Trådløs gamer mus (2020) – Komplet test og købsguide

trådløs gamer mus

Er du træt af ledninger? Så anskaf dig en trådløs gamer mus! I dag er den trådløse teknologi blevet så præcis og effektiv, at du ikke kan mærke forskel på en trådløs mus og en mus med ledning. Så vink farvel til ledningen, så den ikke støder på under dine gaming sessions. Der er ikke noget, som er mere træls, end at modstanden fra mus-ledningen pludselig står i vejen for et fremragende headshot.

Nedenfor afslører vi de 10 bedste trådløse gamer muse i 2020. For mere information, så læs hvilke trådløse gamer muse professionelle eSports-spillere anvender eller tag et kig på vores køberåd. Hvis du er på udkig efter den bedste gamer mus, så se vores gamer mus test. Vi ønsker dig god læselyst.

Trådløs gamer mus test

Razer Lancehead
Razer Lancehead

1. Razer Viper Ultimate

“Bedste allround trådløs gamer mus”

Pris: 1088 kr.

Razer Viper Ultimate er kåret af flere medier og magasinet som verdens bedste allround trådløs gamer mus. Det er medier som blandt andet Gear Hungry og IGN der mener, at Razer Viper Ultimate er blandt de bedste trådløse gamer muse. Allround betyder, at musen fra Razer scorer sammenlagt bedst i alle parametre. Du får altså en trådløs gamer mus med en banebrydende laser sensor, et ergonomisk design og enestående byggekvalitet. Musen kan lige nu købes for 1088 kroner, hvilket er en helt fair pris taget kvaliteten i betragtning.

Alsidig, RGB belysning og fremragende byggekvalitet

Det første der er værd at bemærke er, at Razer Viper Ultimate har et ambidextrous design. På dansk betyder det, at designet tillader både højrehåndede og venstrehåndede at bruge musen – derfor er musen alsidig. Derudover er designet stilrent og simpelt. Musen er også udstyret med lækker RGB belysning, der virkelig kan give dit gaming setup prikken over i’et. Musen er lavet af robuste og slidstærke materialer, så har en lang levetid. Sensoren er en laser sensor, som er verdens mest præcise laser sensor til dato.

Musen har hele syv forskellige mekaniske knapper. Den vejer 74 gram, hvilket ikke er meget taget i betragtning af, at der er tale om en trådløs gamer mus. For trådløse gamer muse vejer normalt noget mere end almindelige gamer muse med ledning. Når det kommer til batteritiden, så kan musen holde sig i 24 timer (med lys). Uden lys kan musen holde sig i et par flere timer.

Konklusion

Razer Viper Ultimate er til dig, der er på udkig efter en trådløs gamer mus, som klarer sig godt på alle parametre (design, byggekvalitet, sensor, batteritid m.fl.). Hvis du er på udkig efter den bedste trådløse gamer mus, så er Razer Viper Ultimate et godt bud. Prisen er lidt høj, men du får altså også en trådløs gamer mus udover det sædvanlige. Gamer musen kan også være et godt valg for dig, der er venstrehåndet.

Køb Razer Viper Ultimate

Produktvideo:

2. Logitech G903

Logitech G903
Logitech G903

“Bedste high-end trådløs gamer mus”

Pris: 1003 kr.

Logitech G903 er en prisvindende trådløs gamer mus, som er blevet kåret til at være den bedste trådløse gamer mus af bl.a. PC Gamer og IGN. Derudover er musen blevet rost af anmeldere og ekspertpaneler verden over. Det er en mus, som koster 1003 kroner. Musen har en præcis og hurtig optisk sensor, og ligesom Razer Lancehead kan både højrehåndede og venstrehåndede bruge Logitech G903 pga. dets design.

Mange ekstra knapper, let og enestående optisk sensor

Det er en ambidextrous mus, som udmærker sig ved at være udstyret med en lang række knapper. Ikke nok med det, så kan de tilpasses lige efter dit behov. Så hvis du spiller spil, hvor du sætter mange keybindings og har brug for flere knapper, så kan Logitech G903 løse dit problem. Designet oser af ergonomi, hvilket gør det komfortabelt at spille med musen. Musen er udstyret med RGB belysning. Derudover er musen også forholdsvis let med sine 110 gram, og der medfølger et vægtlod på 10 gram.

