er klart en af de bedste budget gamer stole. Paracon RANGER kan der kun tales positivt om, og den anbefales til gamere med et stramt budget. Taget prisen i betragtning er Paracon RANGER et scoop udover det sædvanlige.

Paracon RANGER en velegnet til børn og teenagere, der er på jagt efter deres første gamer stol. Stolen kan også anvendes af voksne, men vær opmærksom på, at stolen ikke er ligeså rummelig som de andre gamer stole fra Paracon. Hvis du er interesseret i en mere rummelig stol, så anbefaler vi de andre Paracon gamer stole (Paracon ROGUE, Paracon KNIGHT og Paracon REAPER).

Køb Paracon RANGER

Paracon gamer stol guide

Hvis du allerede har læst vores test af de forskellige Paracon gamer stole, men stadig er i tvivl om, hvilken en der er den rette for dig, så råder vi dig til at læse denne her guide. I guiden præsenterer vi dig for de ting, du skal være opmærksom på, når du vælger en gamer stol.

  • Vægtkapacitet
  • Materiale
  • Funktioner
  • Pris

Vægtkapacitet

Hvis du glemmer at kigge på stolens vægtkapacitet, så kan risikere at vælge en gamer stol, der ikke kan bære dig. Hvis du er en lidt tungere person, så husk altid at kigge på stolens vægtkapacitet. Alle gamer stole fra Paracon kan klare en vægtkapacitet på maksimum 105 kilo. Hvis du vejer over 105 kg, så bliver du nød til at kigge på gamer stole fra andre gaming brands. Hvis du står i den situation, så læs vores anbefalede gamer stole til de tunge drenge.

Materiale

Når det kommer til materialer, så skelner man mellem PU-læder, mesh og stof. Det er en smagssag, hvad der ser bedst ud, men der er nogle store forskelle på de tre materialer.

PU-læder er det mest slidstærke af alle tre materialer. PU-læder er også et meget anvendt materiale til at betrække gamer stole. Derudover giver materialet også et unikt racer look, som mesh og stof ikke kan hamle op med.

Mesh er et elastisk materiale, som har den fordel, at det er et meget åndbart materiale. Mesh er også et materiale, der bruges til at polstre gamer stole. Nogle gamer stole har en polstring-kombination af PU-læder og mesh.

Stof er også et populært materiale, som flere producenter er begyndt at anvende. Materialet har den ulempe, at det hurtigt kan blive ridset og gå i stykker. Til gengæld er materialet med til at give en gamer stol et simpelt og minimalistisk look, hvilket en hel del gamere foretrækker. Der findes også mange gamer stole, som er betrukket af både PU-læder og stof.

Funktioner

Alle gamer stole har en eller flere funktioner. Du kan herunder læse om de funktioner, en gamer stol kan være udstyret med.

Hjul

Hjul er også en meget brugbar funktion, som giver dig mulighed for hele tiden at tilpasse din stand. Der er hjul på alle gamer stole fra Paracon.

Højdejustering

At man kan justere stolens højde er altafgørende for, om du sidder godt eller ej. Derfor er det også en meget vigtig funktion, som enhver Paracon gamer stol er udstyret med.

Justerbar ryglæn

Et justerbar ryglæn er også en smart funktion, som i den grad kan øge komforten. Alle gamer stole fra Paracon på nær Paracon RANGER er udstyret med et justerbar ryglæn.

Armlæn

Armlæn er kort sagt en meget nyttig funktion, eftersom dine arme støttes. Dét, at dine arme støttes af et armlæn, sikrer dig en meget mere komfortabel spiloplevelse, end hvis dine arme bare hang frit i luften. I dag ser vi også justerbare og aftagelige armlæn på luksus gamer stole som Paracon KNIGHT. Alle Paracon gamer stole har armlæn.

Puder

Puder er også noget mange gamer stole er udstyret med. Puder ses meget hos high-end gamer stole, da det naturligvis er en ekstra omkostning for producenten at udstyre en gamer stol med puder til lænd og nakke. Nogle puder er endda aftagelige. Paracon ROGUE og Paracon KNIGHT er begge udstyret med puder.

Puder er dog et meget diskuteret emne, fordi det er en smagssag. Nogle gamere kan ikke fordrage at sidde i en gamer stol med puder, mens andre elsker det.

Pris

Prisen forholder sig på samme måde, hvis du skulle købe andet gaming udstyr. Jo højere pris, desto bedre kvalitet, komfort og flere funktioner vil en gamer stol besidde. Overordnet set producerer og udvikler Paracon nogle forholdsvis billige gamer stole sammenlignet med de andre aktører på markedet.

Hvis du har et stramt budget at gøre godt med, så anbefaler vi Paracon REAPER og Paracon RANGER. Paracon REAPER er en billig gamer stol af høj kvalitet og tilbyder høj komfort. REAPER stolen kan bruges af både børn, teenagere og voksne. Paracon RANGER er en af de bedste budget gamer stole, som er rettet mod den yngre generation af gamere. Selvom Paracon RANGER er en af de absolut billigste gamer stole på markedet, så har stolen stadig de mest nødvendige funktioner, en lang levetid og tilbyder en fin komfort.

Er du mere interesseret i at bruge den store pengepung, så skal du tage et kig på Paracon ROGUE og Paracon KNIGHT. Paracon ROGUE er den mest solgte gamer stol. Paracon ROGUE er en full-feature gamer stol af høj kvalitet og tilbyder en fremragende komfort. Paracon KNIGHT er luksus-modellen fra Paracon, som er en af producentens splinternye gamer stole. Paracon KNIGHT er en full-feature gamer stol, som tilbyder den absolut bedste komfort og er af allerhøjeste kvalitet.