Den optiske sensor er også hurtig, præcis og tracker fremragende, så du i det hele taget ikke går ned på performance. Musen har en batteritid på cirka 32 timer, og Logitech Gaming Software holder dig opdateret, så du ikke lige pludselig løber tør for strøm. I øvrigt er Logitech G903 en af de første muse fra Logitech, som understøtter den nye POWERPLAY teknologi. Teknologien gør, at du kan oplade musen trådløst ved brug af POWERPLAY musemåtten.

Konklusion

Der er ingen tvivl om, at Logitech G903 er blandt de bedste, hvis ikke den bedste trådløse gamer mus. Så hvis du er på jagt efter den ultimative trådløse gamer mus, så er Logitech G903 helt klart noget for dig. Du får en trådløs gamer mus, som har et væld af funktioner, er ekstrem komfortabel, let og har en af de bedste optiske sensorer.

Køb Logitech G903

Produktvideo:

3. Corsair Harpoon RGB Wireless

Corsair Harpoon RGB Wireless
Corsair Harpoon RGB Wireless

“Bedste billig trådløs gamer mus”

Pris: 499 kr.

Nu har vi fat i Corsair Harpoon RGB Wireless, som har taget trådløs gamer mus branchen med storm. Musen blev lanceret i begyndelsen i 2019, og er blevet rost til skyerne af diverse gaming medier og magasiner. Derudover er musen også blevet kåret til at være den bedste billig/budget trådløs gamer mus til dato af blandt andet The Verge. Kåringerne og de positive anmeldelser skyldes, at musen er ekstrem billig for en trådløs gamer mus at være. Du får utrolig meget trådløs gamer mus for pengene, hvis du vælger Corsair Harpoon RGB Wireless. Musen er af høj kvalitet, komfortabel, udstyret med RGB belysning, har de nødvendige knapper og har en enestående optisk sensor.

Ultra let, lav pris og komfortabel

Corsair Harpoon RGB Wireless vejer kun 99 gram, hvilket ikke burde være muligt for en trådløs gamer mus. Designet er simpelt, og man holder godt om musen pga. gummiet i siderne. Hvad angår batteritid, så kan musen holde sig i 30 timer med lys og 45 timer uden lys. Taget prisen i betragtning er det en fremragende batteritid, som Corsair musen er udstyret med. Sensoren er en optisk sensor, som sikrer præcision, god tracking og responsivitet. Den trådløse teknologi, som musen er udstyret med, kaldes for SLIPSTREAM – den sikrer forsinkelsesfri gaming. Og selvom prisen er så lav sammenlignet med andre trådløse gamer muse, så har Corsair også givet musen hele seks programmerbare knapper samt stilrent RGB belysning.

Konklusion

Corsair Harpoon RGB Wireless er det ultimative valg, hvis du er på udkig efter en billig trådløs gamer mus. For sølle 499 kroner får du en fuldt fungerende trådløs gamer mus, som performer næsten ligeså godt som de mere high-end trådløse gamer mus (Razer Lancehead og Logitech G903). Det er kort sagt det vildeste røverkøb man kan foretage sig, når det kommer til trådløse gamer muse.

Køb Corsair Harpoon RGB Wireless

Produktvideo:

4. SteelSeries Rival 650

SteelSeries Rival 650 Wireless
SteelSeries Rival 650

“Bedste højrehåndet trådløs gamer mus”

Pris: 899 kr.

SteelSeries Rival 650 er uden tvivl den bedste højrehåndet trådløs gamer mus. Musen har vundet adskillige tests og er blevet kåret til verdens bedste trådløse gamer mus af mange anerkendte medier. Musen har også fået gode anmeldelser af ekspertpaneler fra blandt andet Tech Radar. Og rosen kommer af gode grunde. SteelSeries Rival 650 er den trådløse version af producentens prisvindende SteelSeries Rival 600. SteelSeries Rival 650 er udstyret med en af verdens bedste optiske sensorer, som sikrer præcision, hurtighed og en formidabel tracking. Derudover er musen udstyret med en lang række programmerbare knapper og vægten kan tilpasses. Men musen er også indbegrebet af lækkert RGB belysning.

Genialt højrehåndet design, stærk optisk sensor og lækkert RGB lys

Hvis du er højrehåndet, så er SteelSeries Rival 650 den bedste trådløse gamer mus for dig. Musen er nemlig designet udelukkende til højrehåndede, og derfor ligger den ekstra godt i hånden, hvis du er højrehåndet. Du vil derfor spille flere timer i streg uden problemer, fordi musen er så ekstremt komfortabel. Musen har hele 7 programmerbare knapper. Musen udstyret med den nyeste optiske sensor fra SteelSeries kaldet TrueMove3+, som sikrer den bedste præcision og tracking. Musen vejer 121 gram, hvilket er en noget mere end f.eks. Corsair Harpoon RGB Wireless musen. Det skal dog siges, at vægten kan tilpasses alt efter eget behov. En opladning svarer til cirka 24 timer, hvilket er meget fornuftigt. Derudover tilbyder SteelSeries Rival 650 hurtig opladning, 15 minutters opladning svarer til 10+ timers gaming. Musen er også udstyret med lækker 8-zone RGB belysning.

Konklusion

Der er intet dårligt at sige om SteelSeries Rival 650 udover, at venstrehåndede ikke kan bruge musen. Så hvis du er højrehåndet, så er SteelSeries Rival 650 det rigtige valg. SteelSeries Rival 650 slår også alle andre trådløse gamer muse, når det kommer til performance (responstid, sensor og trådløs teknologi).

Køb SteelSeries Rival 650

Produktvideo:

5. Razer Mamba Wireless

Razer Mamba Wireless
Razer Mamba Wireless

“Bedste batterilevetid for en trådløs gamer mus”

Pris: 799 kr.

Razer Mamba Wireless blev lanceret i slutningen af 2018. Siden da er musen blevet en af de mest populære trådløse gamer muse på baggrund af musens batterilevetid. Elektronik medier som The Verge og PC Gamer har også kåret Razer Mamba Wireless til at være en af de bedste trådløse gamer muse – især når det kommer til batterilevetiden! Og med den nyeste teknologi fra Razer, er du sikret en ligeså stabil forbindelse som en almindelig gamer mus med ledning.

Ekstrem batterilevetid, meget let og god performance

Den lange batterilevetid er det første man bliver opmærksom på, når man spiller med Razer Mamba Wireless. På en enkelt opladning kan musen bruges i 50 timer, hvilket ikke ses hos andre trådløse gamer muse. Musen er også meget let, eftersom den kun vejer små 106 gram. Musen har et ergonomisk, minimalistisk og stilrent design, som er velegnet til højrehåndede. Når det kommer til sensoren, så er det værd at bemærke, at der er tale om en optisk sensor. Razer Mamba Wireless er nemlig udstyret med den såkaldte Razer 5G Advanced Optical Sensor, som sikrer en ligeså stabil forbindelse som en gamer mus med ledning.

Konklusion

Razer Mamba Wireless er et godt valg til dig, der leder efter en trådløs gamer mus, som kan holde sig i meget lang tid uden opladning. Derudover er den velegnet til dig, som leder efter en let trådløs gamer mus, som har en ligeså god sensor, som muse til over 1000 kroner. Musens eneste minus er manglen på funktioner som tilpasning af vægt og programmerbare knapper. Så hvis du f.eks. kan undvære programmerbare knapper, fordi du spiller CS:GO eller andre spil, hvor behovet for mange knapper ikke er stort, så er Razer Mamba Wireless et godt valg.

Køb Razer Mamba Wireless

Produktvideo:

Hvilke trådløse gamer muse anvender de professionelle eSports-spillere?

Herunder kan du læse om, hvilke trådløse gamer muse Dev1ce, Bjergsen og Ninja anvender til dagligt. Vi har brugt tid på at researche os frem til, hvilke de bruger – læs resultatet nedenfor.

Dev1ce

dev1ce
dev1ce

Alle danske gamere som spiller eller har spillet CS:GO har formentlig hørt om Dev1ce og resten af Astralis holdet. Dev1ce spiller til dagligt for verdens bedste CS:GO hold, Astralis. Dev1ce og resten af Astralis fik for alvor sit gennembrud i 2018, hvor de vandt utallige af titler og blev kåret som verdens bedste esport hold. Dev1ce bruger til dagligt SteelSeries Rival 650 som sin primære trådløse gamer mus, fordi er udstyret med den bedste sensor i verden. Derudover ligger den også super godt i hånden, fordi musen har et ergonomisk og genialt design. Læs vores anmeldelse af musen i testen ovenfor.

Køb SteelSeries Rival 650

Bjergsen

Bjergsen
Bjergsen

Bjergsen er en dansk legendarisk LoL-spiller, som indtil videre har haft en lang og stor karriere. I begyndelsen af hans karriere (2012 til 2013) spillede han på mange forskellige hold. I november 2013 fik han en plads på TSM (Team Solo-Mid) og spiller stadig for holdet den dag i dag. Han er sponsoreret af blandt andet Red Bull, hvilket er noget af en bedrift, da det er de færreste esports-spillere, som bliver tilbudt det. Han bruger den såkaldte Logitech G903, hvilket er blandt de allerbedste trådløse gamer muse. Eventuelt læs vores anmeldelse af musen i vores test.

Køb Logitech G903

Ninja

Ninja
Ninja

Hvis man har fulgt lidt med i esport-kulturen inden for den seneste tid, så har man også hørt om Ninja. Ninja er en professionel Fortnite-spiller. Han er blevet en af verdens største streamere på baggrund af hans høje niveau i spillet Fortnite. Han fik for alvor sit gennembrud som livestreamer i 2018, hvor han havde en gaming session med musiklegenden Drake. Efterfølgende er han blevet en af de mest indflydelsesrige eSports-spillere i verden. Hans foretrukne trådløse gamer mus er Razer Lancehead, som du kan læse mere om i vores test ovenfor. Det er en ergonomisk trådløs gamer mus, som er den bedste allround trådløse gamer mus.

Køb Razer Lancehead

Trådløs gamer mus guide

Hvis du vil være sikker på at træffe det helt rigtige valg af trådløs gamer mus, så er du nød til at sætte dig ind i tingene. Det er vigtigt, at du overvejer et par ting og samtidig får viden om andet, der har en relation til valget af trådløs gamer mus. Det er blandt andet fordele og ulemper ved en trådløs gamer mus, viden om DPI og hvor mange programmerbare knapper du har brug for. Herunder kan du læse om de ting, vi mener, har indflydelse på dit valg.

 • Hvad er en trådløs gamer mus?
 • Trådløs vs ledning
 • Laser vs optisk
 • Responstid
 • Batteritid
 • DPI
 • Programmerbare knapper
 • Sensor
 • Ergonomi
 • Pris
 • Mærker

Hvad er en trådløs gamer mus?

En trådløs gamer mus er en mus, som er optimeret til gaming samtidig med at den er trådløs. Optimeret til gaming betyder, at musen er præcis og hurtig, har programmerbare knapper, der er muligheder for at skrue op og ned på følsomheden/DPI og vægten kan i nogle tilfælde justeres.

Derudover vil man typisk også forbinde enhver gamer mus med RGB lys, som ofte er at se på de mere high-end gamer muse.

Trådløs vs ledning

Vi er i år 2020, og trådløse gamer muse har eksisteret i lang tid nu. I over 10 år har producenter af gaming udstyr forsøgt at udvikle trådløse gamer muse, men hvorfor bruger streamere, professionelle eSports-spillere og gamere ikke dem? Se ulemperne ved at bruge en trådløs gamer mus til gaming.

Ulemper

 • Input lag. Når du gamer med en trådløs gamer mus, kommer du til at opleve input lag. På grund af teknologiens fremskridt er det dog i dag svært at mærke forskel på, om der er en input lag forskel.
 • Vægt. En trådløs gamer mus har en tendens til at veje mere end gamer muse med ledning. Musen kræver nemlig et batteri, som typisk medfører, at musen kommer til at veje mere end hovedparten af gamer muse med ledning.
 • Batteritid og opladning. En trådløs gamer mus kan også være besværlig, når det kommer til batteritid. For en trådløs gamer mus skal naturligvis oplades på et eller andet tidspunkt – uanset hvilken en du har. Og en mus skal typisk oplades flere gange om ugen, hvis du gamer hver dag. Hvis du glemmer at oplade musen, så kan musen risikere at disconnect imens du spiller, hvilket ikke er en særlig fed oplevelse.
 • Plads. Opladeren til den trådløse gamer mus kommer til at tage noget plads fra dit skrivebord/gamer bord.
 • Pris. Hvis du vil have en trådløs gamer mus, så bliver du også nød til at tage den store pung frem. Du kan sagtens få en god almindelig gamer mus til en lav pris, men en trådløs gamer mus koster bare mere – og det er en fact.

Laser vs optisk

Som gamer er musen noget af det absolut vigtigste gaming udstyr. Det er et must for enhver gamer. Hvis du bruger en mus til almindeligt arbejde, streaming og browsing, ja så er der ingen grund til at betale flere hundrede kroner for en gamer mus. Men hvis du er en gamer, så opnår du de fedeste gaming oplevelser, hvis du har det rette gaming udstyr. Men hvad er bedst til gaming: en laser eller optisk sensor?

Før vi giver dig svaret på ovenstående spørgsmål, vil vi kort forklare, hvordan de to sensorer fungerer i praksis. Begge sensorer har en indbygget CMOS-billedsensor, som analysere overfladen musen bevæger sig på samt hurtigheden. Det sker ved, at sensoren tager tusindevis af billeder per sekund. Men den store forskel på laser sensoren og den optiske sensor ligger i, hvilket lys de bruger til at belyse overfladen. En optisk sensor bruger LED lys og en laser sensor bruger laser. Begge metoder har sine fordele og ulemper, som vi forklarer nedenfor.

Følsomhed

Når det kommer til DPI (hvor følsom musen er overfor bevægelser), så er der faktisk ikke et særlig stort gap mellem laser og optisk. Før i tiden var laser muse de bedste, når det kom til DPI niveau. I dag er tilbyder laser muse stadig højeste DPI, men med et lille gap, som ikke bør afgøre din beslutning om, hvorvidt du skal vælge en laser eller optisk mus. De færreste (inklusiv professionelle eSports-spillere) kommer nemlig aldrig til at bruge de høje DPI niveauer, fordi de er FOR høje.

Præcision

Præcision er til gengæld noget du bør tage højde for. Her handler det om, hvor præcis musen er til at analysere overfladen. Og her er forskellen kæmpe, hvorfor du bør høre godt efter nu.

En laser mus kan bruges på enhver overflade og er super præcis uanset hvilken overflade du bruger musen på. Men musen kan i nogle tilfælde blive for præcis og overanalysere.

En optisk mus kan ikke bruges på overflader, som reflektere sensorens lys (musemåtter). Hvis du f.eks. bruger en optisk mus på et glas bord, så er musen ikke præcis og faktisk ubrugelig. En optisk mus er dog stadig bedst til gaming, når du bruger en gamer musemåtte eller en almindelig musemåtte. Derfor ser man stort set alle eSport hold, streamere og gamere anvende den optiske mus.

Pris

Før i tiden kostede optiske muse ikke særlig meget, og derfor var den optiske mus det billige valg. I dag er der faktisk ikke nogen forskel på prisen. Vi anbefaler, at du køber en trådløs gamer mus til minimum 450 kroner. Hvis du køber en trådløs gamer mus til under 450 kroner, risikerer du lav kvalitet i forhold til ydeevne og byggekvalitet. Hvis du har at gøre med et stramt budget, så er Corsair Harpoon RGB Wireless det rigtige valg.

Konklusion

Så hvilken type sensor vinder så – kan det afgøres? Både ja og nej. Der er ingen tvivl om, at en optisk mus er langt bedre til gaming end en laser mus, fordi den optiske sensor er mere pålidelig/stabil. Og som gamer er det ekstrem vigtigt, at du spiller med en mus, som har en pålidelig sensor. Når det kommer til DPI, så vil laser musen kunne tilbyde dig en højere DPI. Men som sagt så betyder det ikke spor, fordi du aldrig kommer til at anvende en så høj en DPI. Så hvis vi absolut skal kåre en vinder, bliver det den optiske mus.

Responstid

Responstid er nok det første du skal tage til overvejelse, når du vælger din mus. Responstid siger noget om, hvor hurtig musen er til at følge dine bevægelser. Responstid er derfor en altafgørende faktor, som du bør tage meget seriøst. Responstiden på trådløse gamer muse varierer meget. Vi anbefaler, at du vælger en trådløs gamer mus med en responstid på 2ms eller derunder. Guldstandarden er egentlig 1ms, hvilket er den bedste responstid til gaming.

Du kan ikke gå galt i byen, hvis du vælger en trådløs gamer mus fra vores test, da alle har en responstid på 1ms. Som tidligere anført kan du kun læse om de allerbedste trådløse gamer muse i vores test. Så eventuelt tag et kig på testen, hvis du endnu ikke har læst den igennem.

Batteritid

Batteritid er også noget, der har en stor betydning for valget af trådløs gamer mus. Nogle muse kan holde sig i mere end 50 timer, mens andre kan holde sig i få timer. Derfor skal du være opmærksom på batteritid, når du vælger en trådløs gamer mus.

DPI

Alle gamer muse har et minimum og et maksimum, når det kommer til DPI niveauer. I sig selv er DPI ikke noget du skal tænke overdrevent meget på. For en mus i denne her tidsalder vil have et lavt nok og højt nok DPI niveau til at kunne tilfredsstille selv den mest kræsne gamer. Det har musene i testen i hvert fald. Hvis du laver små bevægelser, når du gamer, så bruger du et højt DPI niveau. Hvis du derimod laver store bevægelser, så bruger du et lavt DPI niveau.

Der er fordele og ulemper for både et lavt og højt DPI niveau. Men et højt DPI niveau kan du nemmere vende dig rundt og eksekvere, til gengæld bliver dine bevægelser mindre præcise. Med et lavt DPI niveau kan du nemmere styre dine bevægelser, og derved opnår du mere præcision. Ulempen er, at du skal bruge mere tid på at eksekvere og f.eks. vende dig rundt i CS:GO, når en modstander skyder efter dig.

Programmerbare knapper

Programmerbare knapper er ekstra knapper på musen. Om du skal vælge en trådløs gamer mus med programmerbare knapper eller ej, afhænger af de spil du spiller. En trådløs gamer mus vil altid have en eller flere programmerbare knapper, fordi det er et must. Men nogle har flere end andre.

Hvis du bruger meget tid på spil som World of Warcraft, League of Legends og Fortnite, kan det være en fordel at spille med en trådløs gamer mus med mange programmerbare knapper. I de her spil bruger man typisk flere knapper på ens tastatur eller mus, fordi spillet kræver, at man sætter mange forskellige keybindings. Derfor kan det være en fordel at bruge en trådløs gamer mus med mange programmerbare knapper i sådanne situationer.

Hælder du mere til skydespil og andre spil, hvor man ikke har brug for at sætte særlig mange keybindings? Så behøver du ikke anskaffe dig en trådløs gamer mus, som er udstyret med mange knapper.

I sidste ende afhænger valget af dine egne behov og ønsker. Vi prøver såmænd bare, at vejlede og hjælpe dig på rette vej.

Sensor

Dette afsnit om sensor hænger egentlig lidt sammen med afsnittet om laser vs optisk. Vi vil dog alligevel forklare lidt om de sensorer som de forskellige gaming brands tilbyder. Til at begynde med vil vi pointere, at uanset hvilken trådløs gamer mus du vælger fra ovenstående test, så er du sikret høj præcision, pålidelighed og hurtighed.

Både SteelSeries, Logitech, Razer og Corsair tilbyder enestående og unikke sensorer, som næsten ingen andre gaming brands kan konkurrere med.

Ergonomi

Det er også vigtigt at have ergonomi i mente, når du skal til at vælge en trådløs gamer mus. Et ergonomisk design er altafgørende for, om dine fremtidige gaming oplevelser bliver fantastiske. Så snart din mus ligger godt i hånden, så kan du game i flere timer af gangen.

Alle de trådløse gamer muse som er nævnt i testen har et ergonomisk design, som gør, at du holder komfortabelt om musene. Designet er også grunden til at de ovennævnte trådløse gamer muse  i testen er de mest prisvindende og bedst anbefalet muse nogensinde.

Pris

Det giver lidt sig selv, at en trådløs gamer mus er dyrere end en almindelig gamer mus med ledning, fordi den trådløse teknologi koster mere at inkludere i en mus. Før i tiden var trådløse gamer muse prissat til ekstremt høje priser, men i dag er det lidt anderledes.

Hvis du har at gøre med et stramt budget, kan du faktisk få en trådløs gamer mus af høj kvalitet med et ergonomisk design til kun 499 kroner. Musen hedder Corsair Harpoon RGB Wireless og er også udstyret med fed RGB belysning. Så hvis du gerne vil spare penge på mus-fronten eller ikke har penge nok til en high-end trådløs gamer mus, så er Corsair Harpoon RGB Wireless et godt valg.

Men hvis du gerne vil have den ultimative trådløse gamer mus, så tag et kig på de andre muse fra testen af. Det er SteelSeries Rival 650, Logitech G903, Razer Lancehead og Razer Mamba, som du kan læse mere om i vores test.

Mærker

Der er nogle gaming brands, som er bedre end andre til at producere og udvikle trådløse gamer muse. Herunder får du et overblik over de bedste producenter af trådløse gamer muse.

SteelSeries

SteelSeries er et anerkendt gaming brand, som gamere fra hele verden kender til. SteelSeries er især kendt i norden, fordi det er et dansk gaming brand. Du kan derfor forvente høj kvalitet til rimelige priser. SteelSeries blev grundlagt tilbage i 2001, hvor virksomheden egentlig blev kaldt Soft Trading. Efterfølgende valgte man så at ændre navnet til SteelSeries i 2007.

SteelSeries er en af de gaming brands, som er mest kendt for sine gamer mus-serier. De har fået diverse kåringer og klarer sig altid fremragende i både nationale og internationale tests. Udover at SteelSeries udvikler gamer muse til gamer folket, så er virksomheden også kendt for sine gaming headsets og gamer musemåtter.

Logitech

Logitech er et computer udstyr brand, som har en bred vifte af produkter. Det er alt lige fra webcams til tastaturer. Så der er ingen tvivl om, at SteelSeries’ produktportefølje er noget anderledes end Logitechs. Logitech fokuserer ikke kun på gaming, men også på andet udstyr til den almene kontorarbejder. Men Logitech har en gaming afdeling, som de kalder for Logitech G.

Logitech G udvikler gaming udstyr af høj kvalitet. Priserne for Logitechs produkter er ofte højere end hvad andre gaming brands tilbyder. Til gengæld er kvaliteten også i en klasse for sig. Logitech er bedst kendt for sine gamer muse, gaming headsets og gaming tastaturer.

Razer

Razer er en af verdens største gaming brands og har også en forholdsvis stor produktportefølje, som ikke kun er gaming udstyr. Razer producerer og udvikler f.eks. også bærbarer og smartphones med fokus på gaming. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og siden da har virksomheden været en afgørende faktor for, hvordan gaming branchen ser ud i dag.

Razer er meget kendt for sine gamer muse, gaming tastaturer og gaming headsets. Derudover er man sikret høj kvalitet og et aggressivt samt futuristisk design, hvilket appellerer til mange gamere.

Corsair

Corsair er en lidt mindre spiller på gaming udstyrs markedet, fordi de ligesom Logitech har en stor produktportefølje. De er mere kendt for at udvikle højkvalitets hardware til gaming pc’er end gaming udstyr.

Når det kommer til gaming udstyr er Corsair kendt for at udvikle enestående gamer muse, gaming tastaturer og gaming headsets til fordelagtige priser.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *